EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la alfarouqaminu » 17 feb 2011, 22:29

Luis_Suarez je napisao/la:Kakva ba Srbija,oderat ce im guzove Turska 8-) Kao i nekad davno( 8-) )... naravno mislim na proslo EP. :lol: 8-)
jel ste vi prosle godine ucestvovali? :lol: :lol:

jeremija

Post Postao/la jeremija » 17 feb 2011, 22:31

Luis_Suarez je napisao/la:Kakva ba Srbija,oderat ce im guzove Turska 8-) Kao i nekad davno( 8-) )... naravno mislim na proslo EP. :lol: 8-)

Misliš SP?..A zaboravi ti dranje u sred Istanbula u Abdi Ikpečiju ...2001???...E to je bilo dranje...a ovo prošle godine je bila krađa koju su svi vidjeli...toliko o tome.
[youtube][/youtube]
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 17 feb 2011, 22:40

jeremija je napisao/la:

Misliš SP?..A zaboravi ti dranje u sred Istanbula u Abdi Ikpečiju ...2001???...E to je bilo dranje...a ovo prošle godine je bila krađa koju su svi vidjeli...toliko o tome.
[youtube][/youtube]
ma jeremija ne boj se oni su igrali prosle godine finale

jeremija

Post Postao/la jeremija » 17 feb 2011, 22:41

alfarouqaminu je napisao/la:
jeremija je napisao/la:

[youtube][/youtube]
ma jeremija ne boj se oni su igrali prosle godine finale

Naravno....Sila je to košarkaška,nema šta
[youtube][/youtube]

Kome smeta..neka pati :lol: :twisted:
Zadnja izmjena: jeremija, dana/u 17 feb 2011, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.

PFC

jeremija

Post Postao/la jeremija » 18 feb 2011, 16:40

Teodosić najbolji košarkaš Evrope u 2010.

Reprezentativac Srbije dobio najviše glasova u izboru navijača, trenera i eksperata i iza sebe ostavio zvezdu Los Anđeles Lejkersa Paua Gasola

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić najbolji je košarkaš Evrope u izboru FIBA Evropa.

Plejmejker Olimpijakosa je dobio najviše glasova navijača,, trenera i eksperata u nikad neizvesnijoj trci za prestićno priznanje, a pobednik je odlučen poslednjeg dana.

Teodosić je bio drugi najbolje ocenjeni košarkaš po mišljenju trenera, ali je dobio ubedljivo najbiše glasova publike i ispred sebe ostavio zvezdu LA Lejkersa Pau Gasola, laureata 2008. i 2009.

Sprski košarkaš je u 2010. bio i MVP regularnog dela Evrolie sa učinkom od 13.4 poena, 4.9 asistencije i 1.8 ukradenih lopti po utakmici.

Minule godine Teodosić je bio jedan od najzapaženijih igrača reprezentacije Srbije na SP u Turskoj. "Orlovi" su takmičenje završili na četvrtom mestu, a ostaće upamćena neverovatnma trojka u četvrtfinalu za pobedu protiv Španije preko ruku Horhea Garbahose. Bek Olimpijakosa je u Turskoj prosečno postizao 11.3 poena, uz 5.6 asistencija i 3.4 skoka po meču.

- Samim tim što je proglašen za najboljeg košarkaša znači da navijači i treneri Miloša smatraju jednim od najboljih igrača u istoriji. Pratio sam ga u poslednjih osam godina i video kako osvaja zlatne medalje na takmičenjima do 16, 18 i 20 godina, kao i srebro na EP 2009. u Poljskoj. Nekad ne mogu da verujem da ima tek 23 godine - priznao je predsednik FIBA Evropa Olafur Rafnson.

