Juce sam bas vozio se ovom mahalom u Highland Parku I prodjem pored kuce...nekad se tu narod okupljao cekao velikog JordanaBernardBarnjak je napisao/la:[youtube][/youtube]
Michael (Air) Jordan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Michael (Air) Jordan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Da je ovog covjeka ponovi gledat
..da se kako mozee covjek vratiti nazad ..posebno bi meni sad odgovaralo da je Jordan ovdje
...moj stari je imao tu srecu da je bio ovdje kad su uzeli dvije zadnje titule ...da sam big do I ja otisao 1997 kad sam mogao , ali nisam zelio ebiga drsza mi Sloboda Dita
..sli eto zbog ovog covjeka mi ostaje ta neka zal

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NeverGiveUp
- Kontakt:

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- NeverGiveUp
- Kontakt:

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Horace Grant was on the radio on New York’s HOT97 and told this story, thanks to No Coast Bias for finding this gem. “Our practices were so intense because Phil, the mastermind behind everything, would put MJ on the second team, me and Scottie would be on the first team, and being competitive like he was, man. Unreal, unreal. Of course punches got thrown, many fights. I’m just so happy that social media wasn’t (around) back then.” “I hate to tell the story but Will and I are still good friends… Typical Phil (Jackson) we run this play and Will set an illegal pick on MJ, and MJ said,’Will, don’t do that again.’ ‘Whatcha talking about’ that’s Will. MJ says alright; Phil says run it again. So naturally we run it two more times, illegal pick. MJ walks up to Will — boom. Lit him up. It was over; we grabbed Will — you’re not going to hurt MJ. MJ can take care of himself. The next day on the plane, Will gets on with this huge shiner.” - See more at: http://hoopshype.com/rumors/tag/michael ... PsJ1s.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
- NeverGiveUp
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NeverGiveUp je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
ako nista imali smo najboljeg igraca na planeti svih vremena i namjladjeg MVP u NBA koji je u svojoj trecoj sezoni dosao do nje ... trebamo biti ponosni na to pa kako god
ovog covjeka cak ni ljudi u Salt Lake City ne mrze

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Pa On gdje se god pojavi, to je praznik za taj grad, u tom trenutku.
Čovjek je jednostavno više od samog košarkaša. Zaledi se objekat u koji on uđe, ljudi ostaju bez daha.
Velika privilegija što je baš kod (nas) igrao, čovjek je digao košarku na jedan totalno novi-veći nivo.
Ne bi me čudilo salt...
[youtube][/youtube]
Čovjek je jednostavno više od samog košarkaša. Zaledi se objekat u koji on uđe, ljudi ostaju bez daha.
Velika privilegija što je baš kod (nas) igrao, čovjek je digao košarku na jedan totalno novi-veći nivo.
Ne bi me čudilo salt...

