Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

anonimni
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la anonimni » 15 feb 2012, 14:01

ne mogu da vjerujem.. :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 15 feb 2012, 19:39

RAMIRAL de molim te navraćaj više na ovu temu :mrgreen: :lol:
otkud ti toliko priča :lol: :lol: :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 feb 2012, 19:44

Cudi me nema Jimmya odavno sa pricom kako ga je stara uhvatila u nezgodnoj situaciji sa xnxx ili xvideos otvorenim :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 feb 2012, 19:51

bavarian_bk je napisao/la:Cudi me nema Jimmya odavno sa pricom kako ga je stara uhvatila u nezgodnoj situaciji sa xnxx ili xvideos otvorenim :lol: :lol:
hahahahah sad će on izletiti sa nekom novom pričom :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 17 feb 2012, 00:07

Edin TM87 je napisao/la:
underground je napisao/la:mislim da nema momka koji nije dozivio da izađe s curom na kafu i da pri tome ima tacno onoliko para koliko kostaju dvije kafe. naravno zensko ne bi bilo zensko kad ne bi narucilo jbni sok!!! auuuu kakvih tu zorova bude i kako u tim situacijama postajemo kreativni to je cudo :mrgreen: od hinjskih poziva i poruka jaranu/ima koji su u blizini il noefirnih migova i gestikulacija konobaru da cemo mu ostat "kratki" par markica...kolko se meni to puta desilo mogu knjigu napisat :mrgreen: ...al sta je interesantno kad ste s parama i hocete glumit džeka ona skromno uzme cuclat kapucino il nes i unatoc vasem nagovaranju nece vise nista da pije, a jel nemate para ona bi te šveps te coctu te ovo te ono :evil: fuj
Eh jarane, to je do tebe, :mrgreen: ona vazda ima tacno, a ja narucim cedevitu i dodam pola marke :D :D :D :D
Dresiras i ona skoro uvijek placa :lol: :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 feb 2012, 00:28

Sredjujemo mi veceras jednom liku da hebe neku trebu . Zagrijana ona zagorila ko indijanska tava a ovaj nas haver nece pa nece

Pitam ja njega nasamo sta ti je koji je problem on govori nije nista

Mi njemu obezbjedili sve od prazne kuce do auta preko pica u toj kuci al on nece pa nece

Vidi on koliko je sati i ode svojim poslom , ostadosmo mi u kaficu i sad mi navrli na njega te pizdo te vaka si onakav si kad on skide pantole ,pa duge gace kad ispod Sundjer Bob gacice ne Bokserice nego GACICE :lol: :lol: :lol:

24 mu godine
Thomas Müller - Fußballgott

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 17 feb 2012, 01:16

don_burza je napisao/la:Sredjujemo mi veceras jednom liku da hebe neku trebu . Zagrijana ona zagorila ko indijanska tava a ovaj nas haver nece pa nece

Mi njemu obezbjedili sve od prazne kuce do auta preko pica u toj kuci al on nece pa nece

Vidi on koliko je sati i ode svojim poslom , ostadosmo mi u kaficu i sad mi navrli na njega te pizdo te vaka si onakav si kad on skide pantole ,pa duge gace kad ispod Sundjer Bob gacice ne Bokserice nego GACICE :lol: :lol: :lol:

24 mu godine
HAHAHAHA :lol: :lol: :lol:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 feb 2012, 01:43

:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 14:38

don_burza je napisao/la:Sredjujemo mi veceras jednom liku da hebe neku trebu . Zagrijana ona zagorila ko indijanska tava a ovaj nas haver nece pa nece

24 mu godine
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e nije dobar nikako
DRUG NEBI TI PUNCA

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2012, 14:59

Kad smo već kod curica 8-)
Imao jedan lik (sa prugama :mrgreen: ) pik na jednu djevojčicu. Lijepa slatka bila, visoka, kosa do sjednih mišića, faca, tijelo, grudi, pozadina, noge ma savršenstvo... extrica..
Nekako se on dokopao njene blizine u diskoteci, barenje, ovo ono i uzme broj. Dogovorili izlazak iduću subotu i to negdje oko 11:00, kasnije saznao da ona ima nekog frajerčića ali to i nije toliko bilo bitno koliko njegova mužjačka, praiskonska želja da ''doskoči'' toj dami kao spasitelj pravo u krilo i .. mislim... ko zna gdje...

