Ja sam u New Jersy-u,i dolazi nas 4-vero avionom na O'Hara-u(neki ce autobusom i autom)SaltCityAttack je napisao/la:care ma nije tu strasno nesto blizu si tu odmah ebiga...koncert je u sali tu odmah na stadionu ...znaci samo tu uletis nakon utakmicerodjak je napisao/la:Tuzlak(SaltCityAttack)care, de mi reci ovo.Rezerviso sam South Loop hotel,i cito sam komentare gostiju,neki kazu da ta area nije bas najsigurnija,ali hotel nije puno udaljen od stadiona1,5 km.Drugo pitanje ovo za koncert Harisa Dzinovica,je li on pjeva u nekoj sali na stadionu ili na otvorenom pored stadiona.I trece kako uzeti karte za taj koncert.Unaprijed hvala...ja jos ne znam gdje cu sta cu...volio bi tamo Tifu i Hanku, ali dok dodjes do tamo oni ce i zavrsiti
...poznavajuci Tifu i njegove koncerte ovdje koji se haman nisu ni zavrsili, jer je on vec bio pod dobrom dozom...znaci u petak ima koncert Tife i Hanke takodjer, onda bolje tad otici na taj koncert nego nakon utakmice .
Ako trebas karte za taj koncert nazovi ovaj broj 1847-942-7303 covjek se zove Nihad..reci slobodno Dado ti rekao da ima ulaznica za taj koncert...pa ti se dogovori sa njim kako da preuzmes te ulaznice..mislim da bi ti bilo dobro da rezervises jer bice tu kamara nase raje ..pa gdje ti zivis care?
P.S.Moze li se pjeske od hotela do Milenijum parka(mislim je li sigurno pjeske ici) ili moram taksijom.Skupi vam brate ovi hoteli u samom centru hehe(ne mozes naci nista manje od $500 za 2 dana