Pitanja

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: Pitanja

Post Postao/la Neutral » 05 mar 2014, 13:25

Kažeš im istinu, zaboravio si vratiti i to je to (ako je to naravno istina). Mislim da ti niko neće ništa prigovoriti zbog te jedne knjige. Samo ne znam što si toliko čekao na vraćanje kada si jednostavno mogao produžiti za još jedan mjesec posudbu.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 05 mar 2014, 19:01

Kod nas se ne moze diplomirati ako te terete za to. :lol:

Kol'ko su ti zacijenili? :lol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 mar 2014, 19:40

Unknown Genius je napisao/la:
Narin je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Bira se odmah kada se prijaviš za prijemni.

Jesi se ti počeo spremati za prijemni, kakav si sa matematikom u srednjoj?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Čisto da te ohrabrim,mom jaranu je prosjek bio 4,6 otprilike sve 4 godine,uradio je 19 od 20 tačnih zadataka na prijemnom,i nije upao u redovne,prvi ispod crte,jer pola mjesta je sa takmičenja i tako to,uglavnom takva bude situacija pri upisu,zadnjih godina.. :mrgreen:
19 zadataka urađenih i nije uspio u redovne, koji baksuzluk. :O

Imam ja prosjek 5.0, doduše sa takmičenja nemam ni boda, ali ovo mi je veliki plus. Samo me strah prijemnog, jer matematika mi i nije najjača strana.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ako ti matematika nije jaca strana onda bolje ne upisuj ETF. Prva stvar, matematiku bi ti predavao Fatkic a kod njega je matematika preyebena za poloziti. Prolaznost je oko 15%. Imaj u vidu da ni ostali nisu puno laksi.
Druga stvar, pri upisu racunajte da ce doci raja iz drugih gradova od kojih 90% ima prosjek 5.0 plus neka takmicenja a realno mnogi od njih nisu nista bolji od Sarajlija. Npr ja sam u srednjoj imao iz mat zakljucne 3-4 a opet objasnjavam neke osnove kolegama koji su sve 4 godine imali prosjek 5.0

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 05 mar 2014, 20:59

keno94 je napisao/la: Ako ti matematika nije jaca strana onda bolje ne upisuj ETF. Prva stvar, matematiku bi ti predavao Fatkic a kod njega je matematika preyebena za poloziti. Prolaznost je oko 15%. Imaj u vidu da ni ostali nisu puno laksi.
Druga stvar, pri upisu racunajte da ce doci raja iz drugih gradova od kojih 90% ima prosjek 5.0 plus neka takmicenja a realno mnogi od njih nisu nista bolji od Sarajlija. Npr ja sam u srednjoj imao iz mat zakljucne 3-4 a opet objasnjavam neke osnove kolegama koji su sve 4 godine imali prosjek 5.0

Neću da bude ono "usta moja hvalite me", ali poprilično sam ja dobar matematičar. To da mi nije jača strana, pišem zbog zadnje 2 godine kada ništa i ne vježbam, jer sam vidio da može i bez učenja dobra ocjena (iznimno glupo razmišljanje, kajem se), a prije sam fakat bio dominantan i po federalnim takmičenjima (u osnovnoj) i u srednjoj na početku bio najbolji iz obje matematike u vrlo jakom razredu...
Sad u zadnje vrijeme sam se bio okrenuo drugim stvarima, ali nadam se da se to može nadoknaditi da bih mogao ući u tih 15%.
Znam da je ETF težak, svjestan sam da ću se tu morati potruditi, ali sam baš zagrizao i neću lahko odustati od te namjere da ga upišem, a kasnije vidjet ćemo kako će ići... :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 mar 2014, 21:14

Opet ti najbolje znas sta mozes a sta ne. Samo imajte na umu da na faxu ima nepravde i gluposti vise nego u parlamentu BiH. ETF je dosta izvikan i kod njih profesori prese.ravaju pa ga je pretesko zavrsit. Probajte biti objektivni prema sebi, ako mislite da mozete onda samo naprijed, ako se dvoumite trazite nesto sto je malo lakse, da ne gubite beze godine. I jos nesto nikad ne slusajte ponovce sta pricaju. Mislite svojom glavom.

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 06 mar 2014, 11:11

Zna li neko nesto o Krav Maga u Sarajevu? Interesuje me ta samoodbrana, a i malo kondicije da se ufati.Da li ima muskaraca, ili su uglavnom cure tamo :)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 mar 2014, 20:01

Zna li neko kako da se neka stranica blokira ? Naprimjer da se mora ukucati neka sifra pri ulasku na tu stranicu. Primjer ja zelim da na svom racunaru blokiram youtube tj da se mora ukucati neka sifra kada ukucam tu stranicu, da je ne moze svako posjetiti.. :?:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 07 mar 2014, 18:01

Zasto Italijanska reprezentacija igra u plavim domacim odnosno bjelim gostujucim dresovima ? :D Boje zastave su im zelena, bjela i crvena.

