Sergej Barbarez
Re: Sergej Barbarez
ljudi ne dopustite da nas savez zavadi,pa da se medjusobno pljujemo ko je veci Barba ili Pape.
Oni biraju selektora i tacka,tako je kako je. Sta mi koji volimo repku mozemo uraditi?
Mozemo dati ogromnu podrsku Papetu isto kao sto bi dali i Barbi. Nas je interes isti-odlazak na EP sa Papetom ili Barbom svejedno. Doci ce dan kada ce i Barba doci na red za selektora.
**** savez,treba preurediti cijelu drzavu da bi i ovi supci otisli.
Mene zanima ono na terenu,da cijeli svijet prica o nasim igracima i navijacima i da se nasa zastava pronosi Evropom.
I zato svi ko jedan na iducu tekmu,nedajte da nas zavade.........
Oni biraju selektora i tacka,tako je kako je. Sta mi koji volimo repku mozemo uraditi?
Mozemo dati ogromnu podrsku Papetu isto kao sto bi dali i Barbi. Nas je interes isti-odlazak na EP sa Papetom ili Barbom svejedno. Doci ce dan kada ce i Barba doci na red za selektora.
**** savez,treba preurediti cijelu drzavu da bi i ovi supci otisli.
Mene zanima ono na terenu,da cijeli svijet prica o nasim igracima i navijacima i da se nasa zastava pronosi Evropom.
I zato svi ko jedan na iducu tekmu,nedajte da nas zavade.........
-
- Kontakt:
ne procitah vece gluposti.''srbin sa korjenima iz ukrajine ''Cartman je napisao/la:Mater mu je bosnjakinja a otac srbin sa korjenima iz Ukrajine.cooly je napisao/la:onaj clanak je od ... "konkurenta od sportsport.ba" ... znaci iz bosanskih novina a ne hrvatskih... to su nasi koji pljuju po barbi i to je sramota...
ali jel mi moze iko ono pitanje moje odgovoriti, sta je barbarez "po nacionalitetima"

Nesto ti treba objasnit? Znas mozda mu je dedo ukrajinac i oma ima korjene iz Ukrajine. Kuzis ili ti treba nacrtat?DeepPurple je napisao/la:ne procitah vece gluposti.''srbin sa korjenima iz ukrajine ''Cartman je napisao/la:Mater mu je bosnjakinja a otac srbin sa korjenima iz Ukrajine.cooly je napisao/la:onaj clanak je od ... "konkurenta od sportsport.ba" ... znaci iz bosanskih novina a ne hrvatskih... to su nasi koji pljuju po barbi i to je sramota...
ali jel mi moze iko ono pitanje moje odgovoriti, sta je barbarez "po nacionalitetima"![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
ako je ukrajinac kako ce onda biti srbin.

dedo mu je cistokrvni jevrej iz ukrajine ako vec nagadjas o nacionalnosti ili vjeri.

dedo mu je cistokrvni jevrej iz ukrajine ako vec nagadjas o nacionalnosti ili vjeri.
nije bitno ko je i sta je bitno je da nema ponosa nimalo.
do juce kriminalci a danas im ide na noge.
uzas.
uzas.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
- bosanac723
- Kontakt:
Pa sta je tu glupo?? Ja sam Bosanac s korjenima iz Turske. Jel' to meni nesta fali??DeepPurple je napisao/la:ne procitah vece gluposti.''srbin sa korjenima iz ukrajine ''Cartman je napisao/la:Mater mu je bosnjakinja a otac srbin sa korjenima iz Ukrajine.cooly je napisao/la:onaj clanak je od ... "konkurenta od sportsport.ba" ... znaci iz bosanskih novina a ne hrvatskih... to su nasi koji pljuju po barbi i to je sramota...
ali jel mi moze iko ono pitanje moje odgovoriti, sta je barbarez "po nacionalitetima"![]()

