HAHAHAHHAHAHA hvala ti druze sto me nasmijaspielführer_21 je napisao/la:Ovog Pintola svi traže, k'o da drogu dila

bit će jos jedan par za večeras ili vise njih samo jer je zeljo dobio

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
HAHAHAHHAHAHA hvala ti druze sto me nasmijaspielführer_21 je napisao/la:Ovog Pintola svi traže, k'o da drogu dila
Ne treba ba prositi,najbolje da svaki put ti dobijes...adis.p je napisao/la:Samo sto niste poceli bukvalno prosit i ovaj bonus.. doduse neki vec to rade, samo na malo drugi nacin![]()
![]()
Nemoj tako druze...hahahahkelner je napisao/la:Ne treba ba prositi,najbolje da svaki put ti dobijes...adis.p je napisao/la:Samo sto niste poceli bukvalno prosit i ovaj bonus.. doduse neki vec to rade, samo na malo drugi nacin![]()
![]()
Nek se svako bori za svoje mjesto pod suncem
E našao si kome ćeš čestitati praznik.jasko_juve je napisao/la:maksuz selam za WWIN tim i sve najbolje za predstojece praznike od srca..![]()
![]()
pik prvi sam cestitao praznik, ima li za tog bonusa??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema veze, multietnicka smo drzavavideoton1 je napisao/la:E našao si kome ćeš čestitati praznik.jasko_juve je napisao/la:maksuz selam za WWIN tim i sve najbolje za predstojece praznike od srca..![]()
![]()
pik prvi sam cestitao praznik, ima li za tog bonusa??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino ako je kakav Božić sutra.
Salim se naravno,svidja mi se nacin na koji se ovi bonusi dijele,bolje je dati nekome k'o je pao na jednom paru,a skino ''fine kvote'',nego onom ko je dobio 20-30 eura na npr 5 uloga.adis.p je napisao/la:Nemoj tako druze...hahahahkelner je napisao/la:Ne treba ba prositi,najbolje da svaki put ti dobijes...adis.p je napisao/la:Samo sto niste poceli bukvalno prosit i ovaj bonus.. doduse neki vec to rade, samo na malo drugi nacin![]()
![]()
Nek se svako bori za svoje mjesto pod suncem![]()
![]()
![]()
I mene ovo zanima. Jučer sam pito "tete" što radi u Gornjem Vakufu kaže da čeka odgovor od ovih kobejagi šefova. Mislim da je prošli put radila, ali skraćeno radno vrijeme. Do tri sata ja mislim.Cospy89 je napisao/la:Decki rade li Williams poslovnice sutra za bajram ???
do kada premier radi?OTNYS_YNWA je napisao/la:Kladionice rade danas, ali skraćeno. Do 12 ili 14, ne znam tačno.
mislim da premier radi standardno vrijeme...kao i svaki dan...Admir_Sa je napisao/la:do kada premier radi?OTNYS_YNWA je napisao/la:Kladionice rade danas, ali skraćeno. Do 12 ili 14, ne znam tačno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.