BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rodjak
Kontakt:

Re: BIH VS MEKSIKO CHICAGO [MAJ 31, 2012]

Post Postao/la rodjak » 02 apr 2012, 15:36

SaltCityAttack je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Tuzlak(SaltCityAttack)care, de mi reci ovo.Rezerviso sam South Loop hotel,i cito sam komentare gostiju,neki kazu da ta area nije bas najsigurnija,ali hotel nije puno udaljen od stadiona1,5 km.Drugo pitanje ovo za koncert Harisa Dzinovica,je li on pjeva u nekoj sali na stadionu ili na otvorenom pored stadiona.I trece kako uzeti karte za taj koncert.Unaprijed hvala ;)
care ma nije tu strasno nesto blizu si tu odmah ebiga...koncert je u sali tu odmah na stadionu ...znaci samo tu uletis nakon utakmice :)...ja jos ne znam gdje cu sta cu...volio bi tamo Tifu i Hanku, ali dok dodjes do tamo oni ce i zavrsiti :)...poznavajuci Tifu i njegove koncerte ovdje koji se haman nisu ni zavrsili, jer je on vec bio pod dobrom dozom...znaci u petak ima koncert Tife i Hanke takodjer, onda bolje tad otici na taj koncert nego nakon utakmice .

Ako trebas karte za taj koncert nazovi ovaj broj 1847-942-7303 covjek se zove Nihad..reci slobodno Dado ti rekao da ima ulaznica za taj koncert...pa ti se dogovori sa njim kako da preuzmes te ulaznice..mislim da bi ti bilo dobro da rezervises jer bice tu kamara nase raje ..pa gdje ti zivis care?
Ja sam u New Jersy-u,i dolazi nas 4-vero avionom na O'Hara-u(neki ce autobusom i autom)
P.S.Moze li se pjeske od hotela do Milenijum parka(mislim je li sigurno pjeske ici) ili moram taksijom.Skupi vam brate ovi hoteli u samom centru hehe(ne mozes naci nista manje od $500 za 2 dana :roll: Hvala ti jos jednom
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 apr 2012, 17:04

rodjak je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Tuzlak(SaltCityAttack)care, de mi reci ovo.Rezerviso sam South Loop hotel,i cito sam komentare gostiju,neki kazu da ta area nije bas najsigurnija,ali hotel nije puno udaljen od stadiona1,5 km.Drugo pitanje ovo za koncert Harisa Dzinovica,je li on pjeva u nekoj sali na stadionu ili na otvorenom pored stadiona.I trece kako uzeti karte za taj koncert.Unaprijed hvala ;)
care ma nije tu strasno nesto blizu si tu odmah ebiga...koncert je u sali tu odmah na stadionu ...znaci samo tu uletis nakon utakmice :)...ja jos ne znam gdje cu sta cu...volio bi tamo Tifu i Hanku, ali dok dodjes do tamo oni ce i zavrsiti :)...poznavajuci Tifu i njegove koncerte ovdje koji se haman nisu ni zavrsili, jer je on vec bio pod dobrom dozom...znaci u petak ima koncert Tife i Hanke takodjer, onda bolje tad otici na taj koncert nego nakon utakmice .

Ako trebas karte za taj koncert nazovi ovaj broj 1847-942-7303 covjek se zove Nihad..reci slobodno Dado ti rekao da ima ulaznica za taj koncert...pa ti se dogovori sa njim kako da preuzmes te ulaznice..mislim da bi ti bilo dobro da rezervises jer bice tu kamara nase raje ..pa gdje ti zivis care?
Ja sam u New Jersy-u,i dolazi nas 4-vero avionom na O'Hara-u(neki ce autobusom i autom)
P.S.Moze li se pjeske od hotela do Milenijum parka(mislim je li sigurno pjeske ici) ili moram taksijom.Skupi vam brate ovi hoteli u samom centru hehe(ne mozes naci nista manje od $500 za 2 dana :roll: Hvala ti jos jednom
Ja bi ti preporucio da uzmes cab. Ima vas cetvorica, to je dole ispod I55, blizo stadiona nije bas skupo.
A sto se tice hotela, bio sam ovdje par puta. Odlican hotel i imas super pogleda na Chicago. Kad poredis sa ovim ostalim nije tako skup, pa ako nisi uzeo hotel uzmi tu.
http://martplaza-px.trvlclick.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2012, 18:50

ma is ovog hotela kojeg ti planiras uzeti trebao bi ti taxi do milenium parka i ako nije daleko..a nece te to izaci 5 dolara :)...sigurno ti je to nemas se sta sikirat.

