ati readon hd 4670QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci mi koja ti je graficka, i koji win koristis, nemoj me tjerati da zovem milana tarota, mrsko mi
windows 7
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ati readon hd 4670QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci mi koja ti je graficka, i koji win koristis, nemoj me tjerati da zovem milana tarota, mrsko mi
sa torrenta koji sam postavio gore ja sam skinuo za 5h i 15 mindiego_TM je napisao/la:Hvala. Sad skidat i molit Boga da ce raditi
Par novih trikova(ima na ovom klipu),kod auta ako je lopta blizu igraču sagne se i uzme je i odmah izvede,kod povrede igrača ako ne izbiješ loptu sudija prekine i onda je podbaci i moraš je dati protivniku i sl.harebianconero je napisao/la:Ma nije lose bit golman, al dosadno ono samo stojis oni igraju :/junioR je napisao/la:Mozeli neko od vas da napise kako je sa golmanom braniti ?
Kakva je fifa,evo skida se ne mogu da je docekam![]()
Imali neke novosti koje vam se bas svidzaju i to :$
Fifa je Predobra !
Ima nekih novosti, moral igraca, forma igraca ... Neznam bas sta je sve novo jer sam prije stalno PES igrao...
Ja nisam nikako mogao napraviti,tj LT tipka za trikove uopšte nije radila i sl te nađoh ovo:dr.van nostrand je napisao/la:kako namjestiti kontrole za joystick , u mene je ona replika od ps2 i evo mucim se satima da nastimam i ne ide kako god okrenes...izludi me
nije,ali se igrač dugo valjao po terenu i na kraju ustao,a sudija podbacivao loptuharebianconero je napisao/la:Meni se jos nije desila nijedna povreda na tekmi jel tebi?
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspxHan!$;Lfc je napisao/la:ati readon hd 4670QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci mi koja ti je graficka, i koji win koristis, nemoj me tjerati da zovem milana tarota, mrsko mi
windows 7
Ehh jesi mi rekao, koda ja znam šta mi treba.QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspxHan!$;Lfc je napisao/la:ati readon hd 4670QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci mi koja ti je graficka, i koji win koristis, nemoj me tjerati da zovem milana tarota, mrsko mi
windows 7
oznaci sebi sta treba, i na kraju koji je windows 32/64 bit
da nebi bilo zabune, catalyst software suite skines
Jesi li pokušao sa onim što sam ja postavio,meni je uspjelo?dr.van nostrand je napisao/la:djaba je ali ja opet nikako da na kraj izadjem sa ovim jostickomKako god ja sebi namjestim , ne valja.
ako neko ima da mi posalje ili ovdje postavi svoje postavke da probam...
Jesam i nece...Prvo mi nije nikako igra prepoznavala joystick pa sa nesta cackao i onda je uspjelo ali kad pocne igra , ma nema sanse. Ja mislim sve sam moguce kombinacije isprobao.Oxygen je napisao/la:Jesi li pokušao sa onim što sam ja postavio,meni je uspjelo?dr.van nostrand je napisao/la:djaba je ali ja opet nikako da na kraj izadjem sa ovim jostickomKako god ja sebi namjestim , ne valja.
dr.van nostrand je napisao/la:Jesam i nece...Prvo mi nije nikako igra prepoznavala joystick pa sa nesta cackao i onda je uspjelo ali kad pocne igra , ma nema sanse. Ja mislim sve sam moguce kombinacije isprobao.Oxygen je napisao/la:Jesi li pokušao sa onim što sam ja postavio,meni je uspjelo?dr.van nostrand je napisao/la:djaba je ali ja opet nikako da na kraj izadjem sa ovim jostickomKako god ja sebi namjestim , ne valja.
Da nije mozda do mog joysticka , jer nije bas bukvalna replika od ps2 kao sto je u onog tipa sto si mi postavio link...
Imam isti ovakav evo, nakon 3 godine mi se pokvariodr.van nostrand je napisao/la:ovaj je u mene , Speedlink-ov... Prije sam koristio takve pa mi se brzo kvarili .
Zar se moze pokvaritiharebianconero je napisao/la:Imam isti ovakav evo, nakon 3 godine mi se pokvariodr.van nostrand je napisao/la:ovaj je u mene , Speedlink-ov... Prije sam koristio takve pa mi se brzo kvarili .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.