09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Pa koliko naših reprezentativaca uopće putuje u Mexico? Imamo li barem 18?
Inače rezultat iz ove utakmice mi nije bitan; želim samo da vidim može li se ponoviti igra kao protiv Slovačke, ili je ono bilo samo jednom i nikad više. Naravno, neugodno sam iznenađen što se neki igrači nisu našli na spisku, te još neugodnije izlikom selektora zbog čega ti isti neće biti putnici za ovu utakmicu. Mexico je dobra ekipa sa nekoliko odličnih pojedinaca, tako da...
Inače rezultat iz ove utakmice mi nije bitan; želim samo da vidim može li se ponoviti igra kao protiv Slovačke, ili je ono bilo samo jednom i nikad više. Naravno, neugodno sam iznenađen što se neki igrači nisu našli na spisku, te još neugodnije izlikom selektora zbog čega ti isti neće biti putnici za ovu utakmicu. Mexico je dobra ekipa sa nekoliko odličnih pojedinaca, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bilal a ko ce mjenjati MudonjuBilal je napisao/la:Mislim da mi necemo biti toliko oslabljeni. Imacemo na raspolaganju 2 najbolja golmana, u odbrani ce isto biti najbolji sto trenutno imamo, u veznom redu isto. Jedini problem ce biti fizicka spremnost nekih igraca, posebno mislim na Misketa. Mislim da je Medunjanin dobra zamjena za Rahimica.
Ako nam igra bude na nivou ond nije vazno ko ce biti u napadu. Ibisevic i Muslimovic mogu zabit svakome, samo ako bude prilika.

@monolog previse si providan sa tim da li se moze ponoviti Slovacka.
Igraci su kao prvo igrali na ''pragu kuce''a sad idu pola kontinenta obici.Dok ce Mexe biti (vecina) u svom na svom skoro.igramo bez najboljeg igraca repke a i o vaznosti Rahima da ne govorim a protiv Slovaka su bili tu.Tako da o ponavljanju tekme protiv Slovacke nigdje nikakve veze.Licemjerno i cinican pocetak prije ikakvog kraja.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 feb 2011, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja, sigurno će otići pola sata prije utakmice, samo se presvući i istrčati na teren.
Jbg ti, već si počeo sa izgovorima, a do utakmice ima još dosta vremena.
Baš me zanima ko je ovdje providan; pa ti već ulaziš sa tim stavom da smo ki*a u odnosu na Mexico, te da ćemo izgubiti utakmicu. E tu se razlikujemo(kao i u još milion stvari, doduše
). Ako tebi smeta što ja želim da pokažemo napredak, ne znam u čemu je problem? To sad trebamo ponoviti igru kao protiv Qatara?
Ako sam željan dobre utakmice, ne mora značiti da sam licemjer. Ili mora?

Baš me zanima ko je ovdje providan; pa ti već ulaziš sa tim stavom da smo ki*a u odnosu na Mexico, te da ćemo izgubiti utakmicu. E tu se razlikujemo(kao i u još milion stvari, doduše

Ako sam željan dobre utakmice, ne mora značiti da sam licemjer. Ili mora?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Za dobru utakmicu u vecini slucajeva potrebne su dvije kompletne ekipe.
Mexe ce vjerovatno biti,dok to kod nas nije slucaj.
Garant Papetova greska sto se Herno i ovi ostali ''europljani i 'intelektualci'' mogu pojaviti dok par nasih zvjezda ne.
Mexama je sto puta ''teze'' uci legalno u SAD nego Bosancima,pa niko nema problema sa vizom. 
Mexe ce vjerovatno biti,dok to kod nas nije slucaj.
Garant Papetova greska sto se Herno i ovi ostali ''europljani i 'intelektualci'' mogu pojaviti dok par nasih zvjezda ne.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 feb 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E sa ovim sastavima,Meksi su sada meni pa skoro favoriti nekih 80-85%.I dalje nedostaju njima neki igraci ali ovo je veoma jak sastav,a sve dok ne vidim konacan sastav BIH tesko mogu nesta vise reci i prognozirati,no na prvu sa ovim sastavima meni je pobeda Meksika vise nego izgledna.
Nego ima li negde snimak tekme u cetvrtak-petak,jbg ima nas koji se moramo odmarati za posao?
Nego ima li negde snimak tekme u cetvrtak-petak,jbg ima nas koji se moramo odmarati za posao?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nece igrati salihovic i miske, iliharishp je napisao/la:gramo bez najboljeg igraca repke

mislis protiv njemackeMonolog je napisao/la:elim samo da vidim može li se ponoviti igra kao protiv Slovačke

a ti uslovljavas, iliMonolog je napisao/la:već si počeo sa izgovorima...