Nesto kontma hoce li utkamice uopste i biti :)...prvo ima par dana prije toga ovaj samit NATO-a, pa se ocekuju demonstracije, a na zadnjim koji su odrzani u Seattleu bilo je cini mi se 134 mrtvih :)..ako se nesto slicno desi ovdje ko zna :)...ali dobro to bi se trebalo zavrsiti par dana prije utkamice, tako da nebi trebali brinuti o tome :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 02 apr 2012, 23:34

SaltCityAttack je napisao/la:ma is ovog hotela kojeg ti planiras uzeti trebao bi ti taxi do milenium parka i ako nije daleko..a nece te to izaci 5 dolara :)...sigurno ti je to nemas se sta sikirat.

Nesto kontma hoce li utkamice uopste i biti :)...prvo ima par dana prije toga ovaj samit NATO-a, pa se ocekuju demonstracije, a na zadnjim koji su odrzani u Seattleu bilo je cini mi se 134 mrtvih :)..ako se nesto slicno desi ovdje ko zna :)...ali dobro to bi se trebalo zavrsiti par dana prije utkamice, tako da nebi trebali brinuti o tome :)
kakvih 134 mrtvih u seattleu? sta vi ucite tamo u americi, bolje ti je da ides malo citati prije no sto se tako provaljujes :mrgreen: nije niko umro u protestima u Seattle 1999 godine.

samysamy
Kontakt:

Post Postao/la samysamy » 04 apr 2012, 23:12

Pa ne pjevaju u Bostonu pa da se zavrsi dok ti dodjes :) Hous of Blues je od stadiona udaljen 10 minuta pjesice a tu noc to je jedini koncert koji pocinje u 11 a zavrsava u 5 ovo ostalo je sve do 1 znaci dvije pive i fajront :cry: ja cu ipak pjehe sa nasim navijacima uz pjesmu i zastave kod Hanke i Tife jer sve drugo je bacanje dolara a osim toga cuo sam da su na pink BIH bili hanka i pape u emisiji i da je pape odabrao HOUS OF BLUES :D :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 apr 2012, 00:28

ma idemo sa mexicancima u Vision najbolja opcija bolje nema..ma u ostalom kao da je bitno utakmica je vazna ostala sranja i nisu bitna, ali eto jedino je razlog jer ce biti puno nas bosanaca i hercegovaca pa zbog druzenja vazno je znati gdje otici poslije tekme
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 apr 2012, 21:24

Joj više ka'će neka utakmica reprezentacije... :D

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 07 apr 2012, 23:39

SaltCityAttack je napisao/la:ma idemo sa mexicancima u Vision najbolja opcija bolje nema..ma u ostalom kao da je bitno utakmica je vazna ostala sranja i nisu bitna, ali eto jedino je razlog jer ce biti puno nas bosanaca i hercegovaca pa zbog druzenja vazno je znati gdje otici poslije tekme
mogli bi otici na zikr poslije tekme,bilo bi ljepse nego po kafanama ;)
Bosna <3

Mirsad_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad_LFC » 12 apr 2012, 14:33

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 08 maj 2012, 02:23

'haj malo da ozivim ovu temu,pripremaju li fanaticosi ista za utakmicu.Neko mi rece da ce biti veliki transparent "Don't forget Srebrenica'(preko citave tribine fanaticosa).Ovi iz Chicaga ima li jos kakvih novosti oko ove utakmice,evo gledam karte skoro sve prodate(ostalo jos nesto gore po vrhovima gdje ti treba dvogled da gledas utakmicu :) )

IDEMOOOOO BIHHHHHHH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 maj 2012, 12:46

U koliko će se igrati utakmica po našem vremenu?
Nekako mi piva ne sjeda najbolje u 5 ujutro,ni kokice :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 11 maj 2012, 03:12

Kako doci do karti za koncert Enesa Begovica ?