U međuvremenu se vidjeli preko dana na kafici (tajna lokacija :mrgreen: ), hemija bila prisutna u velikoj količini i to je bilo to...
Subota odrađena perfektno, napad sa 4 u vrhu i njena tanana odbrana (baš je takva bila :mrgreen: ) popustila.
Lom, dernek, motel, soba, jutro, opet ''jutro'' tuširanje i svako svojoj kući.
On je opijen svim tim događajima samo onomad primjetio dok je vozio da je dotična izvršila brzinsko presvlačenje u vozilu do kuće (da joj mati ne vidi - lafo).
Glavni junak ove priče tada nije imao svoje vozilo (posudio od oca), a ni na kraj pameti mu nije bilo da njegovi - zajedno sa amidžom i strinom to jutro planiraju ići na more brzinski.
Toga je postao svjestan kad mu je zazvonio telefon bukvalno par stotina metara ispred njegove kuće.
Naravno on došao, slijedi standardno pitanje, šta ima jel' sve ured, ovo-ono...
On je potvrdio, rekao da je sve ok, ode sad spavati.. eto vam auto... a njegov otac je čim je sjeo da vozi zovnuo ga nakon nekoliko metara i rekao ''Mali evo ti kusur''
To su bile ljubičaste tange, i poderane štramplice koji su se ''čudom'' našli ispod sjedišta... :lol: :lol:
i to sve pred mamom i strinom... da se glavni junak što više zacrveni...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 feb 2012, 15:28

ramiral je napisao/la:Kad smo već kod curica 8-)
Imao jedan lik (sa prugama :mrgreen: ) pik na jednu djevojčicu. Lijepa slatka bila, visoka, kosa do sjednih mišića, faca, tijelo, grudi, pozadina, noge ma savršenstvo... extrica..
Nekako se on dokopao njene blizine u diskoteci, barenje, ovo ono i uzme broj. Dogovorili izlazak iduću subotu i to negdje oko 11:00, kasnije saznao da ona ima nekog frajerčića ali to i nije toliko bilo bitno koliko njegova mužjačka, praiskonska želja da ''doskoči'' toj dami kao spasitelj pravo u krilo i .. mislim... ko zna gdje...

U međuvremenu se vidjeli preko dana na kafici (tajna lokacija :mrgreen: ), hemija bila prisutna u velikoj količini i to je bilo to...
Subota odrađena perfektno, napad sa 4 u vrhu i njena tanana odbrana (baš je takva bila :mrgreen: ) popustila.
On je opijen svim tim događajima samo onomad primjetio dok je vozio da je dotična izvršila brzinsko presvlačenje u vozilu do kuće (da joj mati ne vidi - lafo).
Glavni junak ove priče tada nije imao svoje vozilo (posudio od oca), a ni na kraj pameti mu nije bilo da njegovi - zajedno sa amidžom i strinom to jutro planiraju ići na more brzinski.
Toga je postao svjestan kad mu je zazvonio telefon bukvalno par stotina metara ispred njegove kuće.
On je potvrdio, rekao da je sve ok, ode sad spavati.. eto vam auto... a njegov otac je čim je sjeo da vozi zovnuo ga nakon nekoliko metara i rekao ''Mali evo ti kusur''
To su bile ljubičaste tange, i poderane štramplice koji su se ''čudom'' našli ispod sjedišta... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 17 feb 2012, 15:42

ramiral je napisao/la:Kad smo već kod curica 8-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 feb 2012, 15:53

Pričamo mi u školi nešto oko muzike i sad moja razredna ( inače starija žena ) nabraja svoje omiljene pjevače sve neke strane zvijezde i zvjezdice, ja se javim i kažem joj : "ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu", kad ona odgovara "ma ja znam ja youtube dobri su oni imaju dobre pjesme". :o Cijeli razred se odvalio smijati, žena gleda ništa joj nije jasno.
DRUG NEBI TI PUNCA

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 feb 2012, 15:59

:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 feb 2012, 15:14

Prije 2,5 godine upisem ja Ekonomiju i prvi dan faxa sa rajom koja su iz moje srednje lutam po faxu kad naletimo na lika koji ima umotanu citavu glavu.Saznamo da je on sa nama u liniji ili ti ga u istoj grupi i tako kao orijentir pratili njega jer je bio i visok a i upecatljiviji nego ijedna druga osoba.

