Al gledajte to s pozitivne strane, s obzirom da je rijec o Slobodi, barem mozete okriviti Široki za ovakvo sto, nema tko drugi stajati iza ovoga.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Siroki s ovim nema nista,za sadŠB_Fidelis je napisao/la:Steta, to bi ih vjerojatno diglo malo na noge opet, uvijek su imali dobre igrace.
Al gledajte to s pozitivne strane, s obzirom da je rijec o Slobodi, barem mozete okriviti Široki za ovakvo sto, nema tko drugi stajati iza ovoga.
Kako 2 tima? Pa ove godine su bila 3 ravnopravna, Sloboda i Borac su puhali za vrat.ado71.s je napisao/la:Jovanović tri godine u Bosni .dobro za njega ,šteta za ditu ,možda i BHkošarku .navijač sam Bosne ,ali nevalja liga ako samo dva kluba igraju za prvaka svake godine.
el-fighter je napisao/la:Slobodi trebaju pare jer nemaju jakog sponzora da ih finansira. Bosna ima pare i to je to. Zlaja je dobar igrač i davno je prevazišao ove naše lige 13. On je za jačeg takmičenja.
mislm da je rekao da je Zlaja dobio vise para od Bosne, nego sto mu Dita trenutno moze datiTaRgEt_ je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Slobodi trebaju pare jer nemaju jakog sponzora da ih finansira. Bosna ima pare i to je to. Zlaja je dobar igrač i davno je prevazišao ove naše lige 13. On je za jačeg takmičenja.
Ti to govoris da je Sloboda dobila pare za Zlaju ili sta ???
Upravo to sam mislio, samo se nisam na pravi način izrazio.mirzza je napisao/la:mislm da je rekao da je Zlaja dobio vise para od Bosne, nego sto mu Dita trenutno moze datiTaRgEt_ je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Slobodi trebaju pare jer nemaju jakog sponzora da ih finansira. Bosna ima pare i to je to. Zlaja je dobar igrač i davno je prevazišao ove naše lige 13. On je za jačeg takmičenja.
Ti to govoris da je Sloboda dobila pare za Zlaju ili sta ???
Upravo to sam mislio, samo se nisam na pravi način izrazio.[/quote]TaRgEt_ je napisao/la:mislm da je rekao da je Zlaja dobio vise para od Bosne, nego sto mu Dita trenutno moze dati
vidjet cemo sta se ustvari desilo,prica se da ga je Zare otjeraoSlađan Stojković podnio je neopozivu ostavku na funkciju tim-menadžera Košarkaškog kluba Sloboda Dita. Stojković nije želio saopćiti razloge ovog poteza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.