Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Svi prave formacije bez De Jonga,ocito zaboravljaju cinjenicu da je to Manciniu jedan od omiljenih igraca,i jedan od rijetkih koji uvjek ima zagarntovano mjestu u prvih 11.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Govori li to nešto o MancinijuDylan Dog je napisao/la:Svi prave formacije bez De Jonga,ocito zaboravljaju cinjenicu da je to Manciniu jedan od omiljenih igraca,i jedan od rijetkih koji uvjek ima zagarntovano mjestu u prvih 11.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ha,vecina De Jonga prepoznavaju po grubim startovima,no ocito ga i Mancini gleda kao i ja,kao jednog od najboljih igraca svijeta na poziciji zadnjega veznog,no dobro,Mancini i selektor Holandije kojima je De Jong jedan od najstandardnijih igraca znaju manje od forumskih eksperataLBJ MVP je napisao/la:Govori li to nešto o MancinijuDylan Dog je napisao/la:Svi prave formacije bez De Jonga,ocito zaboravljaju cinjenicu da je to Manciniu jedan od omiljenih igraca,i jedan od rijetkih koji uvjek ima zagarntovano mjestu u prvih 11.![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ne kažem ja da je De Jong loš igrač kažem samo da je Yaya bolji od njega a ako neko misli da su njih dvojica potrebni u ekipi neka izvoliDylan Dog je napisao/la:Ha,vecina De Jonga prepoznavaju po grubim startovima,no ocito ga i Mancini gleda kao i ja,kao jednog od najboljih igraca svijeta na poziciji zadnjega veznog,no dobro,Mancini i selektor Holandije kojima je De Jong jedan od najstandardnijih igraca znaju manje od forumskih eksperataLBJ MVP je napisao/la:Govori li to nešto o MancinijuDylan Dog je napisao/la:Svi prave formacije bez De Jonga,ocito zaboravljaju cinjenicu da je to Manciniu jedan od omiljenih igraca,i jedan od rijetkih koji uvjek ima zagarntovano mjestu u prvih 11.![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
smjesni ste sa tim formacijama, mancini svaku tekmu igra sa tri defanzivca. barry, yaya i de jong nece ni sad biti drugacije. vjerovatno jos silva tevezi dzeko, mada sumnjam da ce dzeko i pocinjat tekme barem ovih par prvih, nije jos dovoljno uigran a i bio je na odmoru
- Megamon
- Kontakt:
Zanimljivo,postade i meni ovaj City drag.Valjda zbog Dzeke
,mada i Adam mi je drag igrac
Imaju lijep stadion,a bgm sad i jednog od najboljih napadaca.Sto se tice njihovog plasmana u EPL volio bih da budu drugi.Iza Arsenala a ispred svojih komsija
Sto se tice Europa lige mogu oni tu dosta.Aris im nije protivnik po mjeri i nadam se da ce Dzeko zabiti koji gol i u tom takmicenju.Malo ce mi biti zao Jahovica al' Dzeko je Dzeko.Sto bi rekli Englezi Big ED
Imaju strasan igracki kadar koji po mom skromon misljenu treba "zbrusit"
Igraci koji bi trebali igrati prvu postavu su: Hart,Zabaleta,Toure,Kompany,Kolarov,Yaya Toure,Barry,Adam,Silva,Tevez i Dzeko
.
Dok da sam ja na Mubarakovom mjestu rijesi bih se :Boyate,Bridge,Wright Philips,Adebayor,Santa Cruz.
PS:Zar je Bellamy jos njihov igrac

Imaju lijep stadion,a bgm sad i jednog od najboljih napadaca.Sto se tice njihovog plasmana u EPL volio bih da budu drugi.Iza Arsenala a ispred svojih komsija

Sto se tice Europa lige mogu oni tu dosta.Aris im nije protivnik po mjeri i nadam se da ce Dzeko zabiti koji gol i u tom takmicenju.Malo ce mi biti zao Jahovica al' Dzeko je Dzeko.Sto bi rekli Englezi Big ED

Imaju strasan igracki kadar koji po mom skromon misljenu treba "zbrusit"
Igraci koji bi trebali igrati prvu postavu su: Hart,Zabaleta,Toure,Kompany,Kolarov,Yaya Toure,Barry,Adam,Silva,Tevez i Dzeko

Dok da sam ja na Mubarakovom mjestu rijesi bih se :Boyate,Bridge,Wright Philips,Adebayor,Santa Cruz.
PS:Zar je Bellamy jos njihov igrac

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bellamy je samo posudjen Cardiffu,meni strasno dobar i drag igrac.
Njega bi trebalo zajedno sa Balotellijem prodati u Milan Gdje su vec Ibrahimovic i Cassano
.To bi bila nova generacija Bad boysa nakon one koju su cinili Laimbeer,Isiah Tomas,Rodman,Dumars,Sally u Pistonsima s kraja 80ih i pocetkom 90ih.
Njega bi trebalo zajedno sa Balotellijem prodati u Milan Gdje su vec Ibrahimovic i Cassano

