EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Josip321
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Josip321 » 19 jan 2012, 13:00

Jučerašnje utakmice su pokazale zašto volim rukomet. Bilo ih je i prije uzbudljivih ali su jučer sve od reda bile zanimljive. Jedino fra-rus malo manje.
Doduše to uzbuđenje je donjelo i nekoliko sumnjeivih sudačkih odluka. Ali ne znači da su sve neispraven, samo sumnjeive.
Momče Hercegovče

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jan 2012, 15:32

fakat nekontam BHT prenose Srbija-Slovačka po meni nezanimljiv meč jer se zna ko će pobijediti pored mečeva Danska-Poljska(borba za prijenos dva boda),Njemačka-Švedska(veoma zanimljiva utakmica) i Makedonija-Češka(Makedonija mora pobijediti).
I ONI BAŠ SRBIJA-SLOVAČKA PRENOSE :lol: :cry: :? :o :( :( :shock: :oops: :roll: :x

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2012, 15:43

bazeni je napisao/la:fakat nekontam BHT prenose Srbija-Slovačka po meni nezanimljiv meč jer se zna ko će pobijediti pored mečeva Danska-Poljska(borba za prijenos dva boda),Njemačka-Švedska(veoma zanimljiva utakmica) i Makedonija-Češka(Makedonija mora pobijediti).
I ONI BAŠ SRBIJA-SLOVAČKA PRENOSE :lol: :cry: :? :o :( :( :shock: :oops: :roll: :x
Velid Spaho je sinoc u snimku utakmice Francuska-Rusija rekao da "iako je prvobitno bilo planirano da prenose Srbija-Slovacka,ali s obzirom da ta utakmica nema nikakav rezultatski znacaj da su odlucili ipak prenositi Makedonija-Ceska jer se radi o direktnome duelu za prolaz dalje."

Francuzi cini se igraju bez Accambraya,to se izgleda nije oporavio,steta puno bi im znacio,moram gledat onog Baracheta,ne kazem da je los,ali mi padne mrak na oci kada ga vidim na terenu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jan 2012, 16:11

Ja ne kontam kad neko kaze da mrzi francuze. ljudi su u stanju urnisati svakog rivala. po meni najjaci tim rukometa svih vremena! kad god ih gledam kroz glavu mi prodje DOMINANTNO MOCNI
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jan 2012, 16:12

Dylan Dog je napisao/la:
bazeni je napisao/la:fakat nekontam BHT prenose Srbija-Slovačka po meni nezanimljiv meč jer se zna ko će pobijediti pored mečeva Danska-Poljska(borba za prijenos dva boda),Njemačka-Švedska(veoma zanimljiva utakmica) i Makedonija-Češka(Makedonija mora pobijediti).
Velid Spaho je sinoc u snimku utakmice Francuska-Rusija rekao da "iako je prvobitno bilo planirano da prenose Srbija-Slovacka,ali s obzirom da ta utakmica nema nikakav rezultatski znacaj da su odlucili ipak prenositi Makedonija-Ceska jer se radi o direktnome duelu za prolaz dalje."

Francuzi cini se igraju bez Accambraya,to se izgleda nije oporavio,steta puno bi im znacio,moram gledat onog Baracheta,ne kazem da je los,ali mi padne mrak na oci kada ga vidim na terenu.
ma los je on itekako,nema lik nikakvu tehniku niti bilo kakv trzaj kako bi izbacio protivnickog igraca iz igre i napravio sebi prostor za sut.Jednostavno moze dati samo gol ako mu se otovri pozicija,a onda to znaci da se Fernandez,Karabatic i Narcisse moraju dodatno trositi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2012, 16:18

Slazem se,tesko da on ista moze sam uraditi,ali eto npr. protiv Rusa je odigrao dobro,s obzirom da je ipak najmanje zvucno ime od Francuskih bekova pa njeg valjda najslabije cuvaju :mrgreen:
S druge strane,treba ipak imati u vidu da nije lako izgledati dobro u ovakvoj konkurenciji,Karabatic(mada je ocajan na ovom prvenstvu,ni protiv Rusa se nije proslavio,ali ja ipak mislim da ce on biti na nivou kada bude najpotrebnije),Narcise,Fernandez,sve sama elita ove igre,tako da Barachet normalno izgleda los u ovakvoj konkurenciji.
Ovo je bilo objektivno,a subjektivno s obzirom da navijam za Francuze cim vidim njega na parketu padne mi mrak na oci :mrgreen:

