postovi su ti nekako jadni tako da je teško bilo šta između redova pročitati... i pokaži malo više poštovanja prema aktualnom prvakuDiNo_OL je napisao/la:odg cu ti na pitanje pobjedili smo HSV na Veltinsu 3:1 i jos nesto ja sa ovim komentarima nisam nista lose mislio za klub nego sam time htio reci s obzirom da ste tek ove sezone poceli parirat sa vecim ekipama poput bayerna i schalkea i ako nastavite ovim tempom da imate pravo bit optimisti za daljnje uspjehe jel sad jasno,citaj izmedju redova i onda nesto reciPale_Companion je napisao/la:ma ko se ****? de mi ti reci kad smo igrali zadnji put u evropi molim te....nemam ništa protiv šalkea kao kluba ali tvoji postovi su stvarno neumjesni i neozbiljni i nema potrebe da se puno osvrćem na njih... i nisi mi odgovorio na pitanje![]()

@amerosm
donekle se slažem u neku ruku, ali opet možda nas sreća malo i pomazi, uvijek postoji mala šansa da izvučemo možda i nekoga nenositelja pa da imamo onda šanse za prolaz...u četvrtom pretkolu su se dešavali takvi susreti, tako da su i ''manje'' ekipe uspjele ostvari plasman u grupnu fazu..a i ako ne uspijemo u pretkolu u svakom slučaju imamo zagarantovan nastup u Evropa Ligi, tako da je i to u neku reku super stvar koju dobijamo sa 4 mjestom...
Tako da ipak to 4 mjesto i nije toliko loše, no treba svim silama stremiti 3 mjestu kao cilju... A Šalke ako bude 4 njima će posao biti mnogo olakšan za ulazak u grupnu fazu zbog koeficjenta