Naš as je dobio 13.160 glasova navijača, naspram Gasovolih 6.213, dok su treneri 203 glasa dali Špancu, a Teodosiću 195.

slika

Večernje novosti.com

PFC

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 feb 2011, 16:53

MaGiCa je napisao/la:
Luis_Suarez je napisao/la:Znas ti sta ja mislim( :twisted: )
A sto se tice kosarke,i prosle godine na sp i prije dvije na ep 8-) .A ti alfarouqaminu,mi smo prosle godine dosli do finala.( :twisted: ).Jer ako su ljudi iz RS-a srbi i mi smo Turci jer ipak njihove smo krvi.I Boga mi slavilo se prosle godine u Zavidovicima kao i u svakom pravom gradu BiH.
To, sta si ti po nacionalnoj ili etnickoj pripadnosti, ne treba da te sputava u realnoj oceni necega.
Srbija je prosle godine bila pokradena protiv Turske i to su svi videli. Ceo svet. Bila je to oruzana pljacka.
Pre dve godine smo izgubili na produzetke u grupi, zasluzeno. Ali smo igrali finale, a Turci su kao i uvek van svog terena pofasovali po p..ci.
Ali, vise nema Turcima domaceg terena. Smese im se kantanja sa 10+, pa mozda i 20+ razlike, kakvim smo ih tako cesto u ovom sportu cascavali. :twisted:

realna procena nečega je i da je litvanija opljačkana protov tadašnje jugolavije 1995.,a i argentina par godina kasnije

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 18 feb 2011, 21:42

autor svakog sljedeceg posta koji imao samo jednu rijec koja se tice necega sto nema veze sa nazivom teme ide za luis suarezom!
AMAR OSIM!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 feb 2011, 22:21

@csh

Svaka cast svakome (pa i tebi kao moderatoru), ali postoji ovde nekoliko tipova koji svaku temu moraju da pretvore u nacionalni front. Kad ne mogu argumentovano da zbore, padaju klasicne provokacije. Kad bi se eliminisali svi provokatori (svih boja), onda bi diskusija bila i kvalitetnija i van nacionalistickih kategorija.

Jedan update:

Duda ostaje selektor, a Djilas (smrad populisticki koji ne radi svoj posao) postaje predsednik KSS. Mozda ova ostavka Ivkovica ipak bude samo jedno zavaravanje i pritisak na okostale strukture KSSa.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 23:20

MaGiCa je napisao/la: Jedan update:

Duda ostaje selektor, a Djilas (smrad populisticki koji ne radi svoj posao) postaje predsednik KSS. Mozda ova ostavka Ivkovica ipak bude samo jedno zavaravanje i pritisak na okostale strukture KSSa.
To je jedna od opcija,bar tako rekose Tegi i Lakic sinoc,navodno postoje trenutno dve struje,prva je ona Bodirogina koji za selektora vuce Karija i Djordjevica,a druga je ona Daniloviceva koji podrzava Djilasa,a koji opet nastoji da zadrzi Dudu ,mada kazu da postoji jos kandidata iz sene koji cekaju razvoj situacije izmedju ova dva kandidata.

Ma luda kuca ce i ovde da bude do aprila mislim kada su izbori.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 00:46

Devil je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Jedan update:

To je jedna od opcija,bar tako rekose Tegi i Lakic sinoc,navodno postoje trenutno dve struje,prva je ona Bodirogina koji za selektora vuce Karija i Djordjevica,a druga je ona Daniloviceva koji podrzava Djilasa,a koji opet nastoji da zadrzi Dudu ,mada kazu da postoji jos kandidata iz sene koji cekaju razvoj situacije izmedju ova dva kandidata.

Meksička serija na srpski način :mrgreen:

PFC

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 feb 2011, 02:20

svi mogu da budu samo ne vujosevic i onaj nikolic muta

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 feb 2011, 08:11

Devil je napisao/la: To je jedna od opcija,bar tako rekose Tegi i Lakic sinoc,navodno postoje trenutno dve struje,prva je ona Bodirogina koji za selektora vuce Karija i Djordjevica,a druga je ona Daniloviceva koji podrzava Djilasa,a koji opet nastoji da zadrzi Dudu ,mada kazu da postoji jos kandidata iz sene koji cekaju razvoj situacije izmedju ova dva kandidata.

