Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahahah sad će on izletiti sa nekom novom pričombavarian_bk je napisao/la:Cudi me nema Jimmya odavno sa pricom kako ga je stara uhvatila u nezgodnoj situaciji sa xnxx ili xvideos otvorenim![]()
Dresiras i ona skoro uvijek placaEdin TM87 je napisao/la:Eh jarane, to je do tebe,underground je napisao/la:mislim da nema momka koji nije dozivio da izađe s curom na kafu i da pri tome ima tacno onoliko para koliko kostaju dvije kafe. naravno zensko ne bi bilo zensko kad ne bi narucilo jbni sok!!! auuuu kakvih tu zorova bude i kako u tim situacijama postajemo kreativni to je cudood hinjskih poziva i poruka jaranu/ima koji su u blizini il noefirnih migova i gestikulacija konobaru da cemo mu ostat "kratki" par markica...kolko se meni to puta desilo mogu knjigu napisat
...al sta je interesantno kad ste s parama i hocete glumit džeka ona skromno uzme cuclat kapucino il nes i unatoc vasem nagovaranju nece vise nista da pije, a jel nemate para ona bi te šveps te coctu te ovo te ono
fuj
ona vazda ima tacno, a ja narucim cedevitu i dodam pola marke
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAdon_burza je napisao/la:Sredjujemo mi veceras jednom liku da hebe neku trebu . Zagrijana ona zagorila ko indijanska tava a ovaj nas haver nece pa nece
Pitam ja njega nasamo sta ti je koji je problem on govori nije nista
Mi njemu obezbjedili sve od prazne kuce do auta preko pica u toj kuci al on nece pa nece
Vidi on koliko je sati i ode svojim poslom , ostadosmo mi u kaficu i sad mi navrli na njega te pizdo te vaka si onakav si kad on skide pantole ,pa duge gace kad ispod Sundjer Bob gacice ne Bokserice nego GACICE![]()
![]()
![]()
24 mu godine
don_burza je napisao/la:Sredjujemo mi veceras jednom liku da hebe neku trebu . Zagrijana ona zagorila ko indijanska tava a ovaj nas haver nece pa nece
Pitam ja njega nasamo sta ti je koji je problem on govori nije nista
Mi njemu obezbjedili sve od prazne kuce do auta preko pica u toj kuci al on nece pa nece
Vidi on koliko je sati i ode svojim poslom , ostadosmo mi u kaficu i sad mi navrli na njega te pizdo te vaka si onakav si kad on skide pantole ,pa duge gace kad ispod Sundjer Bob gacice ne Bokserice nego GACICE![]()
![]()
![]()
24 mu godine
ramiral je napisao/la:Kad smo već kod curica![]()
Imao jedan lik (sa prugama) pik na jednu djevojčicu. Lijepa slatka bila, visoka, kosa do sjednih mišića, faca, tijelo, grudi, pozadina, noge ma savršenstvo... extrica..
Nekako se on dokopao njene blizine u diskoteci, barenje, ovo ono i uzme broj. Dogovorili izlazak iduću subotu i to negdje oko 11:00, kasnije saznao da ona ima nekog frajerčića ali to i nije toliko bilo bitno koliko njegova mužjačka, praiskonska želja da ''doskoči'' toj dami kao spasitelj pravo u krilo i .. mislim... ko zna gdje...
U međuvremenu se vidjeli preko dana na kafici (tajna lokacija), hemija bila prisutna u velikoj količini i to je bilo to...
Subota odrađena perfektno, napad sa 4 u vrhu i njena tanana odbrana (baš je takva bila) popustila.
Lom, dernek, motel, soba, jutro, opet ''jutro'' tuširanje i svako svojoj kući.
On je opijen svim tim događajima samo onomad primjetio dok je vozio da je dotična izvršila brzinsko presvlačenje u vozilu do kuće (da joj mati ne vidi - lafo).
Glavni junak ove priče tada nije imao svoje vozilo (posudio od oca), a ni na kraj pameti mu nije bilo da njegovi - zajedno sa amidžom i strinom to jutro planiraju ići na more brzinski.
Toga je postao svjestan kad mu je zazvonio telefon bukvalno par stotina metara ispred njegove kuće.
Naravno on došao, slijedi standardno pitanje, šta ima jel' sve ured, ovo-ono...
