FK Radnički Lukavac

_soda_
Kontakt:

Re: FK Radnicki Lukavac

Post Postao/la _soda_ » 15 jul 2011, 17:14

neutralan__ je napisao/la:Kako su se pokazali ovi iz Banovića što su stigli ? Da l' bi neko od njih mogao zaigrati u prvoj postavi ?
nisam gledao ni jednu pripremnu utakmicu koju je Radnicki imao sam nekih obaveza pa nisam bio u mogucnosti da odem u gradacac i srebrenik,ali znam da su igrali u obje utakmice a sad kako su se pokazali ne znam tacno :) al ove pripremne utakmice i nisu mi toliko vazne bitno je da se dokazu kad pocne liga :)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 15 jul 2011, 17:19

@Arsenalisation
nisi prvi koji tako prica :) nadam se da ce potvrditi sve vase rijeci i pomoci Radnickom da udje u 1l fed. :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 jul 2011, 12:23

Jel to došlo do zamjene Bećirovića i Lugavića ? Pošto vidim Bećirović trenira sa nama.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 18 jul 2011, 10:54

U subotu i nedjelju 16. i 17.jula 2011.godine na stadionu “Šibovi” u Jelahu održan je 15. tradicionalni memorijalni turnir “Sakib Subašić-Manga”.

Na turniru su pored domaćina FK “Borac” Jelah učešće uzeli: FK “Radnički” Lukavac, NK “Omladinac” Mionica i NK “Bratstvo” Gračanica.

Prvog dana turnira sastali su se domaćin FK “Borac” Jelah i NK “Bratstvo” Gračanica, dok su u drugoj utakmici snage odmjerili FK “Radnički” Lukavac i NK “Omladinac” Mionica.

U prvoj utakmici FK “Borac” je savladao ekipu Bratstva rezultatom 3:2, dok je Radnički teže nego što se očekivalo savladao na penale ekipu iz Mionice, u regularnom dijelu bilo je 2:2.

U nedjelju su odigrane utakmice završnice turnira. U utakmici za treće mjesto Omladinac je savladao ekipu Bratstva 1:0. U utakmici za prvo mjesto snage su odmjerili domaćin Borac i Radnički. U regularnom dijelu utakmice rezultat je glasio 0:0 i nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca slavila je ekipa Borca.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 jul 2011, 11:42

_soda_ je napisao/la:U subotu i nedjelju 16. i 17.jula 2011.godine na stadionu “Šibovi” u Jelahu održan je 15. tradicionalni memorijalni turnir “Sakib Subašić-Manga”.

Na turniru su pored domaćina FK “Borac” Jelah učešće uzeli: FK “Radnički” Lukavac, NK “Omladinac” Mionica i NK “Bratstvo” Gračanica.

Prvog dana turnira sastali su se domaćin FK “Borac” Jelah i NK “Bratstvo” Gračanica, dok su u drugoj utakmici snage odmjerili FK “Radnički” Lukavac i NK “Omladinac” Mionica.

U prvoj utakmici FK “Borac” je savladao ekipu Bratstva rezultatom 3:2, dok je Radnički teže nego što se očekivalo savladao na penale ekipu iz Mionice, u regularnom dijelu bilo je 2:2.

U nedjelju su odigrane utakmice završnice turnira. U utakmici za treće mjesto Omladinac je savladao ekipu Bratstva 1:0. U utakmici za prvo mjesto snage su odmjerili domaćin Borac i Radnički. U regularnom dijelu utakmice rezultat je glasio 0:0 i nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca slavila je ekipa Borca.
smiješno kad vidim, pa naši igrači su kažnjeni sa po 15% od plate zbog nezalaganja i bezvoljnosti :D , a vamo teže nego što se očekivalo

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 18 jul 2011, 12:09

sony_91 je napisao/la:
_soda_ je napisao/la:U subotu i nedjelju 16. i 17.jula 2011.godine na stadionu “Šibovi” u Jelahu održan je 15. tradicionalni memorijalni turnir “Sakib Subašić-Manga”.