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ne fali ti nista, turcine...bosanac723 je napisao/la:Pa sta je tu glupo?? Ja sam Bosanac s korjenima iz Turske. Jel' to meni nesta fali??DeepPurple je napisao/la:ne procitah vece gluposti.''srbin sa korjenima iz ukrajine ''![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
Za one koji neznaju, Sergej je tipicno ukraijinsko ime. On je polu bosanac, polu srbin/ukraijinac.
Ali sve to nema veze, Barbarez je nas!
Ali sve to nema veze, Barbarez je nas!

ne vjerovatno koliko si glup.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ma o cemu ti pricas balonja jedan, mozes li imalo izmedju redova procitati. Oni su čelni ljudi Saveza i ukoliko zelis biti selektor oni te imenuju. Ponekad se doista divim glupostima pojedinih forumasa, mislim da je trebao otici sjesti s marsovcima i dogovarati se oko selektorske funkcije reprezentacije BiH.ROB22 je napisao/la:nije bitno ko je i sta je bitno je da nema ponosa nimalo.
uzas.
al ajd shvaticu ovo kao tvoju zafrkanciju.
- bosanac723
- Kontakt:
Zovi me kako hoces, ja sam Bosanac. Al' mene neces vidjet da masem zastavu Turske na tekmama nase repke i da glumim idiota. Ponosan sam na Sergeja sto iako nije 100% Bosnjak ne stidi se reci da voli BiH i da bi sve za nju dao, kao sto mnogi drugi to nikad nebi uradili..zalosno ali je istina.RiNo je napisao/la:Ne fali ti nista, turcine...bosanac723 je napisao/la:Pa sta je tu glupo?? Ja sam Bosanac s korjenima iz Turske. Jel' to meni nesta fali??DeepPurple je napisao/la:ne procitah vece gluposti.''srbin sa korjenima iz ukrajine ''![]()
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
al ajd naucio sam da se ljudima iz saveza ide ja konto Harisu Silajdzicu
hvala prijatelju
hvala prijatelju
nauci ti da ne letis pred rudu.
znam da imas zelju da nekog nesto naucis,lepo od tebe.
gluplji si nego Sergej.
ajd ja gori sto se raspravljam sa tobom.
gluplji si nego Sergej.
-
- Kontakt:
utakmica na kosevu je bila za dobrobit fudbala i striktno protiv saveza.barba je odigrao tu tekmu i to je dobar cin.
ali ako ides na noge opet tim istim i nakon svega ocekujes da te takvi izaberu tu nema ama bas nikakve logike.
to je isto kao da od lopova koji te vec jednom pokrao trazis da ti cuva kucu
ali ako ides na noge opet tim istim i nakon svega ocekujes da te takvi izaberu tu nema ama bas nikakve logike.
to je isto kao da od lopova koji te vec jednom pokrao trazis da ti cuva kucu

