NK Vitez
Re: NK Vitez
poslo sam ti poruku. 

2.7. u 18 sati u gradskoj dvorani skupstina kluba Vitez na kojoj se odlucuje o daljnjem radu ovog kluba,bira se nova uprava,predsjednik. nadat je se najboljem,da se vec jednom pojavi i taj gradonacelnik na skupstini,jer je konstantno izbjegava. 

Badrov u Gosku!
Stjepan Badrov, ponajbolji nogometaš Viteza tijekom protekle sezone, potpisao je ugovor s Nogometnim klubom "GOŠK" iz Gabele.
Stjepan je tijekom protekle sezone postigao 7 pogodaka, uz jednako toliko asistencija te je odličnim igrama sasvim zasluženo izabran u idealnu momčad Prve nogometne lige F BiH. Svojim dobrim igrama Stjepan je doprinio jednom od najboljih rezultata u 65-godišnjoj povijesti Nogometnog kluba "Vitez", koji je sezonu okončao na trećoj poziciji Prve nogometne lige F BiH.
Stjepanove dobre igre nisu ostale nezapažene i interes za njegovim angažmanom iskazalo je nekoliko premijerligaških klubova.
"GOŠK je bio najkonkretniji i potpisali smo ugovor na obostrano zadovoljstvo. Nadam se da ću se nametnuti treneru Slavenu Musi i opravdati povjerenje uprave kluba koja je bila izuzetno korektna, te im se i ovim putem zahvaljujem na fantastičnom prijemu", izjavio je za vitez.info portal Stjepan Badrov.
Sada već bivši nogometaš Viteza, Stjepan Badrov, igrao je za nekoliko klubova, među kojima su premijerligaš Travnik te hrvatski drugoligaši Segesta i Vinogradar.
"Vrijeme provedeno u Vitezu bilo je jedno od ljepših u mojoj karijeri, a predsjednik kluba Vlatko Kafadar je bio izuzetno korektan i na tome mu se zahvaljujem. Također, nadam se da će naći snage i sredstva te prevazići trenutne probleme, jer Vitez kao klub i kao grad zaslužuje najbolje", dodao je na koncu razgovora za vitez.info portal Stjepan Badrov.
Stjepan Badrov, ponajbolji nogometaš Viteza tijekom protekle sezone, potpisao je ugovor s Nogometnim klubom "GOŠK" iz Gabele.
Stjepan je tijekom protekle sezone postigao 7 pogodaka, uz jednako toliko asistencija te je odličnim igrama sasvim zasluženo izabran u idealnu momčad Prve nogometne lige F BiH. Svojim dobrim igrama Stjepan je doprinio jednom od najboljih rezultata u 65-godišnjoj povijesti Nogometnog kluba "Vitez", koji je sezonu okončao na trećoj poziciji Prve nogometne lige F BiH.
Stjepanove dobre igre nisu ostale nezapažene i interes za njegovim angažmanom iskazalo je nekoliko premijerligaških klubova.
"GOŠK je bio najkonkretniji i potpisali smo ugovor na obostrano zadovoljstvo. Nadam se da ću se nametnuti treneru Slavenu Musi i opravdati povjerenje uprave kluba koja je bila izuzetno korektna, te im se i ovim putem zahvaljujem na fantastičnom prijemu", izjavio je za vitez.info portal Stjepan Badrov.
Sada već bivši nogometaš Viteza, Stjepan Badrov, igrao je za nekoliko klubova, među kojima su premijerligaš Travnik te hrvatski drugoligaši Segesta i Vinogradar.
"Vrijeme provedeno u Vitezu bilo je jedno od ljepših u mojoj karijeri, a predsjednik kluba Vlatko Kafadar je bio izuzetno korektan i na tome mu se zahvaljujem. Također, nadam se da će naći snage i sredstva te prevazići trenutne probleme, jer Vitez kao klub i kao grad zaslužuje najbolje", dodao je na koncu razgovora za vitez.info portal Stjepan Badrov.
Ivan Livaja (napadac) i Senad Tabakovic (stoper) otisli u Travnik! 

Danas odrzana prozivka Nogometnog kluba Vitez!
Trener:Valentin Plavcic
Na prozivci su se pojavili stari igraci: Aleksandar Zivkovic,Filip Perkovic(golmani),Armin Imamovic,Almir Hasanovic,Slavko Vidovic,Dragan Santic,Darijo Pranjkovic(obrana),Jozo Santic,Goran Juric,Arnel Dedic,Borislav Grbavac,Oliver Grebenar,Damir Safradin(vezni),Andreas Berovic,Vedran Vidovic(napad). Njima je prikljuceno i 7 juniora
Na probu je doslo 15 novih nogometasa
Trener:Valentin Plavcic
Na prozivci su se pojavili stari igraci: Aleksandar Zivkovic,Filip Perkovic(golmani),Armin Imamovic,Almir Hasanovic,Slavko Vidovic,Dragan Santic,Darijo Pranjkovic(obrana),Jozo Santic,Goran Juric,Arnel Dedic,Borislav Grbavac,Oliver Grebenar,Damir Safradin(vezni),Andreas Berovic,Vedran Vidovic(napad). Njima je prikljuceno i 7 juniora

Na probu je doslo 15 novih nogometasa

-
- Kontakt:
A sta je sa onim da se klub gasi ili sta ste vec govorili ?
Klub je trebao za 65. godina postojanja igrati sa RNK Splitom i nisu zbog pproblema.ako mi vjerujes jos se nezna hoce li se igrati liga,parovi su izvuceni i sve to ali...
igraci ce trenirati pa sta bude,ako grad dadne pare igrat ce se 