mislis li da bi vrhunska predstava protiv mexica znacila i direktan plasman na ep

also

ps
ovo ti govorim iz iskustva

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
@monolog nego sta rece
''vec sad si poceo sa izgovorima.....bla,bla''
Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.U koji ti rog koji ku-rac puses.
@seco da se korigiramo ''medju najboljim''

Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.U koji ti rog koji ku-rac puses.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih baš rek'o. To je bilo jedno od boljih prvih poluvremena(ako ne i najbolje), jer smo u 2. poluvremenu pokazali koliko ne možemo(znaš i sam kakve su se rokade desile nakon Sejinog povratka na poziciju beka, a prije toga je bio najbolji igrač dok je bio rame uz rame sa Rahimićem).torrenteS je napisao/la:to je bila ubjedljivo najbolja utakmica nasih momaka pod palicom zavidovickog virtuoza
Daleko od toga. Kad sam ja šta uslovljav'o(uostalom, imam li uopće pravo da to činim)?torrenteS je napisao/la:a ti uslovljavas, ili
Dakako. No, u prijateljskim se uigrava ekipa, pa neće valja uigravati istu za vrijeme kvalifikacionog dvomeča sa Rumunima?torrenteS je napisao/la:bitno je da momci u kvalifikacijama budu dobri, dok prijateljske nemaju neku vaznost

Sjećamo se svi i blamaža i dobrih utakmica u posljednje vrijeme. Ja se samo nadam da će više biti ovih drugih.torrenteS je napisao/la:posto se sjecam tekme protiv rijeke, tekme protiv irana, al´ bome i one protiv belgije
torrenteS je napisao/la:also

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Meni je ovo najjadnije što sam čuo u životu:"Ja neću nikad vama priznati da sam pogriješio, čak i kad bi reprezentacija igrala loše i kada se ne bi plasirali na EP"(upućeno @Virtu4lu i meni nakon što smo mi rekli da uvijek priznamo naše greške ili neke "nepromišljene" izjave)harishp je napisao/la:@monolog nego sta rece''vec sad si poceo sa izgovorima.....bla,bla''
Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.U koji ti rog koji ku-rac puses.![]()
Na ovo drugo ću se samo nasmijati.

Brzi Gonzales aka @monolog ili aka banovani @becki kongres, izvini nisam te prepoznao.
Inace poznat kao bezgresan i covjek od rijeci.Potpis mu stajao ''ako se okso plasira u LS prestajem pratiti fudbal''
Inace poznat kao bezgresan i covjek od rijeci.Potpis mu stajao ''ako se okso plasira u LS prestajem pratiti fudbal''

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sušićev PR ili u sportsport.ba prevodu - Harishp(da ne ka'em Deep Purple? Kada se @Harishp posvađa s nekim, onda dolazi @Deep Purple da ga brani
). Čovjek koji je od Safeta Sušića napravio Alexa Fergusona(što se tiče mog potpisa, ako se ne varam, ti si u svakoj diskusiji sa mnom to koristiko kao "argument", a ja ti svaki put pis'o zbog čega je stoj'o potpis. Dakle, iz tog sam naučio nešto:"Nikad se ne upuštaj u diskusiju sa djecom"(sigurno da si stariji od mene, no iskustvo koje bi čovjek treb'o steći s godinama si sigurno negdje zaboravio).

Rodila majka ''navijaca''licemjera i lazova u najblazem smislu 
Hoce li sad @Becki kongres doci da te oplahne.

Hoce li sad @Becki kongres doci da te oplahne.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 feb 2011, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nemoj boharishp je napisao/la:@monolog nego sta rece''vec sad si poceo sa izgovorima.....bla,bla''
Zalosno i jadno da jadnije ne moze biti.U koji ti rog koji ku-rac puses.![]()

ne cini ga losim forumasem to sto nije pro saft ko mi

olaksvajuca okolnost bi bilo to sto su momci pokupljeni sa ploza, tj. imali su kuveta taman za to jedno poluvrijeme u kojem su pokazali sta znaju, kao i to da se mogu nositi sa najjacim repkama svijeta jer su u prvom pv nadigrali reprezentaciju koja je ponizila englesku, osramotila arg, itd.Monolog je napisao/la:To je bilo jedno od boljih prvih poluvremena

imas, itekako imasMonolog je napisao/la:imam li uopće pravo da to činim

da, u prijateljskoj cemo probati nove igraceMonolog je napisao/la:u prijateljskim se uigrava ekipa

naravno. uostalom, tome se nadaju svi navijaci nase repke.Monolog je napisao/la:Sjećamo se svi i blamaža i dobrih utakmica u posljednje vrijeme. Ja se samo nadam da će više biti ovih drugih.
also, ludost je ocekivati neki spektakl, pobogu

el ima ko zivi???
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne budi tako prestrog prema sebi.harishp je napisao/la:Rodila majka ''navijaca''licemjera i lazova u najblazem smislu:roll:

Monolog je napisao/la:"Ja neću nikad vama priznati da sam pogriješio, čak i kad bi reprezentacija igrala loše i kada se ne bi plasirali na EP"

ne mogu da vjerujem

salu na stranu, hari, jesu li ovo stvarno tvoje rijeci

ne budi kao moj bivsi drug @geronimo.
ps
nesto mi poznat taj ´becki kongres´

el ima ko zivi???
- NoName
- Kontakt:
Monolože, ne daj se, ova dvojica starih prdonja te hvataju na trehu 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Jah,evo kod mene jos stoji onaj potpis.da se zaklinjem Titom i partijom da ''momentalno''ostavljam ''v''udbal ako Oksercic prihaja u ligu sampiona.Monolog je napisao/la:Ne budi tako prestrog prema sebi.harishp je napisao/la:Rodila majka ''navijaca''licemjera i lazova u najblazem smislu:roll:Mlad si, naučićeš. Samo zdravlje da te posluži, a za ostalo ćeš ti lako(ne sumnjam u tebe).
Sto se tice mladosti budes dosao i ti na moj................stadijum mladosti.Pa se onda pocesljas pred ogledalom.
Za zdravlje ne brini cuvaj glavE, ebo zdravlje.

@seco nema greske kad je u pitanju BIH repka,pa makar i u loptaskom dzehenemu zavrsio.I kad je ima,ne smije biti.ko skonta,skontao je.
Vratnik,Pofalicki,Mladost Mionica,Bajo,liverpul itd,itd ce proci ali zmajo poplocan sa ljiljanom na celu nikad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moj sugrađanin? Nikad! Al' @Hare pokušava sa tim provokacijama.NoName je napisao/la:Monolože, ne daj se, ova dvojica starih prdonja te hvataju na trehu

@Šećer
Potrudio sam se da iskopam ovo(moram priznati da je bilo teško), a ima i nastavak te "diskusije" iz koje se dotični povuk'o brzinom svjetlosti.

U daljem citiranju, kada smo izdvojili ovaj citat je samo rek'o da je razumljivo da neće promijeniti mišljenje(a prije toga je @Virtu4l napis'o kako je vidljiv napredak u igri reprezentacije, te kako postoji šansa da Sušić ipak neće biti toliko loš koliko se mislilo/smo mislili/).harishp je napisao/la:@Virtual licemjerno je ti je to.
Bio si i ostao protiv Papeta velis.Ali bi rezultati mozda mogli promjeniti neke stvari.![]()
Onda covjek koji drzi do svog ja,tu i ostaje.
Taman mi sve pobijede zaredali i otisli na Evropsko ko iz one zenske stvari.
Ebo ja ljude,koji se mjenjaju kao godisnja doba.
Za ove ostale nije vrijedno ni spomena.
@Monolog,izvini ali nisam znao bas nisam znao da si tako ''nastrojen''.Monolog je napisao/la:Moj sugrađanin? Nikad! Al' @Hare pokušava sa tim provokacijama.NoName je napisao/la:Monolože, ne daj se, ova dvojica starih prdonja te hvataju na trehu
@Šećer
Potrudio sam se da iskopam ovo(moram priznati da je bilo teško), a ima i nastavak te "diskusije" iz koje se dotični povuk'o brzinom svjetlosti.![]()
U daljem citiranju, kada smo izdvojili ovaj citat je samo rek'o da je razumljivo da neće promijeniti mišljenje(a prije toga je @Virtu4l napis'o kako je vidljiv napredak u igri reprezentacije, te kako postoji šansa da Sušić ipak neće biti toliko loš koliko se mislilo/smo mislili/).harishp je napisao/la:@Virtual licemjerno je ti je to.
Bio si i ostao protiv Papeta velis.Ali bi rezultati mozda mogli promjeniti neke stvari.![]()
Onda covjek koji drzi do svog ja,tu i ostaje.
Taman mi sve pobijede zaredali i otisli na Evropsko ko iz one zenske stvari.
Ebo ja ljude,koji se mjenjaju kao godisnja doba.
Za ove ostale nije vrijedno ni spomena.
Iako znas sastaviti lijepe ''pismene'' zadatke.logika ti je dupla nula.Ili citanje izmedju redova.
Uostalom sam si napisao da strogo bio protiv dolaska Papeta.i naravno da ces poslije toga biti spreman na sve.
Sto se tice ovog sto si citirao.Procitaj vise puta.pa poslije opet vise puta.Pa kad zavrsis ponovi opet vise puta.I ako nisi siguran procitaj na kraju makar par puta a mozes i vise puta.Ko zna mozda skontas.
Mada cisto sumnjam jer si na samom pocetku naopako nasadjen.Tako da je to misija nemoguce.
Ali nema veze ipak ti procitaj vise puta. Mozda dodjes na tobe:mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 feb 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.