Ipak je jedini ljevak od svih bekova,zato i igra mnogo,no da je tu potpuno spremni Accambray bez obzira sto je desnjak sigurno bi imao prednost u odnosu na njega rotaciji.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 jan 2012, 16:29

L-Train je napisao/la: ma los je on itekako,nema lik nikakvu tehniku niti bilo kakv trzaj kako bi izbacio protivnickog igraca iz igre i napravio sebi prostor za sut.Jednostavno moze dati samo gol ako mu se otovri pozicija,a onda to znaci da se Fernandez,Karabatic i Narcisse moraju dodatno trositi.
Vjerovatno zato i igra u neprikosnovenim vladarima svijeta u rukometu :roll:
Momak sa 23 godine iza sebe ima 2 svjetska i europsko zlato, a sve to zahvaljujući njegovoj očajnosti :lol:
Malo realnosti ne bi škodilo.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jan 2012, 16:39

neko_iz_mase je napisao/la:
L-Train je napisao/la: ma los je on itekako,nema lik nikakvu tehniku niti bilo kakv trzaj kako bi izbacio protivnickog igraca iz igre i napravio sebi prostor za sut.Jednostavno moze dati samo gol ako mu se otovri pozicija,a onda to znaci da se Fernandez,Karabatic i Narcisse moraju dodatno trositi.
Vjerovatno zato i igra u neprikosnovenim vladarima svijeta u rukometu :roll:
Momak sa 23 godine iza sebe ima 2 svjetska i europsko zlato, a sve to zahvaljujući njegovoj očajnosti :lol:
Malo realnosti nebi škodilo.
brate dragi u takvoj reprezentaciji i ja bi mogao da igram desnog beka i ne bi se nista osjetilo :roll: sad malo realnosti,ne ozbiljno momak nema los suta,ali ovo sto sam gore naveo apsolutno stojim iza toga covjek bez tehnike i bez osjecaja da sam sebi napravi prostor za gol.Puno toga zasada u Francuskoj odradjuju Narcisse i Fernandez,kada bude potrebno ukljucice se i Karabatic.Naravno da kada imate takva tri beka u reprezenatciji Barchet i ne mora da bude neka klasa opet ce uspijeti nesto da uradi.Da i ta prica koliko ima svjetskih i evropskih zlata je aposlutno bezvezna,pa covek je samo na proslom velikom takmicenju igrao bitnu ulogu za reprezentaciju,dok je sva ostala relativno presjedio na klupi ;)

i da,niko nije rekao da je to ocajan igrac.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 19 jan 2012, 16:51

Komentator na BHT-u je jos sinoc najavio da se prenosi Makedonija -Ceska,bas iz razloga sto je tekma Srbija - Slovacka.,bez takmicarskog znacaja a ranije je bila najavljena...
A sto se danasnjeg programa tice bice jako zanimljivo.Pogotovo bi kvalitetna tekma trebala biti Danska -Poljska,jer pobjednik zadrzava nadu za polufinale .Svim srcem zelim da Njemci izgube i da Makedonci dobiju da pravda iole bude zadovoljena...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 19 jan 2012, 17:06

vidovitadjemila je napisao/la:Svim srcem zelim da Njemci izgube i da Makedonci dobiju da pravda iole bude zadovoljena...
Potpisujem!!!

Je li sigurno da prenose Makedoniju večeras, na teletekstu piše Srbija Slovačka, dok na njihovoj internet stranici Češka Makedonija???
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 19 jan 2012, 17:12

Rukomet do smrti je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Svim srcem zelim da Njemci izgube i da Makedonci dobiju da pravda iole bude zadovoljena...
Potpisujem!!!