smiješno kad vidim, pa naši igrači su kažnjeni sa po 15% od plate zbog nezalaganja i bezvoljnosti :D , a vamo teže nego što se očekivalo
ma ovo sam ja druze copy sa stranice jedne :) kakva je bila finalna utakmica ko je bio bolji ima li sta od ovih nasih znaju li dodati loptu kako treba :D eheheh

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 jul 2011, 12:14

Ma bio sam ja utakmica sranje malo zesce , vjerovatno umor jos nisu ekipe spremne dvije utakmice u dva dana jbga... Uspavanka ziva nije bilo 3 prilike prave , al realno borac je igrao dominantnije , al je lukavac ima konkretnije sanse.. to je to ...
>>No body likes us but we dont care<<

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 jul 2011, 12:14

A dobar je Radnički, ma reko sam ja davno Grbešić zna svoj posao, ekipa je mlada i ima još prostora za napredak, nas ste mudrušću i trkom dobili, juče vas su malo pomoćnici zezali, možda bi i dobili ali eto, inače posbeno su se izdvojili igrači Vaši sa brojem 7 i 8, 8 je na kraju proglašen i za najboljeg igrača turnira ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 jul 2011, 01:26

Nisam se odavno javio na ovoj temi :).

Odgledao sam do sada dvije utamice Radnickog u pripremnom periodu. Prva je bila u Prokosovicu, sa istoimenom ekipom.
U ovom susretu Grbesic je u dva poluvremena izveo dva kombinovana sastava jer je zelio da u toj "laksoj" utakmici, nakon odigranog turnira u Jelahu, vidi kako ce se snaci igraci na razlicitim pozicijama. Utakmica je zavrsena bez golova, sa puno vise prilika, jednom preckom i jednim (neopravdano) ponistenim golom u korist Radnickog. Ipak, nakon ove utakmice nisam bas bio zadovoljan prikazanom igrom.

Druga utakmica odigrana je u subotu, na turniru u Tojsicima gdje ucestvuju ekipe Sloga (Tojsici), Buducnost (Banovici), Drina (Zvornik) i Radnicki.

Radnicki je savladao domacina, ekipu Sloge rezultatom 2-0 i u potpunosti nadigrao domacina te se plasirao u finale.

Ipak, pravi test ocekujem tek u finalnoj utakmici gdje Radnicki igra sa ekipom Buducnosti iz Banovica koja je savladala Drinu rezultatom 3-1.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 jul 2011, 08:28

Ja vam kažem da je Grbešić extra trener, napraviti će on extra ekipu ;)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 24 jul 2011, 15:49

Zoom088 je napisao/la:Nisam se odavno javio na ovoj temi :).

Odgledao sam do sada dvije utamice Radnickog u pripremnom periodu. Prva je bila u Prokosovicu, sa istoimenom ekipom.
U ovom susretu Grbesic je u dva poluvremena izveo dva kombinovana sastava jer je zelio da u toj "laksoj" utakmici, nakon odigranog turnira u Jelahu, vidi kako ce se snaci igraci na razlicitim pozicijama. Utakmica je zavrsena bez golova, sa puno vise prilika, jednom preckom i jednim (neopravdano) ponistenim golom u korist Radnickog. Ipak, nakon ove utakmice nisam bas bio zadovoljan prikazanom igrom.

Druga utakmica odigrana je u subotu, na turniru u Tojsicima gdje ucestvuju ekipe Sloga (Tojsici), Buducnost (Banovici), Drina (Zvornik) i Radnicki.

Radnicki je savladao domacina, ekipu Sloge rezultatom 2-0 i u potpunosti nadigrao domacina te se plasirao u finale.

Ipak, pravi test ocekujem tek u finalnoj utakmici gdje Radnicki igra sa ekipom Buducnosti iz Banovica koja je savladala Drinu rezultatom 3-1.
zoom jel danas finale? i ko je postigao golove protiv Sloge?

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 24 jul 2011, 22:47

Radnički osvojio turnir.
Pojam pojedinca ovcama problem.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 jul 2011, 22:58

Ultra THC je napisao/la:Radnički osvojio turnir.
Koji rezultat je bio,strijelci i ako može nešto o utakmici ?

