NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA 2K13
Ljudi, moze li neko uploadovati negdje fajl png1299.iff i poslati mi link. To je faca igraca, a nalazi se u program files pa u folderu igre. Nije veliki fajl, cini mi se da je oko 1 mb, tako da se moze brzo uploadati. Skidao sam cf od Milesa, ali ne valja qrcu, pa mi sada treba onaj originalni, a ne skida mi se igrica ponovo radi jedne face. Unaprijed vam hvala ko god moze to da uradi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo za mog botaadriano_leite je napisao/la:Ljudi, moze li neko uploadovati negdje fajl png1299.iff i poslati mi link. To je faca igraca, a nalazi se u program files pa u folderu igre. Nije veliki fajl, cini mi se da je oko 1 mb, tako da se moze brzo uploadati. Skidao sam cf od Milesa, ali ne valja qrcu, pa mi sada treba onaj originalni, a ne skida mi se igrica ponovo radi jedne face. Unaprijed vam hvala ko god moze to da uradi.

http://dl.free.fr/getfile.pl?file=/O9nJqPnr" onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Hvala ti brate moj, jesam se iznervirao, faca mu nenormalna, ok je dok se igra, pa mu gledam u ledja, ali kada ga priblizi, ja se prepadnem majke mi. Ovako ce makar moci da se vidi replayTracy3McGrady je napisao/la:Samo za mog botaadriano_leite je napisao/la:Ljudi, moze li neko uploadovati negdje fajl png1299.iff i poslati mi link. To je faca igraca, a nalazi se u program files pa u folderu igre. Nije veliki fajl, cini mi se da je oko 1 mb, tako da se moze brzo uploadati. Skidao sam cf od Milesa, ali ne valja qrcu, pa mi sada treba onaj originalni, a ne skida mi se igrica ponovo radi jedne face. Unaprijed vam hvala ko god moze to da uradi.![]()
http://dl.free.fr/getfile.pl?file=/O9nJqPnr" onclick="window.open(this.href);return false;

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Daj jel ima ko prijedlog skim da igram Asocijaciju :S
- Titova-Juga
- Kontakt:
HibridLOL je napisao/la:Daj jel ima ko prijedlog skim da igram Asocijaciju :S
Izvini, ne znam kako ćeš ovo shvatiti, ali to mi je krajnje neukusno i prije svega jedno od glupljih pitanja.
Kako ti ja, ili neko drugi možemo reći s kim da igraš, zar to ne bi trebala biti stvar ličnog ukusa/izbora i da zbog toga još više uživaš. Zar možeš igrati s nekim ko ti se ne sviđa ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
igraj sa minesotom, imaju najegzotičniji roster 

ima li iko da zna kako da skinem evropsku kosarku ????
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Moze li mi neko reci gdje da upotrebim one pare od plate sto dobijam, prosle godine je lakse bilo i moglo se onih stvari kupiti dok ove godine neam pojma gdje da upotrebim :/ igram "my player"
Anfernee "Penny" Hardaway #1
pitanje sam postavio da ozivim temu
Europsku kosarku
mislis na patch za 2k13 ili ?
A u Myplayer dobijas one VC-ove ili SP-ove
Sa njima poboljsavas sut i te stvari itd.

Europsku kosarku

A u Myplayer dobijas one VC-ove ili SP-ove
Sa njima poboljsavas sut i te stvari itd.
Igram finale NBA vodim 3-1 na korak do druge zaredom titule i onda se Irving povrijedi.Sad je 3-3 i nema šanse da dobijem iako igram kući 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I konja IrvingaLBJ MVP je napisao/la:Igram finale NBA vodim 3-1 na korak do druge zaredom titule i onda se Irving povrijedi.Sad je 3-3 i nema šanse da dobijem iako igram kući

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Momci, da li vama crasha kad treba da potpisete novi ugovor?
Na My Player trebao sam produziti sa Miamiem, i crasha.. nema fixa.
Na My Player trebao sam produziti sa Miamiem, i crasha.. nema fixa.
Jesi download ili kupljena igra ?
DL sam.
Mora 2k usrati sa nečim....
Mora 2k usrati sa nečim....
Cekaj ti njih krivis jer si ti skinuo igru sa neta dzabe?
Pa ako vec piratizujete(i ja to radim) onda se nemojte zalit,da si iskesirao koliko traze e onda bi im se mogao zalit a ovako

Pa ako vec piratizujete(i ja to radim) onda se nemojte zalit,da si iskesirao koliko traze e onda bi im se mogao zalit a ovako

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma imam ja jarana koji je kupio, i njemu crasha, kao i citam ostale forume, crasha i na kupljenoj..Otelo je napisao/la:Cekaj ti njih krivis jer si ti skinuo igru sa neta dzabe?
Pa ako vec piratizujete(i ja to radim) onda se nemojte zalit,da si iskesirao koliko traze e onda bi im se mogao zalit a ovako![]()
![]()
Ma i ne igram taj MyCareer.Asocijacija i Sezona. 
Da li ko igra Make a Legend ?

Da li ko igra Make a Legend ?
Org. na PS3/XBOX - najbolja sportska igra do sadAA23 je napisao/la:Ma imam ja jarana koji je kupio, i njemu crasha, kao i citam ostale forume, crasha i na kupljenoj..Otelo je napisao/la:Cekaj ti njih krivis jer si ti skinuo igru sa neta dzabe?
Pa ako vec piratizujete(i ja to radim) onda se nemojte zalit,da si iskesirao koliko traze e onda bi im se mogao zalit a ovako![]()
![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Na xbox imas mod da ono ko kupujes pakete igrača ono nešto ko my team
My Team.AA23 je napisao/la:Na xbox imas mod da ono ko kupujes pakete igrača ono nešto ko my team
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.