- Patrioti_ČA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niste losi kao ekipa , prosle sezone ste bili kandidati za ispadanje i ODJEDNOM u vrhu zavrsili .
kenanSN1996 je napisao/la:Niste losi kao ekipa , prosle sezone ste bili kandidati za ispadanje i ODJEDNOM u vrhu zavrsili .
bili smo kandidati za ispadanje jer smo lose startali u prvih 7 kola i onda dolaskom Ćutuka nanizali 11 utakmica bez poraza i krenulo fino.po imenima smo bili u vrhu uz Rudar,Gradinu i Buducnost

A ove sezone je ostao kostur ekipe uz malo pojacanja dobrih opet se moze do vrha al pitanje je ima li se vise para

a kad bi usli to bi se slavilo mjesec dana hahaha,al po ovoj trenutnoj situaciji tesko i nemoguce

-
- Kontakt:
Kod nas nova uprava sve novo osim sto ne daju dovoljno para ( imamo ih siguran sam ) . Doveli Cahtarevica i Besica , par igraca trenira sa ekipom ali nisu jos potpisali . Bio Trejic kod nas i evo sad procita' da se vratio u Bratstvo . I sto je najgore mjesec dana je do pocetka i ako se ne dovede par DOBRIH igraca preostaje nam borba ... za DNO !
nazalost 

Jbg takav klub poput Jedinstva da odjednom potone,tesko za povjerovati.nekad ste dobijali zelju i ostale velikane premijer lige a sad ne mozete ove ovdje klubove,zalosno jarane
nadat je se najbolje i za vas i za nas
da budemo u vrhu ako je ikako moguce ove sezone 

-
- Kontakt:
Kako sad jedan rece na nasoj temi , ZLATNA SREDINA ! Ali stvarno je neodgovorno od uprave da nije dovela jos igraca i da nije zadrzala Trejica , da nam se ekipa uigra pa da iduce sezone bas napadnemo PL . Nadamo se svi boljim danima 

Hajde da vise vidim to Jedinstvo u Premijer ligi gdje vam je i mjesto kao mojoj Iskri, iskreno se nadam da cete uci ubrzo kao i moja Iskra, pa da na Jaklicu gledam Iskra-Jedinstvo U NASOJ pREMIJER LIGI, Ali sto se tiče Iskre to necu dozivit jos mnogo sezona, nadam se ako mi nemozemo da ce bar Bihac imati predstavnika u Premijer ligi, jer Bihac zasluzuje to, nazalost nasim je klubovika cilj ostato i prvoj ligi i kes da uzimaju ljudi u klubovima
Izvinjavam se, ovo je trebalo biti na NK JEDINSTVO pogrijesio sam, izvinjavam seMakavelii je napisao/la:Hajde da vise vidim to Jedinstvo u Premijer ligi gdje vam je i mjesto kao mojoj Iskri, iskreno se nadam da cete uci ubrzo kao i moja Iskra, pa da na Jaklicu gledam Iskra-Jedinstvo U NASOJ pREMIJER LIGI, Ali sto se tiče Iskre to necu dozivit jos mnogo sezona, nadam se ako mi nemozemo da ce bar Bihac imati predstavnika u Premijer ligi, jer Bihac zasluzuje to, nazalost nasim je klubovika cilj ostato i prvoj ligi i kes da uzimaju ljudi u klubovima
-
- Kontakt:
Ma mi cemo citav Bihac zapaliti , svi cemo se na noge dignuti samo ako se ponovi proslost ! Svi klubovi trebaju stati na kraj tom lopovluku i unistenju klubova koji su skoro na dnu a prije su bili glavni u ligama . I vi u Bugojnu uraditi sto smo i mi , dignite se i trazite pomoc , bolje ljude u klubu i tako to . Tako i svi ostali klubovi . Nece vam nista doci samo
Da bar mozemo, vjeruj mi da grad nema interesa da Iskra udje u visi rang to ih ne zanima uopste, nazalost jedan Goks igra u premijerm, ligi, a Iksra i Jedinstvo kubure u ovoj ligi koju ja zovem liga 3 za 3, jebga, Iskra zavris 6-ta na tabeli i diče se sa time kazu oidlican plasman ma fujjj, nemam rijeci visekenanSN1996 je napisao/la:Ma mi cemo citav Bihac zapaliti , svi cemo se na noge dignuti samo ako se ponovi proslost ! Svi klubovi trebaju stati na kraj tom lopovluku i unistenju klubova koji su skoro na dnu a prije su bili glavni u ligama . I vi u Bugojnu uraditi sto smo i mi , dignite se i trazite pomoc , bolje ljude u klubu i tako to . Tako i svi ostali klubovi . Nece vam nista doci samo
-
- Kontakt:
Kod nas je klub imao dobru podrsku prije mozda slagacu 10 godina dok je SDA bila na vlasti , sad nacelnik obecava pomoc i povratak u vrh BiH nogometa , daju neke pare ali pitanje je gdje to zavrsi :S Tuzno je sve ovo sto se desava ! Moj drugi grad Tuzla prolazi kroz ono sto smo mi prosli i prolazimo . Ali tako ti je to dns , mali klubovi PL a veliki FBiH 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovaj bi momak trebao u Livno, dovodi ga novi trener. Čujem da je odličan.nkvitez je napisao/la:Na prozivci su se pojavili stari igraci: Filip Perkovic(golmani)
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.