Prva liga FBiH 2012./2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

slani grad
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013

Post Postao/la slani grad » 19 jul 2012, 23:15

Grdan je napisao/la:Vidjet ćemo što će Tuzlaci pričati nakon gostovanja Branitelja na Tušnju u 7. kolu :D .
ma nema se tu sta vise dodat...tz je vec na nogama i sprema docek branitelju
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

muhamed11
Kontakt:

Post Postao/la muhamed11 » 19 jul 2012, 23:17

svi dizete jedinstvo,kakvo jedinstvo opet ce se boriti za osptanak neznam kako mozete dizati ekipu koja se do neki dan borila sa opstanak :///

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 19 jul 2012, 23:22

muhamed11 je napisao/la:svi dizete jedinstvo,kakvo jedinstvo opet ce se boriti za osptanak neznam kako mozete dizati ekipu koja se do neki dan borila sa opstanak :///
Brate dodji i vidi kako se radi u klubu . Dizemo ekipu sa razlogom , vjeruj mi !

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 19 jul 2012, 23:23

Jucer u srebreniku GRADINA ( prva postava) - BRATSTVO gracanica 1 : 3 Bratstvo lagano slaze tim ali bez prevelike euforije i price,svi igraci su na okupu osim galina i trejica koje i nije neki hendikep,jer dosla su dva prava pojacanja za sadi jos ce doci najmanje 2,u ponedeljak kako sam cuo ide se 7 dana na pripreme u pitanju je vlasic!!!!!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jul 2012, 23:27

slani grad je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
slani grad je napisao/la: branitelj iz rodoca je znaci sabro ekipu za vrh PL jer su po tvojoj prici bolji od 2 mostarska kluba...mjenjaj dilera al pod hitno :lol:
Prvo se malo upoznaj sa igračkim kadrom Branitelja a zatim nekome preporučaji da mijenja dilera. Jure Glavina, Alan Do Nascimento, Franjo Delić, Edin Bebanić, Božo Musa, Sanjin Eminović, Ante Pinju,... svi oni daju zapravo da se Branitelj svrsta u red favorita za plasman u viši rang natjecanja a u to ćeš se uvjeriti kada starta naredna sezona
pa gdje sam ja napisao da se ne mogu svrstat u red favorita za ulazak u PL....vjerovatno ces i ti dilera morat mijenjat :lol: ...ja sam mu odgovorio da pise nebuloze kako je taj rodoc bolji od zrinjskog....a po sistemu automatizma je znaci ekipa za vrh PL...sto je brat bratu..presmijesno..i ne nabrajaj mi sviju ti vise ova pojacanja tog rodoca il kako se zove....ovi bi kao trebali da su neki giganti il sta :roll:
Ni ja nisam rekao da su bolji od Zrinjskog ili Veleža, ali za ove lige imaju tim koji je u samom vrhu po kvaliteti

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jul 2012, 23:29

Bit će vatren podforum slikaslikaslika
Hayley <3

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jul 2012, 23:33

badblueboylivno je napisao/la:Bit će vatren podforum slikaslikaslika
Sve u granicama fer-pleya :) . Malo smo sad odstupili od toga ali opet nismo daleko "otišli" :)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 19 jul 2012, 23:36

Vi mene gospodo možete uzeti kao neozbiljnog,ali ja sam u nogometu puno godina al vjerujte da je ovaj Branitelj pokriven po svim elementima a što je najbitnije financijski.Oni daju igračima šolde naruke,ma koji to klub ima,ma igrači Veleža a dobrim djelom i Zrinjskog bi rado igrali u ovoj ekipi koja ima i glavu i rep.Ja sam navijač TROGLAVA i volio bi da pišem o našoj ekipi da je takva zato ih shvatite ozbiljno.Mi igramo prvo kolo dsa Jedinstvom i sad bih potpisao sigurnu pobjedu al protiv onako jakog Branitelja nebih.Bit će prvenstvo sigurno jako i ja smatram ove godine da je Sloboda za koplje ispred drugih,pa Jedinstvo i Branitelj iza njih.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jul 2012, 23:37

Ma samo nek nema nacionalizma i psovanja. :mrgreen:
Hayley <3

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 jul 2012, 23:39

cuj branitelj ..plasman visi rang.. pa u banovicima ste htjeli napustit utakmicu kad smo vas poceli trpat...neprofesionalna ekipa..sa VEOMA losim igrackim kadrom..sta vi hocete nije mi jasno
1947!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jul 2012, 23:41

muhamed11 je napisao/la:svi dizete jedinstvo,kakvo jedinstvo opet ce se boriti za osptanak neznam kako mozete dizati ekipu koja se do neki dan borila sa opstanak :///
ma kakve to veze ima sto su se borili za opstanak?..opet ta ekipa ima kakvu takvu tradiciju da se ona ubraja u krug favorita..jos eto kako cujem ljudi rade nesto pozitivno u klubu, pa tako da sigurno spadaju u taj uzi krug favorita..nisam nesto pratio ove nize lige, ali eto ja mislim da pored Slobode glavni konkurenti su, Rudar, Bosna, Jedinstvo,Gracanica, Buducnost, Troglav i ne znam kakva je Iskra...vjerovatno ima jos neko, ali neka izvine neki njihov navijac nisam pratio mnogo druge
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 20 jul 2012, 00:15

