Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

GoRaN
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la GoRaN » 07 avg 2009, 00:20

RiNo je napisao/la:Nemaju srece, imali su 4 100% sanse...al' gol nece pa nece... fakat moraju napadaca dobrog uzeti :evil:
Ja mislim da su kupili nigerijskog reprezentativca(Napadac) iz Tuniske lige....E kako ce ga prihvatiti ovi rasisti.... :roll:
Danas na kraju utakmice poljudom je odzvanjalo:"**** vam mater".... :? Hajduk godinama muci navijace nakon dobre partije u gostima....

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 avg 2009, 22:32

GoRaN je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Nemaju srece, imali su 4 100% sanse...al' gol nece pa nece... fakat moraju napadaca dobrog uzeti :evil:
Ja mislim da su kupili nigerijskog reprezentativca(Napadac) iz Tuniske lige....E kako ce ga prihvatiti ovi rasisti.... :roll:
Danas na kraju utakmice poljudom je odzvanjalo:"**** vam mater".... :? Hajduk godinama muci navijace nakon dobre partije u gostima....
Opet losa utakmica, jedino valjala majstorija Ibre :evil:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 10 avg 2009, 20:32

Paraiba je ocajan...Cernat - najgora investicija hajduka u posljednjih 125125 godina

sad pokusati pobjediti Inter..mada viidm i oni motivisani, i pobjedom bi matematicki mogli i na prvo mjesto
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 avg 2009, 20:59

Je li otisao Gabric u Trabzon i misle li oni jos koga dovoditi jer sa ovakvom ekipom ne da se nece ganjati sa Dinamom nego ce tesko i drugo mjesto osvojiti?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 10 avg 2009, 21:06

Devil je napisao/la:Je li otisao Gabric u Trabzon i misle li oni jos koga dovoditi jer sa ovakvom ekipom ne da se nece ganjati sa Dinamom nego ce tesko i drugo mjesto osvojiti?
Otisao je u Trabzonspor a Hajduk je od toga dobio 2 miliona

glavee gorii, dolazimooooooooooo :D ko god dosaaa prolazimooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dalmacija oriii, bili sjever goriiii, svi su nam u saciii, bicemooo prvaciiii
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2009, 00:52

Hajduk dogovorio dolazak brace Sharbini 8-)

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=13004
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 avg 2009, 01:12

miky_hz je napisao/la:Hajduk dogovorio dolazak brace Sharbini 8-)

odlicne vijesti, ima nade za hajduk, tek je pocelo prvenstvo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 avg 2009, 11:14

miky_hz je napisao/la:Hajduk dogovorio dolazak brace Sharbini 8-)

Nije još dogovorio ;)

Potpis ugovora ostala je samo formalnost, a Kantrida je poslije predsjednika izgubila i dva najbolja igrača. Time bi trebala završiti trakavica Sharbini, a navodno se čeka povratak menadžera Sanjina Ugarkovića iz Minska.

Najvjerovatnije da će preći ali još nije sigurno. Također samo 2.3 miliona za oba a zaraditi će na Anasu preko 10 miliona kada bude prelazio iz Hajduka. E moja Rijeko pametan potez (malo morgen).

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 12 avg 2009, 13:18

Desilo se isto sto i s Kranjcarem. Ovo je bilo sasvim ocekivano zobg Mamicevih postupaka, i Sharbiniji su u Hajduku.

Naprid Bili, moje srce tuče, naprid bili, uz tebe san Hajduče!

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 12 avg 2009, 23:16

ne zna se s ovim sharbinija nista dok ne vidim da su potpisali ludi su oba zbog sitnice nece htjeti potpisati ali nadam se da ce doci... ako oni ne okrenu ovu situaciju u hajduku na bolje e onda stvarno ne znam tko bi mogao... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 avg 2009, 16:09

[youtube][/youtube]

Stigla braca Sharbini :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 13 avg 2009, 21:49

Obojica su potpisali i to ce sigurno pojacati Hajduk i u sredini u napadu. Vrijeme je za povratak na vrh, a prvi na redu kojeg moramo ubiti da bi dokazali snagu je Inter... Ti si otac, ti si brat, tebi ćemo zapivat svak te voli, svak te oće, Hajduče, naš Hajduče.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 13 avg 2009, 21:53

Tata je napisao/la:Obojica su potpisali i to ce sigurno pojacati Hajduk i u sredini u napadu. Vrijeme je za povratak na vrh, a prvi na redu kojeg moramo ubiti da bi dokazali snagu je Inter... Ti si otac, ti si brat, tebi ćemo zapivat svak te voli, svak te oće, Hajduče, naš Hajduče.
Sta ce Hajduk ,ubit negog rezultatom?Stimac im prosirio ligu na 16 da ne ispadnu iz nje :D ,ma nema ondje igraca pocevsi od zadnje linije maloca retardinjo i pandza agresivo,pa skoko dedek,tomasov nerazvijeni djecacic,cernat koji ne voli trenirat,ibricic koji je spor ko kur.. mozda im braca i pomognu da izbore evropu ove godine.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 avg 2009, 22:13

Džabe im 100 Sharbinija, kada Dinamo osvaja tamo svake godine.

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 13 avg 2009, 22:18

Rz88 je napisao/la:Džabe im 100 Sharbinija, kada Dinamo osvaja tamo svake godine.
Nemamo MAMIĆA! - Nemamo SUCE! Imamo samo Hajdučko srce :) Al to nije dovoljno za naslov :mrgreen:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 13 avg 2009, 22:20

Tata je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Džabe im 100 Sharbinija, kada Dinamo osvaja tamo svake godine.
Nemamo MAMIĆA! - Nemamo SUCE! Imamo samo Hajdučko srce :) Al to nije dovoljno za naslov :mrgreen:
to je to
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 14 avg 2009, 14:16

bila jednom isto liga 16 pa hajduk na pola sezone kasnio za dinamom 5-6 bodova i za osijekom koji je bio prvi 8-9 i opet smo bili prvi... ima jos da se igra sad smo jaci nego ikad i zadnjih 7-8 godina... KUPUJMO HRVATSKO-VRBANOVIĆ,BEUSAN, MARIĆ BRUNO I KOMPANIJA eto kako funkcionira dinamo... SAMO HAJDUK VJEČNO ŽIVI SVI U NAPAD NAPRID BILI... i jos nastele pocetak prvenstva pa pogledajte malo parove tko s kim i tako...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 avg 2009, 03:36

Braca Sharbini i Ibricic, valjda ce oni izvuci Hajduk iz krize.
100% sportski i krajnje opušten potpis

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 avg 2009, 03:50

Ispred Hajduka je samo dragi Bog i mater i caca i baba i dida i barka i more i galebi i skoji i ribe i karlovac i lokomotiva i medjimurje... :mrgreen: :mrgreen: :
You are someone else I am still right here

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 19 avg 2009, 12:57

fera je napisao/la:Ispred Hajduka je samo dragi Bog i mater i caca i baba i dida i barka i more i galebi i skoji i ribe i karlovac i lokomotiva i medjimurje... :mrgreen: :mrgreen: :
Nazalost :roll: jeebena politika

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.