High je napisao/la:A vidi mene niko nije smio zamisliti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo je opasno Emir te zamisljaEmir ZENICA je napisao/la:High je napisao/la:A vidi mene niko nije smio zamisliti.
haha nije ono sto mislisflash je napisao/la: Ovo je opasno Emir te zamislja
Evo:anonimni je napisao/la:niko ni mene nije još zamislio![]()
i bolje je
Uuuuu, sad si se ti meni zamjerio, znš kako !Senaid L.F.C je napisao/la:@anonimni mislim da nisi al ne znam
@real-zakon nisi mi se zamjerio samo brate ,svi navijaci reala su mi malo gay pa su tebi pasale roze carape
i da sam debeli i da sam ovaj s naočalama, opet sam ružanSenaid L.F.C je napisao/la:@anonimni mislim da nisi al ne znam
ma sad mozes ti bit izuzetak al kad vidim ove svoje jarane sta navijaju za real povraca mi se od njihovog ponasanjaraul-zakon je napisao/la:Uuuuu, sad si se ti meni zamjerio, znš kako !Senaid L.F.C je napisao/la:@anonimni mislim da nisi al ne znam
@real-zakon nisi mi se zamjerio samo brate ,svi navijaci reala su mi malo gay pa su tebi pasale roze carape![]()
Sreća da je ramazan, pa neću da izlazim iz vjere, a inače:..
a ja na temi Arsenala nisam bio ne pamtim,a pa dobro budi bilo koji drugi,al ono zahebaavam se bolje izgledas od adminaraul-zakon je napisao/la:Vidi, on ozbiljan.![]()
Pa ne mogu da vjerujem. Na temi Arsenala, jedini ja branim L'pool neki dan. Ja protiv 4524231242 Topnika.![]()
To mi je hvala, jel'?
hahaha, ne'š vjerovat' ali i ja ga tako zamošljam...al' fakat !Alfa_Muzijak je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Ni mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.