- bosanac723
- Kontakt:
Ako znaci biti "glup k'o sergej" biti top strijelac u Bundesligi, igrati za 3 od mocnijih ekipa u BL, imati preko 300 utakmica u BL i zabit preko 100 golova, i ako znaci biti "glup k'o sergej" biti kapiten BiH reprezentacije, borit se za svoj narod kad su svi mirno gledali desavanja(Marakana), imati para ko blata, biti krem de la krem u Njemackoj...gdje trebam stavit svoj potpis za tu poziciju, ebo majku volio bi i ja biti tako glup!ROB22 je napisao/la:nauci ti da ne letis pred rudu.
gluplji si nego Sergej.
bravo bosanac,,, a ovi pametnjakovici ako im Barbarez nepase neka zaobidu temu i nek pisu o ciri,,,, jer ovdje nece niko blatiti po Barbarezu!!!!! molim ADMINA da u buduce obrati paznju na neke forumase!!!!!!bosanac723 je napisao/la:Ako znaci biti "glup k'o sergej" biti top strijelac u Bundesligi, igrati za 3 od mocnijih ekipa u BL, imati preko 300 utakmica u BL i zabit preko 100 golova, i ako znaci biti "glup k'o sergej" biti kapiten BiH reprezentacije, borit se za svoj narod kad su svi mirno gledali desavanja(Marakana), imati para ko blata, biti krem de la krem u Njemackoj...gdje trebam stavit svoj potpis za tu poziciju, ebo majku volio bi i ja biti tako glup!ROB22 je napisao/la:nauci ti da ne letis pred rudu.
gluplji si nego Sergej.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
zamolio bih sve retarde da ne uzimaju Barbareza u usta jer on je Bosanac i Hercegovac i molio bih da ne prljaju njegovo ime i licnost Sergej je davno pokazao ko je i sta je a to je najbitnije COVJEK pravi istinski patriota a ovi majmuni svih konfesija koji pokusavaju da omalovaze i pljuju po nasem Barbarezu nek se napusee dobrooo crncuu i progutaju
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
vrebac86 je napisao/la:bravo bosanac,,, a ovi pametnjakovici ako im Barbarez nepase neka zaobidu temu i nek pisu o ciri,,,, jer ovdje nece niko blatiti po Barbarezu!!!!! molim ADMINA da u buduce obrati paznju na neke forumase!!!!!!bosanac723 je napisao/la:Ako znaci biti "glup k'o sergej" biti top strijelac u Bundesligi, igrati za 3 od mocnijih ekipa u BL, imati preko 300 utakmica u BL i zabit preko 100 golova, i ako znaci biti "glup k'o sergej" biti kapiten BiH reprezentacije, borit se za svoj narod kad su svi mirno gledali desavanja(Marakana), imati para ko blata, biti krem de la krem u Njemackoj...gdje trebam stavit svoj potpis za tu poziciju, ebo majku volio bi i ja biti tako glup!ROB22 je napisao/la:nauci ti da ne letis pred rudu.
gluplji si nego Sergej.
ajd ja gori sto se raspravljam sa tobom.![]()
![]()
![]()
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
evo ovako kao prvo sjecam se da je neko nabrajao gdje je sve igro i to , pa nisam ja rekao da nije talentovan nego da je glup i to je istina.
drugo neko je govorio da popusim jer blatim nesto po barbarezu kao on je bosanac i hercegovac pa super ako je ne sporim ja to,a vi sto se palite tako lako , niste normalni najblaze receno.
i ovo je forum ima pravo svako da kaze svoje misljenje,a ako me admin banuje,pa ajde neka nisam ja ko sergej da pljujem po nekom kao sad po vama,pa kasnije da im idem na noge.ako me ocete banovat slobodno,ako necete nemorate.ajd pozdrav*.
drugo neko je govorio da popusim jer blatim nesto po barbarezu kao on je bosanac i hercegovac pa super ako je ne sporim ja to,a vi sto se palite tako lako , niste normalni najblaze receno.
i ovo je forum ima pravo svako da kaze svoje misljenje,a ako me admin banuje,pa ajde neka nisam ja ko sergej da pljujem po nekom kao sad po vama,pa kasnije da im idem na noge.ako me ocete banovat slobodno,ako necete nemorate.ajd pozdrav*.
Nek je Kezman pametan pa makar.ROB22 je napisao/la:evo ovako kao prvo sjecam se da je neko nabrajao gdje je sve igro i to , pa nisam ja rekao da nije talentovan nego da je glup i to je istina.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
KEZMAN je gluplji od barbareza.Cartman je napisao/la:Nek je Kezman pametan pa makar.ROB22 je napisao/la:evo ovako kao prvo sjecam se da je neko nabrajao gdje je sve igro i to , pa nisam ja rekao da nije talentovan nego da je glup i to je istina.
ako te bas to interesuje.e sad da ti objasnjavam odakle ova slika na mom profilu,sigurno te ne interesuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.