To je sad jedina opcija. Ceka se samo aminovanje sa vrha.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 feb 2011, 11:22

Luis_Suarez je napisao/la:
csh je napisao/la:autor svakog sljedeceg posta koji imao samo jednu rijec koja se tice necega sto nema veze sa nazivom teme ide za luis suarezom!
Ma ima buraz sve veze sa nazivom teme.Reko sam da Teodosic realno nije medju prvih 10 kosarkasa europe.Ne znam zasto to nema veze sa temom.
Uzivajte u raspravi,ono sto si napisao sam ostavio ostalim na uvid dali su ti oprostili ili nisu vidjeli-sto ce prije biti,ne znam ,ali ti stalni ban visi u zraku i zbog onoga i zbog ranijih''grijeha''.Nema potrebe da se bavite bilo cim osim kosarkom,bar na ovom forumu!
AMAR OSIM!!!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 12:17

Vodeći ljudi Partizana i FMP-a predlažu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa za predsednika Košarkaškog saveza Srbije. Čović smatra da bi Đilas mogao da vrati Ivkovića na klupu "orlova".
Prema nezvaničnim informacijama Predrag Danilović, koji je član Upravnog odbora KSS, smatra da bi Đilas bio najbolje rešenje za trenutnu situaciju u srpskoj košarci.

Pored Danilovića, i predsednik FMP-a Nebojša Čović podržao je predlog da na mesto prvog čoveka KSS dođe Dragan Đilas. Čović smatra da je stanje u košarkaškoj organizaciji izuzetno loše i da nema boljeg kandidata od Đilasa.

“Ne vidim potencijalnog protivkandidata Đilasu. Tim, jednim potezom bismo rešili sve probleme. On ima dovoljno i enegrije i ljubavi za ovaj sport”, rekao je Čović i pozivao javnost da podrži taj predlog.

Prvi čovek “pantera” veruje da bi Đilasa uspeo da Dudu Ivkovića vrati na mesto selektora Srbije.

"Zato smatram da je potrebno učiniti napor da se sa Dušanom Ivkovićem pod hitno obave razgovori kako bi on promenio svoj stav i nastavio započet posao. Da bi se to uradilo, neophodno je da na poziciji predsenika saveza imamo čoveka sa autoritetom, a po mom mišljenju najviše bi na sređivanju situacije u košarci mogao da uradi gradonačelnik Beograda Dragan Đilas", konstatovao je Čović.

PFC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 feb 2011, 13:14

Kari nece selektor biti, u to sam siguran...

On ganja pare i to je to..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

jeremija

Post Postao/la jeremija » 19 feb 2011, 13:21

neno#4 je napisao/la:Kari nece selektor biti, u to sam siguran...

Ne bi mene čudiloi da se Duda predomisli...biće to cirkus narednih mjesec dana

PFC

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 feb 2011, 13:38

Kari mozda ganja pare, ali tek ih Duda ganja + ima deal sa Miskom Raznatovicem.
Duda je mag basketa, ali je jedna prljava njuska glede finansija.

Kakogod, sa Dudom ili Karijem - pravimo rezultat.
Sa ostalima (ukljucujuci i tvog heroja Zelimira) - pucamo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 feb 2011, 13:44

MaGiCa je napisao/la:

Moj heroj uopste nije Obradovic, za njega govore titule...
Sve ostalo je nebitno..

Duda ima deal sa Miskom, to je opcepoznata stvar, prvi transfer ove godine je bio Nielsen u Oli, gle cuda Miskov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 19 feb 2011, 21:18

MaGiCa je napisao/la:

evo posto stalno potencirate te paare,e ovako da vas pitam ali zelim objektivan odgovor...Koji je to selektor koji ne ganja pare?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 feb 2011, 01:07

alfarouqaminu je napisao/la: evo posto stalno potencirate te paare,e ovako da vas pitam ali zelim objektivan odgovor...Koji je to selektor koji ne ganja pare?

Iskren da budem, Zeljko nije radio zbog para. Kapa dole za to.
Moka takodje nije radio zbog para, ali on je smesan trener.
Svi ostali su potencirali pare.
Maljkovic je isto njusketina. Odrao je Slovence.
Vujosevic pravi talove sa menadzerima, a prodaje patriotizam u javnosti.
Sakota je mozda i najgori. Najnekvalitetniji, a uzima najvise.slika

http://www.sportske.net/vest/kosarka/ja ... 37429.html

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.