KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
danas u BlauGrani igra ekipa koja je jedina uspjela da dobije masineriju.....utakmica pao - marusi se igra u 18.15 tako da ce sve da se zna prije pocetka utakmice...ima jedna kvaka ne smije ni pao tako lagano da pusti marusiju jer vrlo je bitno za sesire za iducu godinu.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
Dobra vijest!!! PAO pobjedio teskom mukom Marusi 82-79...Partizan je u 1/4 f definitivno

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Cestitke Partizanu za prolazak u naredni krug takmicenja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bily Piton
- Kontakt:
Da volim crno-bele..ponosno kažem svima!Volim to slavno ime i divim se samo njima..Na svetu ništa lepše,ne može da postoji ..kao što je naša ljubav,prema crno-beloj boji...Ljubav prema klubu ne može da prestane,dok živim klicaću njemu..VOLIM TE PARTIZANE!!!

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Cestitke Partizanu na ulazu u TOP8 po ko zna koji put,sada mogu veceras rastereceno igrati pa sta bude.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
cestitke partizanu na prolazu medju 8 najboljih...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Top 8 treću godinu zaredom.
Učetvrtfinalu protiv Makabija, igraće se u Beogradskoj areni, vjerovatno će opet biti oboren rekord Evrolige po broju gledalaca na jednoj utakmici.

Učetvrtfinalu protiv Makabija, igraće se u Beogradskoj areni, vjerovatno će opet biti oboren rekord Evrolige po broju gledalaca na jednoj utakmici.

jel se igra na dvije ili tri pobijede?
Na 3 pobjede.šampioni je napisao/la:jel se igra na dvije ili tri pobijede?
Game 1 - Mar. 23
Game 2 - Mar. 25
Game 3 - Mar. 30
Game 4 - Apr. 1
Game 5 - Apr. 7
Čestitke Partizanu na prolazu u 1/4 finale Eurolige, želim vam puno sreće
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
makabi ima prednost domaceg terena jel tako?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Hvala Ted. Mogu reći da je Cibona odlično igrala sinoć dok sam je gledao (do sredine zadnje četvrtine, dok nije počeo Partizan). Šta je to bilo kasnije sa Cibonom ne znam.Ted Mosby je napisao/la:Čestitke Partizanu na prolazu u 1/4 finale Eurolige, želim vam puno sreće
eh da se nesto napise hladne glave.....sinoc vrlo ocekivan trijumf barselone....ali ono sto je dule napravio opet trecu godinu zaredom(uspjeli jos oli, tau, barsa, cska) je strasna stvar...pogotovo kada se zna da su igrali prvi dio bez svog najvaznijeg i najboljeg igraca.....roberts proigrao, veseli pogotovo...cvjeticanin stalno posjecuje pionri (skaut sixersa).....mek kaleb tokom citave sezone igra konstantno, doduse nesto losije kada marica nije bilo unutra....vranes, podigao nivo igre kada marica nije bilo...bozic vukao kada je bilo najpotrebnije, protiv barse u pioniru....ekipa koja ima pazite ovo: najvise izgubljenih lopti, najmanji procenat za dva i tri, najvise napravljenih faula i opet se probije do TOP 8.....definitivno ako dogura do F4 dule treba opet da dobije nagradu Alexander Gomeljski ponovo.......jos jednom treba im pruziti ruku jer ovo sto su uradili je vrijedno svake hvale....
P.S. i nek nas puste u ponedjeljak

P.S. i nek nas puste u ponedjeljak

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cibona im pustila da prođu kad se saznao rezultat iz MoskveWilly je napisao/la:Hvala Ted. Mogu reći da je Cibona odlično igrala sinoć dok sam je gledao (do sredine zadnje četvrtine, dok nije počeo Partizan). Šta je to bilo kasnije sa Cibonom ne znam.Ted Mosby je napisao/la:Čestitke Partizanu na prolazu u 1/4 finale Eurolige, želim vam puno sreće
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Zaboravih čestitati, a uvijek to radim, hehe, čestitam.
Naravno, pobjednici grupa imaju prednost domaćeg terena, prve dvije utakmice se igraju u Tel Avivu.19TM87 je napisao/la:makabi ima prednost domaceg terena jel tako?
Očekujem prolaz dalje ipak je to Dule,a Makabi nije nešto 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sretno Partizanu u nastavku 

- __Liedson__
- Kontakt:
Kolko je do kraja ???? leleee,pa nije valjda da ce na FINAL FOUR !! 

zar vode__Liedson__ je napisao/la:Kolko je do kraja ???? leleee,pa nije valjda da ce na FINAL FOUR !!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.