Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sta su Italijani izgubili cast igrajuci sada u KUP UEFAMaGiCa je napisao/la:Neko ovde rece da je Italijanima nekad bilo stalo do Kupa Uefa, a sad kao nije im stalo do LE. To je tacno, jer su nekada samo prvaci isli u KES, pa su onda i viceprvaci krenuli u LS, a svi ostali su isli ili u KPK ili u Uefa Cup. Cesto se desavalo da Uefa Cup bude jace takmicenje od LS, sto je danas nemoguce. A i para je ukupno bilo mnogo manje, tako da se vise igralo za cast i slavu, nego za pare. Sad je totalno drugacije. Recimo, Partizan za ulazak u grupnu fazu LS, ce uzeti vise para od pobednika LE. Jbga, nelogicno, ali je tako.
On nije pogodio sa penala bolje receno, ako tije vec stalo toliko, neznam da pliva tamo to ti znas, inace ako nisi znao sportski je direktor nogomete saveza Spanije,a sijecas li se ti koje promasio za Juve u finalu LP 2003Italia je napisao/la:da je Figo sutao preko gola to bi bio promasen penal, ovako mu je Gigi odbranio penal..
jel pricas o Hieru koji jos pliva na Delle Alpiju?![]()
i da, sjecas li se na kome je napravljen penal 2003?
za PartizanLos_Blanos2 je napisao/la: Sta su Italijani izgubili cast igrajuci sada u KUP UEFAsigurno ce rep.Italije od sada samo da ide na SP klf za EURO ce da ispadne u grupama nema love jer Spanija dominira neisplati im se
![]()
Izvor za ovo Partizan itddd
Da su odbili da igraju, sledeci put bi stekli pravo 2012/13. Milan je odbio da nastavi mec sa OMom u Marseju 1991. kad su se pokvarili reflektori, pa je posle pauzirao celu sezonu u Evropi - a bili su najjaci klub na svetu. Sad je ta zabrana valjda 2 godine. Niko nije lud da se lisi ucestvovanja u LS na dve godine, da bi isterao neki svoj princip. Ovako mogu da zarade 50mE u 2 godine LSa, samo da prodju grupnu fazu.Mandrak je napisao/la:Pa jeli ih neko puškama natjerao da igraju u EL?? što je ikako igraju?? mogli su odmah reci: Hvala gospodo ,ali nije ovo za nas jer mi smo mange iz Torina, nekad je za nas igrao Nedved i Platini, bla bla bla...ali jooook hoce oni pare koji dobivaju kao ucesnici te lige, u tom grmu se krije zec...hoce pare i Man.City koji ima para o kojima Juve može samo sanjati i ciji šeici mogu pokupovati pola grada Torina, PA OPET IGRAJU TU LIGU I TAKMICE SE odoše dalje sa Lechom...tako da ta šuplja prica odmah pada u vodu...jednostavno Juve je nekonkurentan i loš tim, to je sva prica.
Pa da sve ti pise da je Atl.Madrid kroz citavo takmicenje zaradio vise od Partizana, i sa tim sto je pored toga igrao u finalu SuperCup i tamo pokupio koju paricu na tv prava + bonus takmicenje..MaGiCa je napisao/la:za PartizanLos_Blanos2 je napisao/la: Sta su Italijani izgubili cast igrajuci sada u KUP UEFAsigurno ce rep.Italije od sada samo da ide na SP klf za EURO ce da ispadne u grupama nema love jer Spanija dominira neisplati im se
![]()
Izvor za ovo Partizan itddd
http://www.suite101.com/content/uefa-ch ... ue-a236167
za Atletico koji je uzeo LE
http://www.uefa.com/uefa/management/fin ... 17280.html
Italijani nisu izgubili cast igrajuci LE. To ti je samo utesno takmicenje u kojima se trose ekipe, a malo zaradjuju. Lepo rece Italia, zasto da rizikuju mesto u LS trosenjem u LE, kad se nista ne dade zaraditi? Apsolutno je logicno ispasti iz LE. Uostalom tako je radila i A.Villa pre neku godinu, a cini mi se i Everton.
Mah pusti tu šuplju pricu...Juventus je završio na 7 mjestu prošle godine, pobjegao osmoj Parmi za 3 boda i tako stekao pravo ucesca na EL- ovo su cinjenice.MaGiCa je napisao/la:Da su odbili da igraju, sledeci put bi stekli pravo 2012/13. Milan je odbio da nastavi mec sa OMom u Marseju 1991. kad su se pokvarili reflektori, pa je posle pauzirao celu sezonu u Evropi - a bili su najjaci klub na svetu. Sad je ta zabrana valjda 2 godine. Niko nije lud da se lisi ucestvovanja u LS na dve godine, da bi isterao neki svoj princip. Ovako mogu da zarade 50mE u 2 godine LSa, samo da prodju grupnu fazu.Mandrak je napisao/la:Pa jeli ih neko puškama natjerao da igraju u EL?? što je ikako igraju?? mogli su odmah reci: Hvala gospodo ,ali nije ovo za nas jer mi smo mange iz Torina, nekad je za nas igrao Nedved i Platini, bla bla bla...ali jooook hoce oni pare koji dobivaju kao ucesnici te lige, u tom grmu se krije zec...hoce pare i Man.City koji ima para o kojima Juve može samo sanjati i ciji šeici mogu pokupovati pola grada Torina, PA OPET IGRAJU TU LIGU I TAKMICE SE odoše dalje sa Lechom...tako da ta šuplja prica odmah pada u vodu...jednostavno Juve je nekonkurentan i loš tim, to je sva prica.
Znaci bolje biti 2 u KUP UEFAMaGiCa je napisao/la:@Mandrak i Los_Blanos2
Partizan je ove godine uzeo 7.1mE od UEFE. Nije osvojio niti 1 bod.
Atletico je prosle godine uzeo 6.4mE, a Fulham je uzeo nesto vise od 10mE za celo takmicenje u LE.
Dakle ponovo: LS je big deal, LE je uteha.
A Juventus je prosle godine imao najlosiju sezonu u istoriji. Dakle, cisto sumnjam da su kalkulisali sa tim.
Sta je trebalo da urade ove godine, da zrtvuju plasman u LS da bi prosli dalje u LE? Sto je onda Krasica odmarao protiv Salzburga prvo poluvreme u gostima? Sto su zapinjali u Calciu, a ovamo se zezali sa Lechom i Salzburgom? Sto Sampa izvodi kombinovani tim protiv Metalista, a Palermo protiv Sparte?
Izvini, ali sta ti je ovo? UEFA CUP/Europa League si izjednacio sa kupom vasarskih gradova. Nema to veze jedno sa drugim, niti ga UEFA priznaje.Los_Blanos2 je napisao/la:UEFA KUP
Španjolska 12
Italija 10
Engleska 10
Njemačka 6
LIGA PRVAKA
Španjolska 12
Italija 12
Engleska 11
Njemačka 6
Posto se sada puno vise novca okrece i ulaze nego prije tesko da jedna Italijanska ekipa moze da ponovi uspijeh prosle godine Mourinho team, jedino ovaj INTER koji ima solidno ekonm stanje pa moze da kupuje i parira na trzistu Barci, Realu, Man.U, Chels, City
Nazalost, tu si u pravu. Nisu Nemci bolji od Italijana u LS vec u LE, ali tako je UEFA rekla.Los_Blanos2 je napisao/la:Znaci bolje biti 2 u KUP UEFAMaGiCa je napisao/la:@Mandrak i Los_Blanos2
Atletico je prosle godine uzeo 6.4mE, a Fulham je uzeo nesto vise od 10mE za celo takmicenje u LE.
A Juventus je prosle godine imao najlosiju sezonu u istoriji. Dakle, cisto sumnjam da su kalkulisali sa tim.
Sta je trebalo da urade ove godine, da zrtvuju plasman u LS da bi prosli dalje u LE? Sto je onda Krasica odmarao protiv Salzburga prvo poluvreme u gostima? Sto su zapinjali u Calciu, a ovamo se zezali sa Lechom i Salzburgom? Sto Sampa izvodi kombinovani tim protiv Metalista, a Palermo protiv Sparte?![]()
![]()
Da vijerovatno 1 polv da bi ga na silu ugurao kad je vidio da ovi drugi nemogu, a ni taj Krasic nije bog zna staSto se Palermo borio za KUP UEFA o Samp..
Cekaj sada ce Njemacki klubovi da imaju 3+1 predstavnik u LP a Italijani 2 + 1 klf, upravo zbog ovogabodovi se skupljaju kroz UEFA EURO takmicenja koaficijanti..
Mislio sam sva Uefa takmicenja..pa eto koliko Juve ima pehara KUP UEFA, zasto ih uopce drzi u muzeju ako ih nepriznaje sada????MaGiCa je napisao/la:Izvini, ali sta ti je ovo? UEFA CUP/Europa League si izjednacio sa kupom vasarskih gradova. Nema to veze jedno sa drugim, niti ga UEFA priznaje.Los_Blanos2 je napisao/la:UEFA KUP
Španjolska 12
Italija 10
Engleska 10
Njemačka 6
LIGA PRVAKA
Španjolska 12
Italija 12
Engleska 11
Njemačka 6
Posto se sada puno vise novca okrece i ulaze nego prije tesko da jedna Italijanska ekipa moze da ponovi uspijeh prosle godine Mourinho team, jedino ovaj INTER koji ima solidno ekonm stanje pa moze da kupuje i parira na trzistu Barci, Realu, Man.U, Chels, City
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UE ... ue_winners
http://en.wikipedia.org/wiki/Inter-Citi ... Cup#Finals
Normalno kad se bodovi skupljaju jer je sve pod krovom UEFA takm svabe malo po malo ispred iskoce..cak su i Francuski klubovi opasno pritisnuli LP + UEFA KUP evo sada imaju 2+ 1MaGiCa je napisao/la:Nazalost, tu si u pravu. Nisu Nemci bolji od Italijana u LS vec u LE, ali tako je UEFA rekla.Los_Blanos2 je napisao/la:Znaci bolje biti 2 u KUP UEFAMaGiCa je napisao/la:@Mandrak i Los_Blanos2
Sta je trebalo da urade ove godine, da zrtvuju plasman u LS da bi prosli dalje u LE? Sto je onda Krasica odmarao protiv Salzburga prvo poluvreme u gostima? Sto su zapinjali u Calciu, a ovamo se zezali sa Lechom i Salzburgom? Sto Sampa izvodi kombinovani tim protiv Metalista, a Palermo protiv Sparte?![]()
![]()
Da vijerovatno 1 polv da bi ga na silu ugurao kad je vidio da ovi drugi nemogu, a ni taj Krasic nije bog zna staSto se Palermo borio za KUP UEFA o Samp..
Cekaj sada ce Njemacki klubovi da imaju 3+1 predstavnik u LP a Italijani 2 + 1 klf, upravo zbog ovogabodovi se skupljaju kroz UEFA EURO takmicenja koaficijanti..
Pazi, nisam advokat Juventusa, ali porediti Kup UEFA pre nastanka savremene LS sa sadasnjom LE je smesno. Nekada je Kup UEFA bio prestizno takmicenje, cesto jace od KESa. Danas to nije slucaj. Uostalom uporedi ova dva zreba:Los_Blanos2 je napisao/la: Mislio sam sva Uefa takmicenja..pa eto koliko Juve ima pehara KUP UEFA, zasto ih uopce drzi u muzeju ako ih nepriznaje sada????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.