KK Barcelona
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Barcelona
Konačno jedna kvalitetna partija protiv Reala i to u gostima i konačno čvrsta igra u protivničkom reketu pogotovo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Re: Odg: KK Barcelona
Tomas Satoransky potpisao novi 4-godisnji ugovor.
Papanikolau otpusten iz Denvera, a mi imamo europska prava na njega i ako zelimo mozemo ga dovesti, nadam se da i hocemo jer bi nam bas legao.
Papanikolau otpusten iz Denvera, a mi imamo europska prava na njega i ako zelimo mozemo ga dovesti, nadam se da i hocemo jer bi nam bas legao.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Druga pobjeda protiv Reala i to na najsladji nacin, ali igra pogotovo u prvom poluvremenu malo manje ocajna nego prosle sezone.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Ma nema za nas nafake dok se ona fora od trenera ne otjera 1000km od Barcelone.Ethel je napisao/la:Druga pobjeda protiv Reala i to na najsladji nacin, ali igra pogotovo u prvom poluvremenu malo manje ocajna nego prosle sezone.
Peperorglu prelomio tekmu,Dooleman kad hoce on je Mvp!
Ima li većeg "cirkusa" od ove ekipe? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Otjerajte vise ublehu s klupe!!!!!Mancini je napisao/la:Ima li većeg "cirkusa" od ove ekipe?

Dorsey se vjerovatno vraca kao zamjena za Lawala koji je povrijedjen.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ne znam više imal' smisla pratit ove
Doduše malo i suci su yebavali, al' ajde. Tomić ima bacanja za produzetak i naravno šta očekivat da će on imat muda stavit oba..

Doduše malo i suci su yebavali, al' ajde. Tomić ima bacanja za produzetak i naravno šta očekivat da će on imat muda stavit oba..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ha , pickica uvijek bio 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Popović će da vas silujeRaul_64 je napisao/la:Ha , pickica uvijek bio

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Ni sudije im ne mogu pomoć.
Tomić, flop.
Tomić, flop.
I Sobin je plaho zajeban , ubio zadnju tekmu RealaLillard je napisao/la:Popović će da vas silujeRaul_64 je napisao/la:Ha , pickica uvijek bio

ps. zna se koji su problemi barcelone , pocinje sa paskvalom svakako , uz par istrosenih igraca tbt
Ja ovog Tomica ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju. Kakva je to picka od igraca to nije humano.
Problemi su u upravi sportskog drustva jer ih ocigledno zaboli ona stvar za kosarkaskom sekcijom, a onda redom ide ostalo sve.
Problemi su u upravi sportskog drustva jer ih ocigledno zaboli ona stvar za kosarkaskom sekcijom, a onda redom ide ostalo sve.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sva sreca pa ne pratim više ove luzere ko nekad, ponekad neku utakmicu i to je sve.
Paskval treba do ostane
nek nas yebe dok se boje ne rastope
bolje nismo ni zaslužili.
Tomić vrhunski choker i pizda od 216 cm

Paskval treba do ostane

Tomić vrhunski choker i pizda od 216 cm

Da ih boli neka stvar, ne bi košarkaška sekcija imala među najjacim budžetima u EuroligiEthel je napisao/la:

Nekad je Barca bila ozbiljno košarkaško ime i brend, a sad treba ukinuti ovu smijuriju da se ne brukaju više i preusmjeriti lovu na neke ozbiljnije stvari.
Ma treba ga otjerati s klupe. Ja i dalje tvrdim da je ovo jako dobra ekipa,kad je kompletna,ali trener je qrac.Njegovo vrijeme u Barci je proslo. Evo doveden Dorsey danas. Znaci li to da je neko od visokih igraca dobio nogu?
Lawal out na par mjeseci.Ono doveli slican profil igraca.sekretar je napisao/la:Ma treba ga otjerati s klupe. Ja i dalje tvrdim da je ovo jako dobra ekipa,kad je kompletna,ali trener je qrac.Njegovo vrijeme u Barci je proslo. Evo doveden Dorsey danas. Znaci li to da je neko od visokih igraca dobio nogu?
Hvala na info @Raul_64.
Mislim da je Dorsey bolji igrac u oba pravca od Lawala. Lawal jest atletski mozda mrvicu bolji,ali u napadu je dosta dosta limitiran igrac. Nije ni Dorsey nesto bolji,ali bar ce manje puta praviti korake u toku utakmice
Mislim da je Dorsey bolji igrac u oba pravca od Lawala. Lawal jest atletski mozda mrvicu bolji,ali u napadu je dosta dosta limitiran igrac. Nije ni Dorsey nesto bolji,ali bar ce manje puta praviti korake u toku utakmice

Yebo Dorseya, vrati Pleissa da izginemo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Koliki je control freak Paskval pokazuje njegova izjava poslije meca "Poceli smo sa izgubljenom loptom sto nam je uvjetovalo utakmicu"
Heeey
njemu je jedna izgubljena lopta na pocetku meca uvjetovala utakmica.Zbog toga vidimo kako barcin stil igre vec neko vrijeme nije ucinkovit.Kako se ne izvlaci najvise iz njih individualno.Jedan Satoransky na EURU izgleda kao najbolji play evrope u a barceloni vidimo 50% njega.Ribas isto.Abrines vec 3 godine je isti igrac a vazio za najveceg spanskog talenta.
Tomic nije igrac oko kojeg zelis gradit igru.Navarro je Casillas tj. razumijemo se svi , bio velik , danas sa platom vise uteg.
No opet ova ekipa iako nije medju mozda 3,4 najbolje u evropi , bolji trener bi mogao izvuci daleko vise.
Ima jos EL i liga svakako tbt
Heeey

Tomic nije igrac oko kojeg zelis gradit igru.Navarro je Casillas tj. razumijemo se svi , bio velik , danas sa platom vise uteg.
No opet ova ekipa iako nije medju mozda 3,4 najbolje u evropi , bolji trener bi mogao izvuci daleko vise.
Ima jos EL i liga svakako tbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.