10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 jul 2011, 23:09

Megamon je napisao/la:Ako Tolak nebude pozvan za ovu utakmicu treba protjerati sve.Momak je bolji od citave odbrane.On i Spahic u tandmu bili bi strah i trepet protivnickih napadaca.
sad ce neki reci " ma ti navijas za sarajevo, naravno da ces to rec" , al stvarno torlaka treba pozvati i ne moze bolje neg sad protiv grcke, jer ja ovo sto sam danas vidio od njeg, on je magistar za mravca, u svakom pogledu....ako ga pape ne pozove, a znam da nece, kao ni mahmutovica (koji bi mogao bit zamjena za pjanu protiv grka) i ljevakovica, treba otjerati papeta...jest on doveo par igraca, al stvarno sad mora pozvat par novih jer nece bit pjanica, ibricica, rahimica, misimovica i ako ove navedene sad ne pozove, nece nikad....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jul 2011, 23:13

Torlak, Zeba i Krunić... Obavezno poziv!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2011, 23:17

Papastathopoulos je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ako Tolak nebude pozvan za ovu utakmicu treba protjerati sve.Momak je bolji od citave odbrane.On i Spahic u tandmu bili bi strah i trepet protivnickih napadaca.
sad ce neki reci " ma ti navijas za sarajevo, naravno da ces to rec" , al stvarno torlaka treba pozvati i ne moze bolje neg sad protiv grcke, jer ja ovo sto sam danas vidio od njeg, on je magistar za mravca, u svakom pogledu....ako ga pape ne pozove, a znam da nece, kao ni mahmutovica (koji bi mogao bit zamjena za pjanu protiv grka) i ljevakovica, treba otjerati papeta...jest on doveo par igraca, al stvarno sad mora pozvat par novih jer nece bit pjanica, ibricica, rahimica, misimovica i ako ove navedene sad ne pozove, nece nikad....
Hajde sto ode onaj @zeljovac sa cocalicem i letecim kerlom.Jos nam fali i fk sarajevska verzija.
Dzakmic valja odlican ovo ono i ode za par kila rize.
Torlak bi mogao za ''bure barela'' :lol:.
Sta ako usere protiv Grka,halali Mujo materi.
Zajko ni u drugoligasu Kamazu nije uspio a u repku se sad guraSherifu skinuo sesir.
Kruna je uvijek bio cudna sorta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 jul 2011, 23:24

harishp je napisao/la:
Hajde sto ode onaj @zeljovac sa cocalicem i letecim kerlom.Jos nam fali i fk sarajevska verzija.
Dzakmic valja odlican ovo ono i ode za par kila rize.
Torlak bi mogao za ''bure barela'' :lol:.
Sta ako usere protiv Grka,halali Mujo materi.

Zajko ni u drugoligasu Kamazu nije uspio a u repku se sad guraSherifu skinuo sesir.
Kruna je uvijek bio cudna sorta.
znas li ti da je dzeko trenutno za 98 % foruma (ja nisam medju njima) najveci kloc na dunjaluku jer je lose odigrao par zadnjih tekmi za repku i u city-ju je los, a kamoli da ne pljuju torlaka ako ukenja protiv grka, al zato i sluze prijateljske....da vidimo sta moze, u sarajevu je sjajan, ako u repci zakaze, zahvalit mu se i gotovo....a sto se tice zebe, da je igrao i u FK Omladinac Mionica, nema veze, on je trenutno 3 puta u boljoj formi neg miske i ibraga, a vjerovatno bih jos mogao nekog dodat, al et....