Ne govorite da je pitanje glupo, **** u prvom postu napisa covjek Nema glupog pitanja, samo ima glupi odgovor :D
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 07 mar 2014, 19:33

feningitm87 je napisao/la:Zasto Italijanska reprezentacija igra u plavim domacim odnosno bjelim gostujucim dresovima ? :D Boje zastave su im zelena, bjela i crvena.

Ne govorite da je pitanje glupo, **** u prvom postu napisa covjek Nema glupog pitanja, samo ima glupi odgovor :D
. Azure blue[1] (azzurro, in Italian) comes from the "Azzurro Savoia" (Savoy Blue), the colour traditionally linked to the royal dynasty which unified Italy in 1861, and maintained in the official standard of the Italian President

Valjda znas engleski :mrgreen: .
RIP CITY!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 mar 2014, 19:46

Pa kao da ima veze neka boja zastave sa bojom dresa.U dosta reprezentacija je tako,ali nije nikakvo pravilo.
Gdje si kod nas vidio bijelu boju na zastavi?Imamo i žutu na zastavi,pa nemamo takav dres.Jesmo jednom imali neke žute linije,ali ništa više.
Keep walking.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 mar 2014, 19:48

Cautinho je napisao/la:Pa kao da ima veze neka boja zastave sa bojom dresa.U dosta reprezentacija je tako,ali nije nikakvo pravilo.
Gdje si kod nas vidio bijelu boju na zastavi?Imamo i žutu na zastavi,pa nemamo takav dres.Jesmo jednom imali neke žute linije,ali ništa više.
Ima nešto sitno bijele boje na zastavi BiH.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 mar 2014, 19:50

Malo pamet poletila.
Dobro te zvijezde imaju tu bijelu boju,ali kao što si rekao,malo.Ništa dominantno,tek onoliko da se vidi.
Pa ima i Argentina malo žute na zastavi pa opet nema žute dresove.
Keep walking.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 mar 2014, 21:31

Cautinho je napisao/la:Pa kao da ima veze neka boja zastave sa bojom dresa.U dosta reprezentacija je tako,ali nije nikakvo pravilo.
slika
...Život za Široki...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 mar 2014, 21:43

Nećemo ići u krajnost,nije tema.
Keep walking.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 mar 2014, 21:45

Pa trazio si bijelu boju, ako ovo nije nesto najprepoznatljivije i najlogicnije uz BiH, ne znam sta jest i ne znam kako bi ti drugacije objasnio.
...Život za Široki...

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Pitanja

Post Postao/la Cautinho » 07 mar 2014, 21:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa trazio si bijelu boju, ako ovo nije nesto najprepoznatljivije i najlogicnije uz BiH, ne znam sta jest i ne znam kako bi ti drugacije objasnio.
Nisam ja ništa tražio,govorio sam samo da bijele boje na našoj zastavi nema,tj. ima je samo u onim zvijezdama na dijagonalni.Ono što je problem je što sam ja imao na umu drugu zastavu.Onu koja stoji uz sve službeno kad je u pitanju BiH.Ne tu "narodnu".
Keep walking.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 mar 2014, 22:02

Hoće da ti kaže da su dresovi nastali u vrijeme kad je ta zastava bila i zvanična.

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 17 mar 2014, 16:19

Neki efikasan lijek za herpes???

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 mar 2014, 16:35

marcelo12 je napisao/la:Neki efikasan lijek za herpes???
Koji herpes? Jel na usni? :mrgreen:

Uzmi one flastere da ti osuše, a inače kad osjetiš da ti bridi i da će ti iskočiti trk u wc, oprati ruke, istrljati sapunom mjesto gdje te svrbi, i staviti ono što se stavlja poslije brijanja. Onda poslije 15tak minuta mozes staviti i malo kaladonta da spriječi infekciju.
Inače, kad se zaraziš što više puta peri ruke i umivaj se, jer je vrlo moguće da ti se proširi i napravi još veća rana..
I ne ljubi se na vjetru :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 17 mar 2014, 16:45

Haha da sam makar neku ljubio :D vec malo bio prehladjen i evo vec 4 dana ima nekog crvenila i pecka me..otisao prvi dan u apoteku, dali mi neku mast..i stalno eto mazem..nije tacno na usni, vec iznad gornje usne.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 13 gostiju.