Postavio sam 3 jednostavna pitanja koja niti vrijedjaju, niti bi pokrenula neku negativnu rapsravu. Ali ajd.Buu je napisao/la:Sta ja sinoc napisah na temi.
Naravno da cu da ti editujem post.
Devil
FK Novi Pazar
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Novi Pazar
NO PYRO NO PARTY
Opet Raščić pogodio. Pravo pojačanja za N. Pazar. Šteta danas za propuštenu priliku da se dođe barem do novog boda. Ponovo ste predzadnji, na toj poziciji koja vodi u niži rang.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Pazaru je mjesto u SL jos kad udju Nis,Zrenjanin,Krusevac i drugi iz unutasnjosti Srbije liga ce biti zanimljivija i bice vise gledalaca.Vise gledalaca,vise sponzora,bolji fudbal.Samo hrabro dolaze nesto lakse utakmice u narednim kolima.
Ulaz besplatan izlaz se plaća
Ako se nekada kaze da ekipa dobije utakmicu na kvalitet iako ne odigra nista specijalno onda je to bio slucaj sa Vojvodinom, prvi posle lose intervencije golmana koji je u pokusaju da uhvati loptu dodao protivnickom igracu u noge a drugi gol posle slobodnog udarca u golmanovu stranu
Pazar je dobro poceo kao i protiv Partizana ,brzo vodjstvo golom Rascica i jos jedna njegova stopostotna sansa glavom,bila je i jedna situacija za koji svi kazu da je cist penal iako je sudija dobro sudio ostatak utakmice,mi smo imali jos 3-4 slobodna udarca izmedju 16 i 20 metara,
problemi sa Supicem su poceli sat prije pocetka utakmice ,nisam video taj prvi kao kazu topovski(meni to lici na malo jace petarde)ali sve ono sto je radio je samo provociranje publike raznim gestikulacijama
Danas se nadam kazni FSS jer se mora pojedincima staviti na znanje da njihovim ponasanjem samo stete klubu iako nisam siguran da li ovo neko radi sa ciljem radi da se kazni klub
za nas klub bih primjenio i bosanski model ne dolaska navijaca,muka mi je slusati kako gostujuci navijaci 80% pjesama i skandiranja baziraju na nacinalizmu i vrijedjanju iako i nasi nisu cvećke pa zato podrzam da nas i kazne ali prvenstveno zbog silne pirotehnike
Pazar je dobro poceo kao i protiv Partizana ,brzo vodjstvo golom Rascica i jos jedna njegova stopostotna sansa glavom,bila je i jedna situacija za koji svi kazu da je cist penal iako je sudija dobro sudio ostatak utakmice,mi smo imali jos 3-4 slobodna udarca izmedju 16 i 20 metara,
problemi sa Supicem su poceli sat prije pocetka utakmice ,nisam video taj prvi kao kazu topovski(meni to lici na malo jace petarde)ali sve ono sto je radio je samo provociranje publike raznim gestikulacijama
Danas se nadam kazni FSS jer se mora pojedincima staviti na znanje da njihovim ponasanjem samo stete klubu iako nisam siguran da li ovo neko radi sa ciljem radi da se kazni klub
za nas klub bih primjenio i bosanski model ne dolaska navijaca,muka mi je slusati kako gostujuci navijaci 80% pjesama i skandiranja baziraju na nacinalizmu i vrijedjanju iako i nasi nisu cvećke pa zato podrzam da nas i kazne ali prvenstveno zbog silne pirotehnike
Rascic boze gdje li je on igrao?LjumanM95 je napisao/la:Opet Raščić pogodio. Pravo pojačanja za N. Pazar. Šteta danas za propuštenu priliku da se dođe barem do novog boda. Ponovo ste predzadnji, na toj poziciji koja vodi u niži rang.

- Jankauskas
- Kontakt:
Ide Sever ,

Kako pazarci brzo grade stadion, da ne povjerujes.
Respekt stvarno.
Respekt stvarno.
- Jack777Pott
- Kontakt:

5.ozujka su poceli da pletu mreze za temelje
Ova slika je od danas, dakle 19. ozujka
Pa cime hrane ove radnike?

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
@Jack777Pott
Dobro ide zbog nekoliko preduslova,sigurno glavni kao i za sve je novac,drugi takodje vazan je sto ovo radi privatna firma znaci nema zabusavanja
,radnici su ispekli zanat po baustelama zapadnoevropskih zemalja
cini mi se da sam cuo da ce biti gotovo do C.Zvezde sa kojom se igra 14.04
Dobro ide zbog nekoliko preduslova,sigurno glavni kao i za sve je novac,drugi takodje vazan je sto ovo radi privatna firma znaci nema zabusavanja