PS. ne navijam za sarajevo, neg za FK Kalinovik

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 jul 2011, 23:27

Cuj u boljoj formi neg Miske ili Ibro. Kad bi ova dvojica igrali protiv ovi Serifa i Obrega izgledali bi bolje neg Iniesta i Xavi. Pa Miske nije igrao 3-4 mjesece u galati i onda protiv Poljske kad smo igrali izgledao za pet klasa vise neg svi ostali.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jul 2011, 23:29

Odigro dobro protiv Sheriffa, i vec je bolji od Misketa :lol: . Ne kazem ja da je Zeba los, ali 'ebiga, nije bas nekakvo poredjenje, odigrati protiv Sheriffa, a vamo protiv Zenita, Lokomotive i CSKA. :roll: . Inace, Zeba se ni u drugoj Ruskoj ligi nije bas naigrao ..
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 jul 2011, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 jul 2011, 23:30

soko je napisao/la:Cuj u boljoj formi neg Miske ili Ibro. Kad bi ova dvojica igrali protiv ovi Serifa i Obrega izgledali bi bolje neg Iniesta i Xavi. Pa Miske nije igrao 3-4 mjesece u galati i onda protiv Poljske kad smo igrali izgledao za pet klasa vise neg svi ostali.
jest, izvini, pogrijesio sam....oni igraju protiv krylya sovetov, rostov, volga, terek grozni, tom tomsk....izvini, sokole....

golgeteru, ako vec nesto pises, onda bar procitaj sta sam ja napisao: U BOLJOJ FORMI

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 jul 2011, 23:45

soko je napisao/la:Cuj u boljoj formi neg Miske ili Ibro. Kad bi ova dvojica igrali protiv ovi Serifa i Obrega izgledali bi bolje neg Iniesta i Xavi. Pa Miske nije igrao 3-4 mjesece u galati i onda protiv Poljske kad smo igrali izgledao za pet klasa vise neg svi ostali.
jest, izvini, pogrijesio sam....oni igraju protiv krylya sovetov, rostov, volga, terek grozni, tom tomsk....izvini, sokole....

golgeteru, ako vec nesto pises, onda bar procitaj sta sam ja napisao: U BOLJOJ FORMI
Kad vec pises to golgeteru da bar procita, procitaj i ti sta sam ja napisao. Miske, vec valjda znas je radi neke zvakace gume bio izbacen iz galate, znaci bez tima par mjeseci dodje i pokaze razliku izmedju njegovog kvaliteta i ostali igraca iz nase lige.
Cocalica treba pozvati jer je mlad i igrao protiv malo jacih timova vise puta. Sto se tice ovih drugi ne jos, jer ako se ne pokazu sjebace se totalno, pogotovo ako su stoperi. Napad moze, tj samo ofanziva jer tu se moze dopustiti koja greska.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 jul 2011, 23:51

soko je napisao/la:

Kad vec pises to golgeteru da bar procita, procitaj i ti sta sam ja napisao. Miske, vec valjda znas je radi neke zvakace gume bio izbacen iz galate, znaci bez tima par mjeseci dodje i pokaze razliku izmedju njegovog kvaliteta i ostali igraca iz nase lige.
Cocalica treba pozvati jer je mlad i igrao protiv malo jacih timova vise puta. Sto se tice ovih drugi ne jos, jer ako se ne pokazu sjebace se totalno, pogotovo ako su stoperi. Napad moze, tj samo ofanziva jer tu se moze dopustiti koja greska.
uredu....gledaj....miske je igracina, i nakon par mjeseci bez kluba , protiv poljske je pokazao kvalitet naspram ostalih igraca iz nase lige...pa bolan, nije me briga sto je u toj utakmici bio bolji od adilovica, visce, dzafica il sta ti ja znam koga....ovdje je bitan zeba, i njegove partije koje pruza u zadnje vrijeme...i ustvari, ja ne tvrdim da je zeba bolji od njeg, ibricica, il nekog treceg, neg je u boljoj formi i kraj....a cocalic....ja ne mogu da vjerujem da ste toliko zapeli za njeg....ja bi licno volio da ga pozove pa da ga vidimo, i i kad bi nesto usrao, bas bi volio vidit hocete li pljuvat po njemu kad ga toliko volite....

