jel ste vi prosle godine ucestvovali?Luis_Suarez je napisao/la:Kakva ba Srbija,oderat ce im guzove TurskaKao i nekad davno(
)... naravno mislim na proslo EP.
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jel ste vi prosle godine ucestvovali?Luis_Suarez je napisao/la:Kakva ba Srbija,oderat ce im guzove TurskaKao i nekad davno(
![]()
Luis_Suarez je napisao/la:Kakva ba Srbija,oderat ce im guzove TurskaKao i nekad davno(
![]()
ma jeremija ne boj se oni su igrali prosle godine finalejeremija je napisao/la:Luis_Suarez je napisao/la:Kakva ba Srbija,oderat ce im guzove TurskaKao i nekad davno(
![]()
Misliš SP?..A zaboravi ti dranje u sred Istanbula u Abdi Ikpečiju ...2001???...E to je bilo dranje...a ovo prošle godine je bila krađa koju su svi vidjeli...toliko o tome.
[youtube][/youtube]
alfarouqaminu je napisao/la:ma jeremija ne boj se oni su igrali prosle godine finalejeremija je napisao/la:Luis_Suarez je napisao/la:Kakva ba Srbija,oderat ce im guzove TurskaKao i nekad davno(
![]()
Misliš SP?..A zaboravi ti dranje u sred Istanbula u Abdi Ikpečiju ...2001???...E to je bilo dranje...a ovo prošle godine je bila krađa koju su svi vidjeli...toliko o tome.
[youtube][/youtube]
MaGiCa je napisao/la:To, sta si ti po nacionalnoj ili etnickoj pripadnosti, ne treba da te sputava u realnoj oceni necega.Luis_Suarez je napisao/la:Znas ti sta ja mislim()
A sto se tice kosarke,i prosle godine na sp i prije dvije na ep.A ti alfarouqaminu,mi smo prosle godine dosli do finala.(
).Jer ako su ljudi iz RS-a srbi i mi smo Turci jer ipak njihove smo krvi.I Boga mi slavilo se prosle godine u Zavidovicima kao i u svakom pravom gradu BiH.
Srbija je prosle godine bila pokradena protiv Turske i to su svi videli. Ceo svet. Bila je to oruzana pljacka.
Pre dve godine smo izgubili na produzetke u grupi, zasluzeno. Ali smo igrali finale, a Turci su kao i uvek van svog terena pofasovali po p..ci.
Ali, vise nema Turcima domaceg terena. Smese im se kantanja sa 10+, pa mozda i 20+ razlike, kakvim smo ih tako cesto u ovom sportu cascavali.
To je jedna od opcija,bar tako rekose Tegi i Lakic sinoc,navodno postoje trenutno dve struje,prva je ona Bodirogina koji za selektora vuce Karija i Djordjevica,a druga je ona Daniloviceva koji podrzava Djilasa,a koji opet nastoji da zadrzi Dudu ,mada kazu da postoji jos kandidata iz sene koji cekaju razvoj situacije izmedju ova dva kandidata.MaGiCa je napisao/la: Jedan update:
Duda ostaje selektor, a Djilas (smrad populisticki koji ne radi svoj posao) postaje predsednik KSS. Mozda ova ostavka Ivkovica ipak bude samo jedno zavaravanje i pritisak na okostale strukture KSSa.
Devil je napisao/la:To je jedna od opcija,bar tako rekose Tegi i Lakic sinoc,navodno postoje trenutno dve struje,prva je ona Bodirogina koji za selektora vuce Karija i Djordjevica,a druga je ona Daniloviceva koji podrzava Djilasa,a koji opet nastoji da zadrzi Dudu ,mada kazu da postoji jos kandidata iz sene koji cekaju razvoj situacije izmedju ova dva kandidata.MaGiCa je napisao/la: Jedan update:
Duda ostaje selektor, a Djilas (smrad populisticki koji ne radi svoj posao) postaje predsednik KSS. Mozda ova ostavka Ivkovica ipak bude samo jedno zavaravanje i pritisak na okostale strukture KSSa.
Ma luda kuca ce i ovde da bude do aprila mislim kada su izbori.
Devil je napisao/la: To je jedna od opcija,bar tako rekose Tegi i Lakic sinoc,navodno postoje trenutno dve struje,prva je ona Bodirogina koji za selektora vuce Karija i Djordjevica,a druga je ona Daniloviceva koji podrzava Djilasa,a koji opet nastoji da zadrzi Dudu ,mada kazu da postoji jos kandidata iz sene koji cekaju razvoj situacije izmedju ova dva kandidata.
Ma luda kuca ce i ovde da bude do aprila mislim kada su izbori.
Uzivajte u raspravi,ono sto si napisao sam ostavio ostalim na uvid dali su ti oprostili ili nisu vidjeli-sto ce prije biti,ne znam ,ali ti stalni ban visi u zraku i zbog onoga i zbog ranijih''grijeha''.Nema potrebe da se bavite bilo cim osim kosarkom,bar na ovom forumu!Luis_Suarez je napisao/la:Ma ima buraz sve veze sa nazivom teme.Reko sam da Teodosic realno nije medju prvih 10 kosarkasa europe.Ne znam zasto to nema veze sa temom.csh je napisao/la:autor svakog sljedeceg posta koji imao samo jednu rijec koja se tice necega sto nema veze sa nazivom teme ide za luis suarezom!
neno#4 je napisao/la:Kari nece selektor biti, u to sam siguran...
On ganja pare i to je to..
Kari mozda ganja pare, ali tek ih Duda ganja + ima deal sa Miskom Raznatovicem.neno#4 je napisao/la:Kari nece selektor biti, u to sam siguran...
Moj heroj uopste nije Obradovic, za njega govore titule...MaGiCa je napisao/la:Kari mozda ganja pare, ali tek ih Duda ganja + ima deal sa Miskom Raznatovicem.neno#4 je napisao/la:Kari nece selektor biti, u to sam siguran...
Duda je mag basketa, ali je jedna prljava njuska glede finansija.
Kakogod, sa Dudom ili Karijem - pravimo rezultat.
Sa ostalima (ukljucujuci i tvog heroja Zelimira) - pucamo.
MaGiCa je napisao/la:Kari mozda ganja pare, ali tek ih Duda ganja + ima deal sa Miskom Raznatovicem.neno#4 je napisao/la:Kari nece selektor biti, u to sam siguran...
Duda je mag basketa, ali je jedna prljava njuska glede finansija.
Kakogod, sa Dudom ili Karijem - pravimo rezultat.
Sa ostalima (ukljucujuci i tvog heroja Zelimira) - pucamo.
alfarouqaminu je napisao/la: evo posto stalno potencirate te paare,e ovako da vas pitam ali zelim objektivan odgovor...Koji je to selektor koji ne ganja pare?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.