Je li sigurno da prenose Makedoniju večeras, na teletekstu piše Srbija Slovačka, dok na njihovoj internet stranici Češka Makedonija???
Velid Spaho je to rekao sinoc uz obrazlozenje koje je i logicno ,evo vidim i ja da na pregledu nisu zamjenili ali pretpostavljam da je sigurno ,jer nisu valjda neozbiljni.A inace ko ima kablovsku prenos Makedonije je i na SPORT 1 kanalu od 20 casova...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2012, 17:16

Nove nade francuskog rukometa Acambry i Barachet .
Čovjek je tip igrača koji je falio Francuzima ,u prethodnim godinama .
Njegovim dolaskom ,Francuzi su dobili više koristi od Narcisa i Fernandeza ,koji više ne moraju igrati desnog beka.
Momak je mlad i ovo mu je tek drugo ozbiljnije prvenstvo,i normalno da on još ne može biti nosioc igre,ali kad dođe vrijeme biće i to.
Momak je mlad ,a nekolike godine je već nosioc igre Chamberya ,i već je potpisao ugovor sa Ciudadom od sljedeće sezone ;) Nije kalibar jednog Kira Lazarova ili Olafura Stefansona
ali uz Vujina i Karlena je budućnost evropskog rukometa ,uvjek je falilo ti desni bekova .
On je malo fizički slabiji ,i njemu je teže uraditi nešto kao što radi Narcis ,dići se sa 9-10 metara i zabiti.
Nema on te fizičke predispozicije da to radi,on koristi šupljine u odbrani i prolazi na 6 metara,i razigrava suigrače ;)

Ja kad god sam ga gledao ove sezone ,na mene je ostavio dobar dojam ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 19 jan 2012, 17:17

Nema šanse da bi Accambray imao prednost ispred Baracheta na desnom beku. Igrali bi Francuzi, kao što i sad igraju, jedan dio utakmice sa trojicom dešnjaka, ali onda tu igra Fernandez uglavnom. Kako god, Barachet je prvi izbor.

Inače, taj "loši" Xavier Barachet je novi igrač Atletico Madrida. Momak nije Karabatić niti Narcisse, ali je 1988. godište.

EDIT: Preduhitri me legenda, ne znam zašto, al sviđa mi se način na koji razmišlja. :P
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2012, 17:35

" onclick="window.open(this.href);return false;

neki od njegovih specijaliteta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 19 jan 2012, 17:52

meni samo nije jasno zasto bht konstantno prenosi srbiju i hrvatsku,razumijem ja da ima srba i hrvata u bih,al isto tkao ima i nas bosanaca koje niko ne j*be ni 1%,ok ako nisu nasu repku prenosili,al daj vec kad je to prvenstvo moze se naci neka utakmica koja je zanimljiva,a ovo evropsko prvenstvo utakmica svaka bolja od bolje,daj da gledamo i druge reprezentacije..ebem ti vise i balica i ilica :lol:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jan 2012, 18:00

vidovitadjemila je napisao/la:
Komentator na BHT-u je jos sinoc najavio da se prenosi Makedonija -Ceska,bas iz razloga sto je tekma Srbija - Slovacka.,bez takmicarskog znacaja a ranije je bila najavljena...
A sto se danasnjeg programa tice bice jako zanimljivo.Pogotovo bi kvalitetna tekma trebala biti Danska -Poljska,jer pobjednik zadrzava nadu za polufinale .Svim srcem zelim da Njemci izgube i da Makedonci dobiju da pravda iole bude zadovoljena...
nisam znao :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jan 2012, 18:18

germany-sweden ovo će biti dobra utakmica 100%

http://www.youtube.com/user/ehfeuro?fea ... tvhi1BZbJQ" onclick="window.open(this.href);return false;

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2012, 18:54

Odlicno prvo poluvrijeme Nijemaca koji vode sa 20:15. U drugom susretu Danci nakon prvih 30 minuta imaju prednost od 4 gola (14:10). Ukoliko Nijemci uspiju zadrzati prednost u nastavku sureta i ako kojim slucajem Makedonci veceras ostvare pobjedu "Svabe" ce biti veoma blizu 1/4 finala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2012, 18:55

Uwe Genshaimer !!!!!
Kakva simultanka ;)
Njemci neprepoznatljivi igraju ludo :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 19 jan 2012, 19:39

kakva završnica Danska-Poljska :o :o :o :o

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.