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 jul 2011, 23:59

Sve je to do Safeta, on ce pozvati koga hoce. Coca, Hadzic iz Rieda. Mahmutovic ili neko desno krilo. Zeba, hajde dobro ali koliko nam Stilic ceka da dodje nared, Stila se je pokazao protiv malo zesci timova. I takodjer je u dobroj formi.
Ja sigurno necu pljuvati ako bilo ko od tih momaka daje sve od sebe, kao neki ovdje sto pljuju po Mravcu iako daje sve od sebe. Mravac nije dovoljno dobar i njemu hvala al treba traziti druge igrace. A pljuvati se moze po npr Dzeki koji prosli puta nece da trci kad izgubi loptu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2011, 00:44

Za mene je Torlak 3x puta bolji od Mravca,doduse od Mravca je i Bogicevic bolji,ma u 1.ligi federacije se moze naci bolji :mrgreen:

Torlak IN,Mravac OUT!

Sad ce se javiti neko sa pateticnom pricom o mladicu koji je toboze zamal ostavio bubreg u Njemackoj :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 jul 2011, 00:52

Nije sto je igrac Sarajeva al' Torlak je stvarno kvaliitet.Neki su se smijali kad je Maletic uletio u repku a vidjeli smo sta je uradio.

Znaci pruziti momku sansu i vidjet cete da se necemo pokajati.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 jul 2011, 01:08

kaze pape da ce igrati provjereni i najjaci sastav jer je to zadnja provjera pred bjeloruse, al opet ce morat pozvat najmanje 4-5 novih igraca kako god jer nece zvat "ruse" i pjanica (nevjerujem da ce se oporavit do tekme)....ja stvarno vise mravca nebi pozivao....dzaba ti trud i zalaganje kad nemas kvalitet....sad tek vidim da u nasoj ligi ima 4-5 stopera koji su bolji od njega....

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 jul 2011, 01:48

Torlak i Dupovac u tandemu ;) :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jul 2011, 01:55

Ako Torlak, koji je već dvije sezone jedan od najboljih štopera lige(trenutno najbolji) ne zaslužuje poziv, onda ne znam ko zaslužuje :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 jul 2011, 02:07

dzenan01 je napisao/la:Ako Torlak, koji je već dvije sezone jedan od najboljih štopera lige(trenutno najbolji) ne zaslužuje poziv, onda ne znam ko zaslužuje :roll:
I ja sam navijač Sarajeva, ne brini. :lol:
Nego, smiješno mi da su Torlaka tek sad zapazili, poslije ove pobjede. A do sada niko ga nije ni spomen'o.
Ja sam makar Handžića (Kenana ) gur'o u prvi tim, ako nisam njega. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 jul 2011, 03:56

Mozda ni Torlak nije pretjerano dobar, al da je bolji od Mravca-jest. Pa Mravac nas je kosto utakmicu protiv Albanije. On i njegova ruka. Pandza je visok, nabildan, al spor. Dok se pomakne trojica igraca optrce oko njega. Elem nebi bilo lose probati Torlaka. I ovo govorim kao navijac Zelje. :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 22 jul 2011, 06:59

Jeste ga Ciro spominjao, cak i pozivao ;) a i nije neki uspjeh biti bolji od Mravca :D
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 jul 2011, 09:08

Arnelinho je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Ako Torlak, koji je već dvije sezone jedan od najboljih štopera lige(trenutno najbolji) ne zaslužuje poziv, onda ne znam ko zaslužuje :roll:
I ja sam navijač Sarajeva, ne brini. :lol:
Nego, smiješno mi da su Torlaka tek sad zapazili, poslije ove pobjede. A do sada niko ga nije ni spomen'o.
Ja sam makar Handžića (Kenana ) gur'o u prvi tim, ako nisam njega. :mrgreen:

Trubim ja godinu dana,mozda sam bio u manjini pa se zato nije primjetilo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 22 jul 2011, 09:26

sudeci prema reakcijam poslije sinocnjih nastupa zelje i sarajeva, najbolje bi bilo da susic pozove prve postave i jednih i drugih za utakmicu protiv grcke... naravno ovima koji nemaju bh pasos u medjuvremenu 'izganjat' drzavljanstvo..

dajte spustite se na zemlju, svi oni koji su sinoc igrali bili bi sretni, kad bi potpisali za mattersburg, mechelen, westerloo i slicne klubove...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.