SaltCityAttack je napisao/la:
ma kakve to veze ima sto su se borili za opstanak?..opet ta ekipa ima kakvu takvu tradiciju da se ona ubraja u krug favorita..jos eto kako cujem ljudi rade nesto pozitivno u klubu, pa tako da sigurno spadaju u taj uzi krug favorita..nisam nesto pratio ove nize lige, ali eto ja mislim da pored Slobode glavni konkurenti su, Rudar, Bosna, Jedinstvo,Gracanica, Buducnost, Troglav i ne znam kakva je Iskra...vjerovatno ima jos neko, ali neka izvine neki njihov navijac nisam pratio mnogo druge
Iskru izostavi sigurno... Iskra nema ambicvije nikakve, glavno da ostanu u ligi

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 20 jul 2012, 00:23

Što se tiče Branitelja to je nešto drugo u odnosu na prošlu godine,došo im je Igor MUSA faca sigurno i unio ozbiljnost pa ni Gradinu niko nije uzimao za ozbiljno a oni uđeše odšale i ovi mogu uzrt igrača kojeg požele,pa sad su imali argentinca,brazilca i meksikanca u ekipi u Livnu i vjerujte mi jaki su samo tako.

dexteron
Kontakt:

Post Postao/la dexteron » 20 jul 2012, 00:40

Sjeba se ja da shvatim poentu, svi svoga konja hvale, a konj ni dobrih kopita ne vrijdi... Neozbiljno je svrstati ekipu poput Branitalja kao favorita, ali s druge strane godinu prije nego je Gosk usao, prvi ja bi se smijao da mi neko kaze Gosk ide na Premijer ligu. Takodje ostale ekipe koju se malo izdvajaju po kvaliteti i naravno tradiciji, Sloboda, Bosna, Rudar i Jedinstvo nikad nisu za otpisati, i ove godine sigurno da vise ekipa ima dosta jake sastave... Ali ipak, (starosjedioci u ovoj ligi najbolje znaju) te ambicije nakon petog kola vecini ekipa nestanu, tako da mislim da smo poranili s prognozama i eventualnom sampionu :lol: :D ;) ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 jul 2012, 00:44

Nije Branitelj njegov, on je moj kolega, TROGLAVISTA. :D

Ali Branitelj ima pravo ozbiljnu ekipu. Ima tu stranaca - jučer protiv Troglava jedan od tih stranaca uvali praćku sa 15 metara, tri Casillasa ne bi obranila :D, pa igrača s iskustvom Premijerlige, Musa djeluje kao jak sportski direktor, a čini se da imaju i novac. A i sami najavljuju vrh, i treba ih se maksimalno ozbiljno shvatiti. ;)
Hayley <3

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 20 jul 2012, 01:15

plavobijeli je napisao/la:Vi mene gospodo možete uzeti kao neozbiljnog,ali ja sam u nogometu puno godina al vjerujte da je ovaj Branitelj pokriven po svim elementima a što je najbitnije financijski.Oni daju igračima šolde naruke,ma koji to klub ima,ma igrači Veleža a dobrim djelom i Zrinjskog bi rado igrali u ovoj ekipi koja ima i glavu i rep.Ja sam navijač TROGLAVA i volio bi da pišem o našoj ekipi da je takva zato ih shvatite ozbiljno.Mi igramo prvo kolo dsa Jedinstvom i sad bih potpisao sigurnu pobjedu al protiv onako jakog Branitelja nebih.Bit će prvenstvo sigurno jako i ja smatram ove godine da je Sloboda za koplje ispred drugih,pa Jedinstvo i Branitelj iza njih.
Čekaj druze, zar stavarno mislis da Branitelj moze da vodi bitku za prvoi mjesto? Vjeruj mi da igre ekipe nemaju nikakve veze, igrao sam ovu ligu dugoo i znam sv kako ide, Branitelj nece uci sigurno u visi rang, vecini ekipa je bitrno da skupe sto vise bodova i da prodfaju koju tekmu nazalost,a sto se tiče Slobode nece im bti lagano uopce ponajvise zbog njihovog stava prema ovoj ligi,,, nadam se uzbudljivom prvenstvu ...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 20 jul 2012, 11:53

Ljudi smanjite malo dozviljaj, pa jos ima skoro mjesec dana priprema, jos uvijek traje prelazni rok, pojedine ekipe tek sad pocinju raditi loptop, tako da tu jos ima vremena za neke konkretnije prognoze. Sto je najveci fazon ove pripremne utakmice mogu dosta zavarati, jer i nisu neki dobar pokazatelj, posto je veliki broj igraca na probi, veliki broj zamjena itd. da ne nabrajam dalje.

Neozbiljno je od ovih momaka koji su vjerujem i vise nego mladi da dizu Jedinstvo u nebesa, jer nije sve tako bajno i sjajno kako oni misle. Istina je da imamo cvrscu ekipu, da UO bolje radi, da su stvoreni bolji uslovi za pripreme itd., ali sve se to moze u jednom trenutku raspasti, posto jos uvijek ni na vidiku rebalansa budzeta, tako da Jedinstvo trenutno zivi samo od sponzora, od Opcine nije dobilo ni marku.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 21 jul 2012, 00:07

Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 22 jul 2012, 17:41

Sloboda - Radnicki Kraguevac 2-1
:D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 jul 2012, 20:02

SaltBoY je napisao/la:Sloboda - Radnicki Kraguevac 2-1
:D
To je juce bio B team protiv B teama.
Danas je Sloboda izgubila 1 - 0 Radnickog.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.