[youtube][/youtube]
- NeverGiveUp
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Uvijek me nerviralo ko malog ,ona prica starijih,ee kako je bilo u nase vrijeme. U dane kad zaboravis ksko vrijeme leti i kad smetnes cinjenicu,da su danas punoljtni ,oni rodjeni 97,i kad te spuca neka nostalgija za tim godinsma ,kad smo ih mi imali,onda se nekako moras sjetiti i Jordana. Koja privilegija bilo gledati ga. Kosarka vise nije ista bez njega,znsm po tom,jel nba vise nikad nisam pratio sa takvim zarom ko u njegovo vrijeme. Kad je otisao,utjehusam trazio u vince carteru,ali nije to vise bilo to.
Prvi put sam za njega cuo,1990 godine,kao neki 9 godisnjsk citajuci tempo,i neki clanak,kako je neki Jordan ,bolji od slavnog Magica. Meni bilo krivo,cuj neko bolji od Magica. Dalje cega se sjecam,je 93 godina i neke novine ,cijela dvolisnica crno bijela. Clansk o 3 tituli bulsa.
A onda krece ludilo,njegov povratak,noci i noci nespavanja,razocarenje zbog ispadanja od Orlanda,crtani film,sada vec slavni nbc ijev logo i telop za rezultate,one lude naljepnice i love this game. Hiljade i hiljade,casopisa,postera. Hrvatski casopis kosarka,i posebna izdanja o bullsima i jordanu.
Mrznja prema utah jazzu,i svemu sto je igralo protiv bullsa.
Sve je imalo neki smek poseban,i ona amerika sama po sebi bila blistava,a ti znas da si imao nekog heroja i ne razmisljas koliko ceti nedostajati ,gotovo 20 godina poslije i koliko nostalgije,koliko lijepih uspomena vracati u sjecanje na neka bolja vremena. A tek bio stao rat.. valjda je svakom njegovo djetinstvo najljepse,ali ipak mislim da su nasi heroji i nase devedesete i osamdesete,imale neki poseban smek.
U danasnjoj kosarci,izumire mozda i zadnji lik koji je ostatak te neke fenomenalne kosarke iz tog doba,mafa je on tada bio klinac,ali jos jedini koji je bek suter,nalik bekovima iz tog vremena,a to je Kobe.
Ko bi rekso da Michael sad ima preko 53-54 godine,i da vise nije onaj savrseni atleta.
O njemu se sve zna,ali 2 stvari koje su mi posebne,da nikad vise kosarka nece biti onsko dobra igra ko kad je on igrao,i da nije rodzen veci pobijednik u sportu od njega.
Dan danas kad se te kosarke sjecam igrajuci godinsma nba 2k serijal,znao sam je kupit i izvslit 120 km ,za svaku godinu,a uhvatit se da samo igram klasicne meceve sa Bullsima,a da ostatak igre ne pogledam,jer se nemam sa cime poistovijetiti.
Prvi put sam za njega cuo,1990 godine,kao neki 9 godisnjsk citajuci tempo,i neki clanak,kako je neki Jordan ,bolji od slavnog Magica. Meni bilo krivo,cuj neko bolji od Magica. Dalje cega se sjecam,je 93 godina i neke novine ,cijela dvolisnica crno bijela. Clansk o 3 tituli bulsa.
A onda krece ludilo,njegov povratak,noci i noci nespavanja,razocarenje zbog ispadanja od Orlanda,crtani film,sada vec slavni nbc ijev logo i telop za rezultate,one lude naljepnice i love this game. Hiljade i hiljade,casopisa,postera. Hrvatski casopis kosarka,i posebna izdanja o bullsima i jordanu.
Mrznja prema utah jazzu,i svemu sto je igralo protiv bullsa.
Sve je imalo neki smek poseban,i ona amerika sama po sebi bila blistava,a ti znas da si imao nekog heroja i ne razmisljas koliko ceti nedostajati ,gotovo 20 godina poslije i koliko nostalgije,koliko lijepih uspomena vracati u sjecanje na neka bolja vremena. A tek bio stao rat.. valjda je svakom njegovo djetinstvo najljepse,ali ipak mislim da su nasi heroji i nase devedesete i osamdesete,imale neki poseban smek.
U danasnjoj kosarci,izumire mozda i zadnji lik koji je ostatak te neke fenomenalne kosarke iz tog doba,mafa je on tada bio klinac,ali jos jedini koji je bek suter,nalik bekovima iz tog vremena,a to je Kobe.
Ko bi rekso da Michael sad ima preko 53-54 godine,i da vise nije onaj savrseni atleta.
O njemu se sve zna,ali 2 stvari koje su mi posebne,da nikad vise kosarka nece biti onsko dobra igra ko kad je on igrao,i da nije rodzen veci pobijednik u sportu od njega.
Dan danas kad se te kosarke sjecam igrajuci godinsma nba 2k serijal,znao sam je kupit i izvslit 120 km ,za svaku godinu,a uhvatit se da samo igram klasicne meceve sa Bullsima,a da ostatak igre ne pogledam,jer se nemam sa cime poistovijetiti.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- NeverGiveUp
- Kontakt:

Happy Birthday MJ
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
[youtube][/youtube] Ovo je kosarka.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Sretan rođendan Najveći
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.