Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

melanholicar
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 01:32

delija je napisao/la:Dobar je Besic,pitaju ga poslije tekme jel se umorio a on lezerno odgovara da nije.Ko veli mogo bi jos ;)
Samo da ne počne Kristić ko svojevremeno kolega mu Topalbećirević za Hasana svojevremeno "Ima naš Hasan snage za još dvije 'vake" :mrgreen:
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 12 feb 2011, 01:53

Muhamed Besic je najveci dobitak sto smo mogli dobiti u Atlanti momak je pokazo zasto je u prvom sastavu iznenadiosam se kad sam vidio kako igra i kako je brz i kakvu mirnocu ima u igri bez panike kao i Pjanic 18 godina vidio sam ja na utakmici od mlade repke da je talenat kad je igro stopera na Grbavici i govorio sam sebi kako smireno iznosi loptu bio bi dobar kao zadnji vezni posto ima dobar pregled i kontrolu i tehniku samo sto mu visina fali za stopera i eto Susic ga uvrsta u Atlanti u prvi sastav i to bas kao zadnji vezni i pokazalo se dobar potez Susica prvi sto je dosad uradio
Jos Sudica ili Bunozu kao stopera uz Spahica i, Galesica, Husejnovica, Cajic, Mesanovica , Sesara, Seferovica i Haurdica prikljuciti u A repku i osvjeziti repku sa ovim mladjim igracima ili barem pruzat sansu u prijateljskim utakmicama

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 feb 2011, 09:53

Fino je odigrao protiv Mexica.. Uzimajuci u obzir godine i iskustvo - fenomenalno! Treba ga malo forsirati sada da on i npr. Jahic igraju zadnjeg veznog jer Jahic ipak moze razbijati protivnicke ekipe bolje nego on a on moze lijepo da iznosi lopte dalje..
Veliki dobitak za nasu reprezentaciju..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 feb 2011, 11:44

ev kaze nas Pape da ga je mislio prebaciiti u mladu repku, ali ce ipak poceti od prve protiv rumunije,jer mu izgleda kao da mali ima 10 godina iskustva iza sebe.... svaka cast pape....tako se pravi reprezentacija, a ibricic nek gleda iz rusije s ljubavlju , kako Muhamed ore bilino polje
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 feb 2011, 11:47

johnnyHZ je napisao/la:ev kaze nas Pape da ga je mislio prebaciiti u mladu repku, ali ce ipak poceti od prve protiv rumunije,jer mu izgleda kao da mali ima 10 godina iskustva iza sebe.... svaka cast pape....tako se pravi reprezentacija, a ibricic nek gleda iz rusije s ljubavlju , kako Muhamed ore bilino polje
hehe ova ti je dobra :D
bice nesto od ovoga Besica :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 feb 2011, 13:14

johnnyHZ je napisao/la:ev kaze nas Pape da ga je mislio prebaciiti u mladu repku, ali ce ipak poceti od prve protiv rumunije,jer mu izgleda kao da mali ima 10 godina iskustva iza sebe.... svaka cast pape....tako se pravi reprezentacija, a ibricic nek gleda iz rusije s ljubavlju , kako Muhamed ore bilino polje
Izvinjavam se zbog offtopic pisanja...

Boldirani dio me nasmijao i dao mi inspiraciju da napravim ovu slicicu ...
slika
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 feb 2011, 13:26

heheehheeh svaka cast za ovo :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2011, 11:30

[youtube][/youtube]

Ja samo neznam kako u Hamburgu misle da je Muhamed Besic za stopera :roll:
Koji startovi, koja borbenost i pregled igre. U sljedecih 15 godina imamo pravog DM :D
Koliko je puta samo onog cupavog majmuna De Nigirisa, i otsale zaustavljao.

Svaka cast !!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 feb 2011, 11:45

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ja samo neznam kako u Hamburgu misle da je Muhamed Besic za stopera :roll:
Koji startovi, koja borbenost i pregled igre. U sljedecih 15 godina imamo pravog DM :D
Koliko je puta samo onog cupavog majmuna De Nigirisa, i otsale zaustavljao.

Svaka cast !!
Kako mi je zao sto nisam gledao ovu utakmicu, ali od 1. marta nemam vise limita, te prva stvar koju cu uraditi to je skinuti ovu utakmicu i pogledati.