Pa para vrti gde burgija nece.Dobili su vecinu para od drzave za stadion i da to zavrse dok nisu lopovi pokrali.I Banja luka bi da ima takve finansije brze to radila. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Banjaluka ima i bolje finansije od nas ali im stadion nije prioritetDevil je napisao/la:Pa para vrti gde burgija nece.Dobili su vecinu para od drzave za stadion i da to zavrse dok nisu lopovi pokrali.I Banja luka bi da ima takve finansije brze to radila.
Mislim da je glavna razlika u potrebi za tribinom,nama je daleko potrebnija jer je sa Partizanom i Vojvodinom narod stojao i na delu tribine koje su predvidjene za prolaz
ne znam koji je odnos finansiranja ovih radova oko kluba izmedju opstine i drzave ali je razlika u organizaciji drzave izmedju Srbije i BiH , Srbija je daleko centralizovanija drzava pa i u oblasti finanasija,glavna para se sliva u budzet drzave i onda se novac rasporedjuje,dok u BIH budzet drzave je mizeran pa onda ima budzet entiteta , kantona i opstina ako sam shvatio dobro, samo bez kantona u RS-u
pozdrav i tebiljiljan89 je napisao/la:mrsko mi da listam prethodne stranice ali mozes li mi reci koji ce biti zavrsni kapacitet i ima li negdje slike zavrsenog stadionapazzarac je napisao/la:@Jack777Pott
Dobro ide zbog nekoliko preduslova,sigurno glavni kao i za sve je novac,drugi takodje vazan je sto ovo radi privatna firma znaci nema zabusavanja,radnici su ispekli zanat po baustelama zapadnoevropskih zemalja
tj. kako ce sve izgledati
lijep pozdrav iz Sarajeva i samo naprijed Pazarci
pokazite im u srbiji ko smo mi
imas neke planove na 11 strani,imaju neki nacrti za juznu tribinu i u uglu stadiona u pravcu jugoistok neki hotel ali to su jos samo zamisli da se stavi na tender za privatnika koji bi preuzeo poslovni prostor za uradjenu tribinu
fantasticno izgleda ovo sa poslovnim prostorima. ljepse to izgleda nego kada je samo beton i nista vise. ali mi se cini da ce biti premalen stadion za sve Pazarcepazzarac je napisao/la:pozdrav i tebiljiljan89 je napisao/la:mrsko mi da listam prethodne stranice ali mozes li mi reci koji ce biti zavrsni kapacitet i ima li negdje slike zavrsenog stadionapazzarac je napisao/la:@Jack777Pott
Dobro ide zbog nekoliko preduslova,sigurno glavni kao i za sve je novac,drugi takodje vazan je sto ovo radi privatna firma znaci nema zabusavanja,radnici su ispekli zanat po baustelama zapadnoevropskih zemalja
tj. kako ce sve izgledati
lijep pozdrav iz Sarajeva i samo naprijed Pazarci
pokazite im u srbiji ko smo mi
imas neke planove na 11 strani,imaju neki nacrti za juznu tribinu i u uglu stadiona u pravcu jugoistok neki hotel ali to su jos samo zamisli da se stavi na tender za privatnika koji bi preuzeo poslovni prostor za uradjenu tribinu

neka je sa srecom
hvala ti i zivio
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Pazi,ista stvar ti je i sa Uzicama bila,evo i sa Nisem isto tako.Kada dobijes pare na ruke sve je lagano,imas lovu i zelis sto brze to da sagradis kako ne bi kao u vecini slucajeva u Srbiji lopovi uzeli te pare.Tako je i sa ta dva miliona koje ima Novi Pazar uradjeno.pazzarac je napisao/la:Banjaluka ima i bolje finansije od nas ali im stadion nije prioritetDevil je napisao/la:Pa para vrti gde burgija nece.Dobili su vecinu para od drzave za stadion i da to zavrse dok nisu lopovi pokrali.I Banja luka bi da ima takve finansije brze to radila.
Mislim da je glavna razlika u potrebi za tribinom,nama je daleko potrebnija jer je sa Partizanom i Vojvodinom narod stojao i na delu tribine koje su predvidjene za prolaz
ne znam koji je odnos finansiranja ovih radova oko kluba izmedju opstine i drzave ali je razlika u organizaciji drzave izmedju Srbije i BiH , Srbija je daleko centralizovanija drzava pa i u oblasti finanasija,glavna para se sliva u budzet drzave i onda se novac rasporedjuje,dok u BIH budzet drzave je mizeran pa onda ima budzet entiteta , kantona i opstina ako sam shvatio dobro, samo bez kantona u RS-u
Dok sa druge strane koliko sam ja upucen Borac nema pare na ruke.Istina ima obezbedjena sredstva za tu tribinu,iskreno ne znam o kojoj se ceni radi ali je manje nego u slucaju Novog Pazara mislim,ali se nije odma' sve odvojilo za to.

- Jankauskas
- Kontakt:
Samo jedna informacija , posto utakmica sa Zvezdom pada na veliku subotu , od gostovanja Delija nema nista.
Hocel' opet Devil biti kriv sto brise komentare,i hoce li onda opet on biti mrzitelj svega sto dolazi iz Novog Pazara ?
Bar jednom na forumu pokusajte napisati post koji se tice Novog Pazara a da nema neke "sumnjive supstance" u sebi.

Bar jednom na forumu pokusajte napisati post koji se tice Novog Pazara a da nema neke "sumnjive supstance" u sebi.

- Jankauskas
- Kontakt:
- Jankauskas
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Auuuuu strasan ce stadion biti
Jel se i Jug gradi? Svaka cast pazarci 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Oj koliko ovaj Devil mrzi Novi Pazar to nije normalno
Valjda se boji da će im Pazarci preuzeti i to drugo mjesto pa sve protiv njih priča
Ostanite u ligi samo zbog Devila

Valjda se boji da će im Pazarci preuzeti i to drugo mjesto pa sve protiv njih priča

Ostanite u ligi samo zbog Devila

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.