On je potvrdio, rekao da je sve ok, ode sad spavati.. eto vam auto... a njegov otac je čim je sjeo da vozi zovnuo ga nakon nekoliko metara i rekao ''Mali evo ti kusur''
To su bile ljubičaste tange, i poderane štramplice koji su se ''čudom'' našli ispod sjedišta...![]()
![]()
i to sve pred mamom i strinom... da se glavni junak što više zacrveni...
ramiral je napisao/la:Kad smo već kod curica![]()
Imao jedan lik (sa prugama) pik na jednu djevojčicu. Lijepa slatka bila, visoka, kosa do sjednih mišića, faca, tijelo, grudi, pozadina, noge ma savršenstvo... extrica..
Nekako se on dokopao njene blizine u diskoteci, barenje, ovo ono i uzme broj. Dogovorili izlazak iduću subotu i to negdje oko 11:00, kasnije saznao da ona ima nekog frajerčića ali to i nije toliko bilo bitno koliko njegova mužjačka, praiskonska želja da ''doskoči'' toj dami kao spasitelj pravo u krilo i .. mislim... ko zna gdje...
U međuvremenu se vidjeli preko dana na kafici (tajna lokacija), hemija bila prisutna u velikoj količini i to je bilo to...
Subota odrađena perfektno, napad sa 4 u vrhu i njena tanana odbrana (baš je takva bila) popustila.
Lom, dernek, motel, soba, jutro, opet ''jutro'' tuširanje i svako svojoj kući.
On je opijen svim tim događajima samo onomad primjetio dok je vozio da je dotična izvršila brzinsko presvlačenje u vozilu do kuće (da joj mati ne vidi - lafo).
Glavni junak ove priče tada nije imao svoje vozilo (posudio od oca), a ni na kraj pameti mu nije bilo da njegovi - zajedno sa amidžom i strinom to jutro planiraju ići na more brzinski.
Toga je postao svjestan kad mu je zazvonio telefon bukvalno par stotina metara ispred njegove kuće.
Naravno on došao, slijedi standardno pitanje, šta ima jel' sve ured, ovo-ono...
On je potvrdio, rekao da je sve ok, ode sad spavati.. eto vam auto... a njegov otac je čim je sjeo da vozi zovnuo ga nakon nekoliko metara i rekao ''Mali evo ti kusur''
To su bile ljubičaste tange, i poderane štramplice koji su se ''čudom'' našli ispod sjedišta...![]()
![]()
i to sve pred mamom i strinom... da se glavni junak što više zacrveni...
a sta ako je zena skontala da si rekao U2...bagrcavi je napisao/la:Pričamo mi u školi nešto oko muzike i sad moja razredna ( inače starija žena ) nabraja svoje omiljene pjevače sve neke strane zvijezde i zvjezdice, ja se javim i kažem joj : "ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu", kad ona odgovara "ma ja znam ja youtube dobri su oni imaju dobre pjesme".Cijeli razred se odvalio smijati, žena gleda ništa joj nije jasno.
"ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu"Arsenalisation je napisao/la:a sta ako je zena skontala da si rekao U2...bagrcavi je napisao/la:Pričamo mi u školi nešto oko muzike i sad moja razredna ( inače starija žena ) nabraja svoje omiljene pjevače sve neke strane zvijezde i zvjezdice, ja se javim i kažem joj : "ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu", kad ona odgovara "ma ja znam ja youtube dobri su oni imaju dobre pjesme".Cijeli razred se odvalio smijati, žena gleda ništa joj nije jasno.
Pa zena misli da kliknes na njih i slusas(sta starci znaju o yt i sl.),i cim je rekla da su "oni",vjerovatno je mislila na grupu U2,a prilikom izgovora i nije bas prevelika razlika...bagrcavi je napisao/la:"ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu"Arsenalisation je napisao/la:a sta ako je zena skontala da si rekao U2...bagrcavi je napisao/la:Pričamo mi u školi nešto oko muzike i sad moja razredna ( inače starija žena ) nabraja svoje omiljene pjevače sve neke strane zvijezde i zvjezdice, ja se javim i kažem joj : "ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu", kad ona odgovara "ma ja znam ja youtube dobri su oni imaju dobre pjesme".Cijeli razred se odvalio smijati, žena gleda ništa joj nije jasno.
ako je stara, nije gluha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.