Kada ste svi pricali kako je momak odlicno odigrao, ja to ovako nisam zamisljao, pa covjek je od napada do odbrane igrao sve, sto neki rekose igra sigurno kao rahimic, samo sto mi se cini da ima dvije prednosti u odnosu na njega, a to su brzina i izdrzljivost, jer koliko vidim momak je drzao isti tempo 90 minuta, a izgleda takodjer strasno strasno tehnicki potkovano. Uglavnom najezio sam se kada sam gledao ovaj clip i tu igru :), svaka cast :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 feb 2011, 11:59

@guber90
Pod "reprezentativci" mozes pogledati isjecke iz utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 feb 2011, 12:01

Principatus je napisao/la:@guber90
Pod "reprezentativci" mozes pogledati isjecke iz utakmice.
Odgledao prvi clip, sace i drugi :D.

Hvala :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 feb 2011, 12:08

Super partija Bešića. Ovaj video je baš odličan da se to uvidi. Čini mi se da je sve prikazano, s tim da je skraćeno par puta kod izgubljenih dugih lopti, ali svejedno super partija. Zadnji vezni, nema šta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 feb 2011, 12:49

Željovac je napisao/la:Super partija Bešića. Ovaj video je baš odličan da se to uvidi. Čini mi se da je sve prikazano, s tim da je skraćeno par puta kod izgubljenih dugih lopti, ali svejedno super partija. Zadnji vezni, nema šta.
Pa majka mu stara jesmo li se svi ovdje odavno slozili da je nas "Mali Mu" rodjen za zadnjeg veznog a i Susic je izgleda bacao oko na ovaj forum ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 feb 2011, 12:53

Za_raju je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Super partija Bešića. Ovaj video je baš odličan da se to uvidi. Čini mi se da je sve prikazano, s tim da je skraćeno par puta kod izgubljenih dugih lopti, ali svejedno super partija. Zadnji vezni, nema šta.
Pa majka mu stara jesmo li se svi ovdje odavno slozili da je nas "Mali Mu" rodjen za zadnjeg veznog a i Susic je izgleda bacao oko na ovaj forum ;)
Pa i Veh je priznao grešku što ga je stavljao na stopera. Samo eto, ovo je fina potvrda da on to može odlično odigrat. Samo, brate, neka nađe kakav klub gdje će igrati. Nema smisla da igra amaterske neke utakmice i bude u prvih 11 reprezentacije. Može negdje u Bundesligu na posudbu, valjda. Ako ga ne misle u HSV-u stavit da igra, što prije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 feb 2011, 13:02

Željovac je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Pa i Veh je priznao grešku što ga je stavljao na stopera. Samo eto, ovo je fina potvrda da on to može odlično odigrat. Samo, brate, neka nađe kakav klub gdje će igrati. Nema smisla da igra amaterske neke utakmice i bude u prvih 11 reprezentacije. Može negdje u Bundesligu na posudbu, valjda. Ako ga ne misle u HSV-u stavit da igra, što prije.
Poslije ove utakmice u Atalanti sigurno ce imati vise prilike za igru,jer brate ko god da je pogledao ono kako je dijete odigralo nemoze ostati ravnodusan...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 feb 2011, 16:19

Fantastican ovaj iznad postavljeni video. Besic odigrao maltene bez greske. Svidja mi se njegova sposobnost pri iznosenju lopte. Susiceva takticka zamisao gdje pri izvodjenju kornera ostavlja Besica zadnjeg na nasoj polovini. Sekvenca u 4:25 to ilustrira. Zbog sporosti smo cijele prosle kvalifikacije imali strasnih problema sa ovim protiv svih jacih reprezentacija.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 16 feb 2011, 04:41

bacio je 3-4 lopte u prazno tj trazio je ibisevica i pasovi su bili prejaki uglavnom...ostalo je bilo savrseno ...trenutno u hamburgu bi trebao dobijat sansu na zadnjem veznom a za stopera treba sacekat jos koju godinu da izraste koji centimetar pa ce i tu biti dobar kao i na zadnjem veznom...

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 16 feb 2011, 05:14

Pape je u nekom intevjuu po preuzimanju repke, a na pitanje o ubacivanju 18-to godisnjaka u repku rekao "Ne radja se svaki dan Maradona ili Pjanic". Izgleda da mi ipak imamo vise talenata od Argentine.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 feb 2011, 05:53

sta vam je njemacka skola fudbala...

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 17 feb 2011, 08:59

gruezi je napisao/la:sta vam je njemacka skola fudbala...
i bosanski talenat :mrgreen:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 19 gostiju.