28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
odlično!!!
Opet ce se naci neko pametan i prigovorit sto nema Visce i ostalih "novih", a znalo se od samog pocetka da ih nece biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Adriano (Barcelona), Alex Sandro (Porto), Daniel Alves (Barcelona), Danilo (Porto), David Luiz (Chelsea), Dedé (Vasco), Diego Alves (Valencia), Elias (Sporting), Fernandinho (Shakthar), Ganso (Santos), Hernanes (Lazio), Hulk (Porto), Jonas (Valencia), Julio Cesar (Inter de Milão), Leandro Damião (Internacional), Lucas (São Paulo), Luisão (Benfica), Marcelo (Real Madrid), Neymar (Santos), Rafael (Santos), Ronaldinho Gaúcho (Flamengo), Sandro (Tottenham), Thiago Silva (Milan).
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- inacefindecko
- Kontakt:
bit ćemo j.ebani
Ne gine nam degenek, ako nista da barem posteno izgubimo (1,2:0) da nas ne napune do vrha. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Haj opet ponoviElegant je napisao/la:Opet ce se naci neko pametan i prigovorit sto nema Visce i ostalih "novih", a znalo se od samog pocetka da ih nece biti.

Elegant je napisao/la:Sutra selektor Susic objavljuje spisak, pa cemo vidjeti hoce li biti novih imena protiv Brazila, ja mislim da nece.
Elegant je napisao/la:Druze ni jedan novi igrac nece dobiti poziv protiv Brazila to je i Pape sam izjavio, jedino ako se ne predomisli do petka.
Elegant je napisao/la:Mislim da nece biti novih igraca, kao sto je najavio ali eto sacekajmo petak.
Znamo jara, ne moraš nam svaki put ponavljat...Elegant je napisao/la:Koliko se sjecam Pape je reako da protiv Brazila nece biti novih imena, sad da li se nesto promjenilo ne znam.
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 14 feb 2012, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
Ako smo od Portugala primili šest komada, realno je da on Brazila primimo pet. Fino je ovako praviti euforiji kao svaki put i onda doživimo debakl. Tako će i sad biti na našu žalost.
Pape nema pojma.
Pape nema pojma.
Potpis!
Šta ste se usrali k'o grlice? Mnogo jači Brazil nas je savladao u Manausu 1:0 golom iz slobodnjaka Il fenomena.
Naši se praktički, pojedini, igrači upoznali u avionu za Manaus.
UVIJEK UZ BIH!
Naši se praktički, pojedini, igrači upoznali u avionu za Manaus.
UVIJEK UZ BIH!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- spielführer_21
- Kontakt:
Sjebo si se ti malo više i kad si editovo. Čuj Maletić, koji q će on u reprezentaciji? Čuj Pjanić na krilu?! Čuj Salihović jedini zadnji vezni?Delirium je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Otkud ti Maletic ko zadnji vezniDelirium je napisao/la:Begović
Mujdža Pandža Spahić Papac
Maletić Salihović
Pjanić Misimović Lulić
Džeko
Sjebo sam se malo evo editovo sam.

P.S. Pape je rekao da neće pozvati Višću i Stevanovića za ovu tekmu i dao donekle dobar argument: jasno je da oni protiv Brazila ne mogu dobiri značajnu minutažu, a imaju priliku igrati za U21 jaku utakmicu- i to je ok. Ali ne znači da neće ili da ne treba pozvati druge igrače na pozicijama gdje smo tanki. Ljevaković, Cocalić, Mahmutović, Subašić (ako koji nema ozljedu neku) i slični ne igraju za mladu repku, a protiv Brazila bi im i 10 minuta puno, značilo, mada treba riskirati pa bar jednom od njih dati minimum jedno poluvrijeme.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kako naš stručnjak zna koga treba pozvati i koju izmjenu napraviti. Gubimo 3-0 protiv Portugala, a naš vrli selektor pravi taktičku izmjenu ubacuje Bešića da čuva Nanija, a momak se ne sjeća kad je odigrao utakmicu osim na treningu.
Oh taj trener ..
Oh taj trener ..
Potpis!
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro, ´ta ce Brazil.Goalgetter je napisao/la:Ipak najjaci spisak![]()
Alves, Ganso, Hernanes, Luiz, Fernandinho, Marcelo, Neymar, Ronaldinho, Thiago Silva, Sandro su od ovih poznatih zasad na spisku.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
oj rastaviće nas na proste faktore
. čito sam postavu i nešto me zabolilo u stomako
.
ma dobro nismo ni mi toliko slabi kad bi igrali na principo da se stvarno igramo, a ne da se izgube na terenu ko da im je nešto važno, jer naš kadar uopšte nije slab.

ma dobro nismo ni mi toliko slabi kad bi igrali na principo da se stvarno igramo, a ne da se izgube na terenu ko da im je nešto važno, jer naš kadar uopšte nije slab.
Vođa zna.
Otresti ćemo ih k'o milojko šljivu rankuPrincipatus je napisao/la:Ma dobro, ´ta ce Brazil.Goalgetter je napisao/la:Ipak najjaci spisak![]()
Alves, Ganso, Hernanes, Luiz, Fernandinho, Marcelo, Neymar, Ronaldinho, Thiago Silva, Sandro su od ovih poznatih zasad na spisku.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ogulicemo ih,...
Sta pricate? Karat cemo Brazil, a Federer ce gledat!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bolje za nas ako ce igrati u najjacem sastavu.
Vjerujem da ce motiva jos vise biti i da ce se igrati maximalno, pa sta bude.
Brazilci nisu nepobjedivi, osim ako ih ne udari neka luda pa pokazu najbolje izdanje.
Vjerujem da ce motiva jos vise biti i da ce se igrati maximalno, pa sta bude.
Brazilci nisu nepobjedivi, osim ako ih ne udari neka luda pa pokazu najbolje izdanje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
realno da brasil pobjedi sa 3,4 gola razlike.
nasi igraci su prespori za igru brazila, da imamo 10 igraca brzine tipa Lulic imali bi sanse.
al bice onako zanimljiva tekma, jer ipak je to brasil.
nasi igraci su prespori za igru brazila, da imamo 10 igraca brzine tipa Lulic imali bi sanse.
al bice onako zanimljiva tekma, jer ipak je to brasil.
G BUSSA BUSS
ev sad naletih na netu da se tekma igra u 19 h....et za one koji nisu znali...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- crvenocrni
- Kontakt:
Hajd nek neko napise koga i kad je Brazil nekog deklasirao zadnji put a igrali su sa svim i svakim u zadnje vrijeme, sta s....e tu... A to sto je nas Portugal 6-2 slupo pa slupali su i svjetskog prvaka 4-0 pa nikom nista!
- Principatus
- Kontakt:
Ma prejaka pripremna utakmica. Mi ovako ili onako dobivamo nesto, ili samo dobre pripreme ili jos dodatne bodove. Jednostavno igrati rastereceno, nesto sto nasima nikako, ili veoma rijetko uspjeva. A sad nije nas sastav los, jedino me brine desni bek.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.