Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
http://www.huliq.com/1/euro-2012-how-ch ... ccer-feast" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:http://videa.hu/videok/sport/poland-gre ... h2dtUXFS43
Dakle, na klipu ide od 00:00 do 00:10.
Začudilo bi me da si pitao nešto lakše, ovako je sve na svom mjestuMonolog je napisao/la:Hvala, al' nije to ta.![]()
Ovu sam već prije čuo, na kojekakvim najavama za filmove ili kao soundtrack nekog filma (nije Inception), više nisam siguran. Uglavnom, muzika koju su pustili je bila baš kad su na teren izlazili igrači i nema veze sa ovom ceremonijom.I ja znam pitati, jelde?
Nema pravilo zadnji covek odbrane.eldo je napisao/la:po meni drugi zuti je dobio zasluzeno, (bio je zadnji covjek u odbrani, i ak je sviran faul, morao mu je dati karton), siguran sam da nije sudija bio svjestan da ima vec jedan zuti (koji je dobio bas nidje veze), ali sta ce, kad je svirao faul, morao mu je dati karton......
oko 43. sekundeMonolog je napisao/la:Mene zanima nešto što nema veze sa fudbalom.![]()
Kako se zove pjesma (recimo da vuče malo na "Requiem for a dream") koja je svirala prilikom izlaska igrača Poljske i Grčke na teren? Zna li iko?
Što, igraju sličnu igru kao i tvoj Chelsea protiv jačih ekipa, to ti nije mrsko gledat?Blue_He4rt je napisao/la:Grci ako prođu grupu,daljnji tok takmicenja ne bih zelio pratiti
Zato sto se zna onda ko ce na kraju pobijeditiNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Što, igraju sličnu igru kao i tvoj Chelsea protiv jačih ekipa, to ti nije mrsko gledat?Blue_He4rt je napisao/la:Grci ako prođu grupu,daljnji tok takmicenja ne bih zelio pratiti
Cuj maznuli? POBOLJSALI!NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta, ponosan si što smo maznuli tuđu himnu?
Ti vidim još živiš u 40-tima.Titova-Juga je napisao/la:Ko kaže da Jugoslavija ne igra na EP ?
[youtube][/youtube]
IvanCro je napisao/la:Ti vidim još živiš u 40-tima.Titova-Juga je napisao/la:Ko kaže da Jugoslavija ne igra na EP ?
[youtube][/youtube]
Probudi se.
! Apsolutno si upravu Ivane. Tako ti je slucaj sa 80% sarajeva. La crveni preuzimaju city.IvanCro je napisao/la:Ti vidim još živiš u 40-tima.Titova-Juga je napisao/la:Ko kaže da Jugoslavija ne igra na EP ?
[youtube][/youtube]
Probudi se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.