Cujem i igraci ce biti tu tako da zelim dati Dzeki koji savjet :lol:

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 03:19

Haha, ne smijem zamisliti kakva će čokadija biti poslije utakmice. Mi smo uklet narod. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 maj 2012, 06:10

tepsija je napisao/la:U koliko će se igrati utakmica po našem vremenu?
Nekako mi piva ne sjeda najbolje u 5 ujutro,ni kokice :D
u 2 ujutro,taman dodjes iz grada i fino na utakmicu,kud ce ti bolje ;)

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2012, 07:18

kod njih je dole u evropi 3 ujitro..jer utkamica je u 8:00pm po central time odnosno Chicago vremenu...znacit to je u evropi 3 sata ujitru.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2012, 07:32

Akhenaten je napisao/la:Kako doci do karti za koncert Enesa Begovica ?

Cujem i igraci ce biti tu tako da zelim dati Dzeki koji savjet :lol:

ne vjerujem da ce ti tu biti igraci..mislim mozda i hoce neki, ali vecina ce njih ostati dole na stadionu uz Harisa...barem poznavajuci ko to organizuje vjerujem da sumnjam da ce oni igde otici od Taleta :).

Ja necu ni na jedno to mjesto ebiga doce mi ovo drustvo iz Evrope , Canade i iz drugih gradova odavdje u goste, tako da uglavnom oni zele u downtown negdje ebes koncerte...u petak eto ima koncert Tifa i Hanka tu cu vjerovatno se pojavit :).

Nego ako bas sigurno hocete da vidite igrace da razgovarate onda vam je najbolje da dodjete dan ranije na turnir ....tu ce vam oni biti 100% i ne trebate razmisljat na kojem ce se oni koncertu pojaviti ...U ostalom s obzirom da su ih Tale i necko uspjeli dovesti na turnir, tako ti mogu sigurno reci da su igraci 99% na Harisu, jer oni upravo organizuju taj koncert Harisa... to ko valja pricu da ce igraci biti tamo ne znam, ali prepostavljam da zele na taj nacin samo prodati vise ulaznica...standardno ebiga svako sebi grabi, ali eto ja ti kazem ako ganjas to zbog igraca samo da ne pogrijesis onda :)...zato dan ranije i na turnir naces tu sigurno igrace...jos ako znas i igrat onda nadji sebi i ekipu ebiga, pa neka vas malo reprezentativci i gledaju sta vi znate :)

ja svakako kao sam rekao necu biti ni najednom tom koncertu ebiga, ali cu imati novinarsku akreditaciju preko radio nasa rijec tako da cu biti dole na treningu pres-koferencija folovi golovi :)...
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 11 maj 2012, 23:39

Evo sta Enes kaze:

[youtube][/youtube]

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 maj 2012, 23:44

Akhenaten je napisao/la:Evo sta Enes kaze:

[youtube][/youtube]
Ma ja nakon prijateljske lagana pijanska...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2012, 01:13

pa dobro Enes ce tako reci, ali ti kazem znajuci ko organizuje i znajuci da ce igraci biti na turniru gdje organizuju ljudi koji dovode i Harisa ...iz iskustva poznavajuci tog covjeka, ja mislim da ce im on i salu zakljucat da Enes i ne pjeva ako treba, a ne da im igrace odvede sebi :)

Ne sala na stranu ebiga , ali fakat normalno da ce Enes tako reci da zaradi love ebiga ...opet kazem ti dodji u srijedu na turnir ebiga imat ces tu sve igrace sigurno, a na Enesa odes samo da se napijes ebiga :)...ako vam sta treba i ako se ne mognete snaci eto javite se ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 12 maj 2012, 04:32

:lol: legenda si, valja eto jos koja sedmica a ako trebalo sta javicu ti na PP planiramo ostati gore koji dan. Pa da znamo gdje izici, gdje se najbolje opustiti i tako ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.