Ulazimo mi u amfiteatar prvo predavanje iz Uvoda u ekonomiju i sjedamo nas petero iz gimnazije jedno do drugoga kad ovaj lik sjede red ispred nas.
I tako vazi profa o predmetu , sta treba kupiti koje knjige i kada su termini ispita etc.
Odjednom zastade zeni pogled , pridje momku i upita ga sta je bilo ?
Kaze on : Ma udarilo me auto pa šivao glavu.
Odgovara profa : Sva sreća pa je auto zamisli da te autobus udario :lol:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 19 feb 2012, 18:53

bagrcavi je napisao/la:Pričamo mi u školi nešto oko muzike i sad moja razredna ( inače starija žena ) nabraja svoje omiljene pjevače sve neke strane zvijezde i zvjezdice, ja se javim i kažem joj : "ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu", kad ona odgovara "ma ja znam ja youtube dobri su oni imaju dobre pjesme". :o Cijeli razred se odvalio smijati, žena gleda ništa joj nije jasno.
a sta ako je zena skontala da si rekao U2... :arrow:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 feb 2012, 18:58

Arsenalisation je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Pričamo mi u školi nešto oko muzike i sad moja razredna ( inače starija žena ) nabraja svoje omiljene pjevače sve neke strane zvijezde i zvjezdice, ja se javim i kažem joj : "ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu", kad ona odgovara "ma ja znam ja youtube dobri su oni imaju dobre pjesme". :o Cijeli razred se odvalio smijati, žena gleda ništa joj nije jasno.
"ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu"
ako je stara, nije gluha ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 19 feb 2012, 20:21

bagrcavi je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:
"ma ja samo odem na youtube i pustim sebi pjesmu"
ako je stara, nije gluha ;)
Pa zena misli da kliknes na njih i slusas(sta starci znaju o yt i sl.),i cim je rekla da su "oni",vjerovatno je mislila na grupu U2,a prilikom izgovora i nije bas prevelika razlika... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 feb 2012, 11:55

Imao ja kolegu u društvu (nekako nam se ''uklopio'' ni sam ne znam kako :mrgreen: ), lik ''nezainteresovan'' u životu.
Gleda filmove do ranih jutarnjih sati, spava do popodne, ništa ne radi, stari mu neki građevinac, ima svoju malu firmicu bavi se tim poslovima, priučeni majstor što bi rekli.
Ovaj pravi ''đetić'' grijehota je reći, starci dadnu za piće, izleti se u grad, trkeljanje po kafićima, šuplja, pametovanje, kule, avioni, kamioni, brodovi a ni za fuke se nema...
Ali je lik volio slagati i preuveličati to je nevjerovatno, na stranu to što je često puta svojim nezgodnim ponašanjem znao čitavo društvo dovesti u ružnu situaciju.

Glavna fora mu je bila da negdje sa strane ima neku ribu s kojom se viđa tajno, iznajme sobu i roke-coke do zore, sa pojavom danjeg svjetla se povlači kao vampir, da bi se mogao hvaliti... naravno to sve bila laž... lik uvijek nosio mob u ruci, nikako drugačije, lafo piše sms-ove, lafo neka ga zove da se nađe sa njom, ovo-ono... poslovi, konobarice, ugovaranje biznisa nekog ''lijevog'' ali ništa konkretno... lik živio u svom svijetu.
Jednu noć prijatelj me zove da mi pokaže vozilo koje je kupio. Pošto je bila subota provozati ćemo se malo, probati ''dušu bembari'' pa ćemo negdje u neki od klubova zalomiti. Ja dođem na dogovoreno mjesto on me već čeka sa još dvojicom među kojima je i prvospomenuti ''đetić''.
Hajd mi sjeli, ovaj turira, gas bjesni, ''letimo'' magistralnim putem, na jednom proširenju okreće se pod ručnom, driftovi, gori sve, zamijenimo se mi, ja to malo probam, ovo ono a ''đetić'' je sjeo nazad.
Cijelo vrijeme je on pričao na mob sa nekom i razgovor je tekao otprilike ovako '' Ma đe ću bona, šta ću ti sad dolazit', nemam vremena da ja tebe zimgu, sad sam sa jaranima, ma okani me se, dadnem ti para koliko hoćeš i šta... ma šta ću dolazit' dosadila si mi više, bolje sa jaranima, bježi bona dosadna si, nemogu sad da .....m nije mi ćejf, et' neću da te ..... ružna si, okani me se....'' pa spusti mob u krilo i obraća se nama ''A jest dosadna ...m joj ...''
I tako je to išlo cijelim putem, on ''galami'' ubjeđuje ''onu njegovu plavušu'' da neće da džaba cmizdri, da nema želje, da je ovakva i onakva, stižemo mi pred klub. Parkiramo auto, izlazimo, lik i dalje priča idemo prema ulazu, ovaj jaran što je njegovo auto namiguje i uzima mob... poziva ga... a tel mu zvoni.... :lol: :lol:
Frajer se zacrvcenio k'o paprika... onda smo mi na njega ''svatrili'' ''Pa kako te nije sram, toliko godina imaš i peljaš, petljaš, kao da te ne znamo!''
Po belaju u klubu je bila ekipa koja nas je čekala, zajebantski raspoložena pa su ga i oni uzeli ''pod pilanu'' :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 feb 2012, 15:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Blam
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.