RIP SALE VILENJAK
Bar pola nacije će postati fanovi City-ja..
Pojačanja Manchester Cityja ime / klub / cijena:
Robinho / Real Madrid / 32.5 miliona funti
Wayne Bridge / Chelsea / 10
Craig Bellamy / West Ham / 14
Shay Given / Newcastle / 7
Nigel de Jong / Hamburg / 17
Garteh Barry / Aston Villa / 12
Roque Santa Cruz / Blackburn / 16
Carlos Tevez / Manchester United / 25
Emmanuel Adebayor / Arsenal / 25
Kolo Toure / Arsenal / 15
Joleon Lescott / Everton / 22
Sylvinho / Barcelona / slobodan igrač
Adam Johnson / Middlesbrough / 7
Yaya Toure / Barcelona / 24
David Silva / Valencia / 26
Jerome Boateng / Hamburg / 10.5
Mario Balotelli / Inter / 24
James Milner / Aston Villa / 26
Edin Džeko / Wolfsburg / 27 miliona funti
Previse placeni transferi a nistu nisu uradili ti igraci neki otisli neki sjede na klupi 22 miliona za Lescotta,
pa ipak opet iza Uniteda!
Robinho / Real Madrid / 32.5 miliona funti
Wayne Bridge / Chelsea / 10
Craig Bellamy / West Ham / 14
Shay Given / Newcastle / 7
Nigel de Jong / Hamburg / 17
Garteh Barry / Aston Villa / 12
Roque Santa Cruz / Blackburn / 16
Carlos Tevez / Manchester United / 25
Emmanuel Adebayor / Arsenal / 25
Kolo Toure / Arsenal / 15
Joleon Lescott / Everton / 22
Sylvinho / Barcelona / slobodan igrač
Adam Johnson / Middlesbrough / 7
Yaya Toure / Barcelona / 24
David Silva / Valencia / 26
Jerome Boateng / Hamburg / 10.5
Mario Balotelli / Inter / 24
James Milner / Aston Villa / 26
Edin Džeko / Wolfsburg / 27 miliona funti
Previse placeni transferi a nistu nisu uradili ti igraci neki otisli neki sjede na klupi 22 miliona za Lescotta,
pa ipak opet iza Uniteda!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Megamon
- Kontakt:
I vidim neki pricaju da Dzeko se nee naigrati u Citiyu?Valjda ponukani sudbinom Robinha i Adebayora.
Jako je bitno istaci da igraci koje je Mancini doveo igraju vecinom u prvom timu ili su pak glavni akteri sa klupe
Balloteli,Milner,Silva,Kolarov,Yaya Toure,Adam Johnsnon..
Svaka prica dalje je suvisna,nije Mancini kriv sto je Hughes "iskusno" poslovao i dovodio igrace samo da su dovedeni.
Mancini slaze ekipu koja ce imati i glavu i rep.Nadam se da ce Dzeko biti na vrhu "glave"
Jako je bitno istaci da igraci koje je Mancini doveo igraju vecinom u prvom timu ili su pak glavni akteri sa klupe
Balloteli,Milner,Silva,Kolarov,Yaya Toure,Adam Johnsnon..
Svaka prica dalje je suvisna,nije Mancini kriv sto je Hughes "iskusno" poslovao i dovodio igrace samo da su dovedeni.
Mancini slaze ekipu koja ce imati i glavu i rep.Nadam se da ce Dzeko biti na vrhu "glave"

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Navijam za Građane svima srcem, jes da malo ova boja dresa podsjeća ne jedan tim hehee
, al ipak tu igra Džeko, a gdje god naši igraju ja simpatišem taj klub. Sretno Džeki i da se City plasira u Ligu Prvaka, pa čak i da osvoji Premier ligu ne bi se bunio
...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- gloryhunter
- Kontakt:
napadac Jo je najmanje dobar od trojca(santa cruz, adebayor, jo)
uglavnom od ta 3 trebali bi se rjesiti bar 2....ili sva 3....
uglavnom od ta 3 trebali bi se rjesiti bar 2....ili sva 3....

Dzeko..
Ormaric tik uz Silvinog, uh jbt
Inace Silva uz Torresa daleko najbolji igrac u ligi.. Nadam se da ce se i Dzeko pridruzit eliti..

Inace Silva uz Torresa daleko najbolji igrac u ligi.. Nadam se da ce se i Dzeko pridruzit eliti..
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Idi u city,ebo te wolfsburg.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Na Sport Klubu ima prenos.Odmah Leicester da de gol
vidjecemo sta ce bit dalje.City igra u formaciji 4-4-2 

RIP SALE VILENJAK
- Megamon
- Kontakt:
RKO je napisao/la:Na Sport Klubu ima prenos.Odmah Leicester da de golvidjecemo sta ce bit dalje.City igra u formaciji 4-4-2
Ma preokret 100%

-
- Kontakt:
ovi dresovi kod city-a ko kod zrinjskog
,kad priblize i nisu,ali na prvi pogled...

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Tevez za 1-2 na poluvremenu.Da je tu Dzeko sada bilo bi 1-5 uz Hattrick istoimenog 

Chelsea F.C.
L_blancos je napisao/la:Dzeko..

- Faraon iz Visokog
- Kontakt: