Muhamed Subašić

amho
Kontakt:

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la amho » 24 apr 2011, 17:02

Pasodzigera je napisao/la:
amho je napisao/la:
salihovic je po ocjenama kicker-a 91. igrac bundeslige s prosjecnom ocjenom 3,56 na skali od 6 do 1 (1 najbolja ocjena)... igra u klubu koji je trenutno 9. od 18 klubova...
Kicker je vec odavno kao novina izlapio,nit je novina koja je objektivna,pogledas samo listu i vidis kako se bezvezni njemacki fudbaleri daruju sa dobrim ocjenama,ne treba meni Kicker da ocjenim ko je dobar,a ko los fudbaler,za takve stvari imam vlastite oci,a ne da mi neki nadr.kani novinarcic napuhuje njemacke igrace koji ne vrijede pet para.

Dovoljno je vidjeti da je Mlapa bolje ocjenjeniji od Ibisevica,a Frings (koji se bori za opstanak) bolje ocjenjeniji od Salihovica,sto li?
Ovo je jako objektivno :?
ako su ijedne novine objektivne, onda je to kicker... a ti imas vlastite oci i gledas svaku utakmicu u bundesligi i svakog igraca pojedinacno??? ako je tako, onda tebi svaka cast i stavljam tvoje misljenje ispred kicker-ove analize podataka iz igre...
(u kickeru se ocjenjivanje ne zasniva na procjeni iliti stepenu nadrkanosti novinara nego na osnovu mjerljivih parametara, kao sto je i tabela lige zbir bodova i postignutih golova, a ne ustiska izvjestaca, delegata ili navijaca).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2011, 17:11

@amho bolje da nisi pominjao te ocjene.Pogledaj samo Mujdzine,Vedine,pa cak i Dzekine ocjene u polusezoni.
Ti gori od mehe,ako nije meho jest hrcak :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 apr 2011, 17:22

harishp je napisao/la:@amho bolje da nisi pominjao te ocjene.Pogledaj samo Mujdzine,Vedine,pa cak i Dzekine ocjene u polusezoni.
a sta ocjene lazu ili ja lazem??? ili nisam dovoljno subjektivan??? ;)
ja nisam napis'o svoje misljenje... nego naveo podatke onih koji bolje prate sve utakmice i sve igrace od mene...

jel' to ti hoces da kazes da su ocjene za dzekinu igru neobjektivne??? da je dao toliko golova, asistirao i doprinio pobjedama, samo se ovi u engleskoj urotili protiv nas pa nece da objave... ili mujdzine greske nisu rezultirale primljenim golovima (bilo je i autogolova), nego su ih novinari pripisivali nasem igracu samo da ga pokazu u losem svjetlu...

napisao sam u prvom postu... ima se pravo bit subjektivan... al se nema pravo subjektivnost zvat' objektivnoscu....

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 apr 2011, 17:24

amho je napisao/la:

ako su ijedne novine objektivne, onda je to kicker... a ti imas vlastite oci i gledas svaku utakmicu u bundesligi i svakog igraca pojedinacno??? ako je tako, onda tebi svaka cast i stavljam tvoje misljenje ispred kicker-ove analize podataka iz igre...
(u kickeru se ocjenjivanje ne zasniva na procjeni iliti stepenu nadrkanosti novinara nego na osnovu mjerljivih parametara, kao sto je i tabela lige zbir bodova i postignutih golova, a ne ustiska izvjestaca, delegata ili navijaca).
Naravno da ne mogu pratiti svakog igraca pojedinacno,nit sve utakmice,to NE MOZE ni Kicker,ali sam ti dao dva poredjenja,koja dobro poznajem,Mlapa je kao napadac svijetslonim godinama iza Ibvisevica,kao sto je i ostarjeli Frings koji se borio za opstanak iza Salihovica. A lud zna sto su u Kickeru ova dvojica ispred nasih fudbalera,pa zar za to treba objasnjenje.Kicker je nekada cudo od novina bio,u zadnjih 4-5 godina ,to nije vise to,a pratim ih ni sam ne znam koliko dugo. Nije ovo nikakva teorija zavjere,nego samo logicno razmisljanje.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2011, 17:32

amho je napisao/la:
harishp je napisao/la:@amho bolje da nisi pominjao te ocjene.Pogledaj samo Mujdzine,Vedine,pa cak i Dzekine ocjene u polusezoni.
ja nisam napis'o svoje misljenje... nego naveo podatke onih koji bolje prate sve utakmice i sve igrace od mene...

jel' to ti hoces da kazes da su ocjene za dzekinu igru neobjektivne??? da je dao toliko golova, asistirao i doprinio pobjedama, samo se ovi u engleskoj urotili protiv nas pa nece da objave... ili mujdzine greske nisu rezultirale primljenim golovima (bilo je i autogolova), nego su ih novinari pripisivali nasem igracu samo da ga pokazu u losem svjetlu...

napisao sam u prvom postu... ima se pravo bit subjektivan... al se nema pravo subjektivnost zvat' objektivnoscu....
Ocjene moze da upise svaka susa.Kako mu se hasim digne.
Drugo toliko su relevantni da recimo Vedu znaju u tri dana po pet puta da stave u pocetnu ekipu,pa onda izbace.plus sto jos pretunbaju igrace da nigdje veze nema.
U kickeru budes najgori igrac cjelu tekmu,zabijes gol i izaberu te za igraca tekme.
Tako,da nemoj mi povrsnog pametovanja i objektivnosti.Svi objektivni u pm.
Za to treba,gledati utakmice svih 90 minuta,a ne da igrace ocjenjujes preko Live scorea.
kako rekoh Salihovic bi ti bio opet najbolji ocjenjen igrac od svih probranih nasih, djabe ti trud.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 apr 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 apr 2011, 17:33

amho je napisao/la:

Naravno da ne mogu pratiti svakog igraca pojedinacno,nit sve utakmice,to NE MOZE ni Kicker,ali sam ti dao dva poredjenja,koja dobro poznajem,Mlapa je kao napadac svijetslonim godinama iza Ibvisevica,kao sto je i ostarjeli Frings koji se borio za opstanak iza Salihovica. A lud zna sto su u Kickeru ova dvojica ispred nasih fudbalera,pa zar za to treba objasnjenje.Kicker je nekada cudo od novina bio,u zadnjih 4-5 godina ,to nije vise to,a pratim ih ni sam ne znam koliko dugo. Nije ovo nikakva teorija zavjere,nego samo logicno razmisljanje.
kako mozes napisat' ovo... nadam se da se salis...
kicker ocjenjuje igrace onako kako sam naveo u postu... nema misljenja... zbir podataka bez subjektivnosti...

osim toga ne pricamo o istim stvarima... ocjene u kickeru su ocjene necije igre na datoj utakmici, a ne njegove individualne kvalitete, reputacije, vrijednosti na trzistu i tako dalje.. igrac koji od 3 suta na gol, postigne pogodak dobija bolju ocjenu od onog kojem za gol trebaju 4 suta bez obzira na to kako se igrac zove koliko je dao golova prosle sezone itd..

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 apr 2011, 17:35

harishp je napisao/la:
amho je napisao/la:

Ocjene mogu da upise svaka susa.Kako mu se hasim digne.
Drugo toliko su relevantni da recimo Vedu znaju u tri dana po pet puta da stave u pocetnu ekipu,pa onda izbace.plus sto jos pretunbaju igrace da nigdje veze nema.
U kickeru budes najgori igrac cjelu tekmu,zabijes gol i izaberu te za igraca tekme.
Za to treba,gledati utakmice svih 90 minuta,a ne da igrace ocjenjujes preko Live scorea.
kako rekoh Salihovic bi ti bio opet najbolji ocjenjen igrac od svih probranih nasih, djabe ti trud.
ja o jednom, ti o drugom... nema svrhe diskutovat'... i nemoj vrijedjat'... ako je to tvoj nivo komunikacije, moj sigurno nije..

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 apr 2011, 17:36

harishp je napisao/la: Ocjene mogu da upise svaka susa.Kako mu se hasim digne.
Ma dovoljno mi je vidjeti da je Mlapa bolje ocjenjen od Ibisevica,prvog strijelaca Hoffenheima sa 8 golova,a Mlapa dao jedva 3 gola,al ipak je on U21 igrac Deutschlanda.Kakva crna objektivnost Kickera,kao sto si reko ,svaka susa moze davati ocjene.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 24 apr 2011, 17:39

amho je napisao/la:

Ne salim se,jel hoces da kazes da Kicker prati pojedinacno svakog igraca,svih 90 minuta i to oko 200 igraca?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2011, 17:41

Ama amho ti si haman relevantan ko' i taj kicker.
Nedao hljeb dragi da recimo loew bude objektivan ko' ti i da po tom sranju izabira igrace u elf.
Podolski,Klose,Gomez itd nebi bili ni u stotom planu izbora po tim ocjenama.A oni treci u svjetu.Dok su, ovi nezamjenjivi.
Jer mu nije tesko uhvatiti se noge i odgledati utakmice uzivo ili utakmice pogledati detaljno.
Kako rekoh nemoj mi povrsnosti, Tite ti.
@paso to je svakom PAMETNOM jasno da su ocjene licna stvar par osoba i da ponekad mogu da stvore totalno krivu sliku.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 apr 2011, 17:51, ukupno mijenjano 4 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 apr 2011, 17:43

amho je napisao/la:

Ne salim se,jel hoces da kazes da Kicker prati pojedinacno svakog igraca,svih 90 minuta i to oko 200 igraca?
a jel ti mislis da 'pracenje' svakog igraca znaci da na svakoj utakmici sjedi po jedan lik za svakog igraca na stadionu i gleda ga uzivo????

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 24 apr 2011, 20:10

Dajte ljudi ostavite se više Salihovića tema je Subašić i živo me zanima dokle je došao ovaj transfer.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 apr 2011, 16:45

Na TM-u je jos mirno sto se tice ovoga. Ako je klub iz jedne od liga petice, onda je Hannover jedna mogucnost. Oni su bili zainteresovani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 apr 2011, 20:22

Po koji put je ovaj momak otišao na završne pregovore ? :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2011, 20:47

dzenan01 je napisao/la:Po koji put je ovaj momak otišao na završne pregovore ? :lol:
Bolje i to nego biti garib iz klubova pa slati igrace imalo kvalitetne u Sushy zemlju ili zemlju original rize.
Gdje im se gubi svaki trag.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 13 maj 2011, 12:56

Živo me zanima šta mi je sa Subašom.Niti igra ,a niti se šta piše o njemu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jun 2011, 20:51

Znaci u Metalurg: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110628131

Mozda i pametnije nego da predje u Bundesligu. Lakse ce se naviknut na taj nivo. Sretno, i neka je konacno zakljucio taj transfer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 jun 2011, 21:15

Nek mu je sa srecom!
Nek ga malo ostave na miru novinari i precjednik!!!
Eto nam beka za narednih 10 god ako se ustali u ekipi!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jun 2011, 22:30

Ja sam danas čuo od kolege jednog, koji je dobar sa Hamom, da je čekao da dobije ponudu od Kaljarija iz Italije (imao je obećanja da će ponuda stići), ali Ukrajinci su postavili ultimatum uzmi ili ostavi, tako da nisu mogli više čekati i morali su potpisati ovaj ugovor ;)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 jun 2011, 23:50

Sta je ovo slabo zugatora na temi. Sretno Muhamede , Gracic uradi dobar posao.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.