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 24 jul 2011, 23:23

Nakon regularnog dijela utakmice rezultat 0:0, Radnički bolje izvodio penale. Više detalja o utakmici očekujem od zoom-a.
Pojam pojedinca ovcama problem.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 jul 2011, 23:26

Ultra THC je napisao/la:Nakon regularnog dijela utakmice rezultat 0:0, Radnički bolje izvodio penale. Više detalja o utakmici očekujem od zoom-a.
Ok,hvala.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 jul 2011, 00:07

Evo mene, evo mene :) (nosio pobjednicki pehar po Lukavcu, malo se hvalio heheh :P).

Prvo da odgovorim @soda - Golove jucer postigli novajlije Ibric (dosao iz Orasja, inace momak iz Srebrenika) i Sivac (dosao iz visocke Bosne, inace prosao Celikovu skolu).

Sto se finalnog susreta tice, opet nije bilo spiska nikakvog (tako da ne mogu baratati imenima), ali prvih 60 minuta za ekipu Buducnosti igrali su uglavnom momci iz druge ekipe. U tom periodu igra je bila nesto vise na strani Radnickog, ali niti na jednoj strani nije bilo konkretnih prilika za pogodak. Jedino je Mirza Bekric sredinom prvog poluvremena iz slobodnog udarca sa oko 30 metara uspio na muke staviti svog dojucerasnjeg kolegu, golmana Buducnosti Aldina Becirovica.

Od 60 minute u igri je prvi tim Buducnosti koji preuzima terensku inicijativu, ali bez konkretnih prilika jer je odbrana Radnickog bila na visini zadatka. Jedina zrela prilika bila je u 75. minuti, ali sjajno je branio Lugavic.

Penali k'o penali - lutrija.
Igraci Buducnosti su imali prvi udarac, a golman Radnickog Lugavic brani. U 3. seriji kapiten Radnickog Nuric je promasio cijeli gol, da bi u 4. seriji jedan od igraca Buducnosti pogodio precku. Posljednji jedanaesterac je realizovao mladi Dzamdzic i pogodio, te je Radnicki tako odnio pobjedu od 4-3 i osvojio prvo mjesto na ovom izuzetno jakom turniru.

Najboljim igracem turnira proglasen je Mirza Bekric (Giga) iz FK Radnicki.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 jul 2011, 00:33

Ko je po tebi bio najbolji u Budućnosti,je l' se izdvojio neki pojedinac ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 jul 2011, 00:41

U onih 30 minuta koliko su igrali standardni prvotimci, nije bilo bas nekoga ko se izdvojio. Sve se igralo na "ho-ruk", a i teren je bio katastrofalan. Mozda malo od svih da je odskakao ovaj sto se vratio iz Olimpica (zaboravih mu prezime, ali nadoci cu valjda u voznji :D)

U prvom poluvremenu izdvojio bih igraca koji je nosio tamno zeleni dres i igrao po desnoj strani u napadu. Cini mi se broj 10 da je imao na ledjima. Brz, okretan i prodoran. Bio je skoro pa nerjesiva enigma za naseg lijevog bocnog.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 jul 2011, 00:43

Zoom088 je napisao/la:U onih 30 minuta koliko su igrali standardni prvotimci, nije bilo bas nekoga ko se izdvojio. Sve se igralo na "ho-ruk", a i teren je bio katastrofalan. Mozda malo od svih da je odskakao ovaj sto se vratio iz Olimpica (zaboravih mu prezime, ali nadoci cu valjda u voznji :D)

U prvom poluvremenu izdvojio bih igraca koji je nosio tamno zeleni dres i igrao po desnoj strani u napadu. Cini mi se broj 10 da je imao na ledjima. Brz, okretan i prodoran. Bio je skoro pa nerjesiva enigma za naseg lijevog bocnog.
Taj novi je Muhamed Mujić.Svi ga hvale,izgleda da će nam biti veliko pojačanje.A taj drugi je sigurno neko mlađi.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 jul 2011, 00:47

Jeste, jeste...Mujic.

A ovaj drugi je mladji, crnokos. Ako pratis treninge sigurno ces ga zapaziti. Malac je stvarno brz i ide po desnoj strani uz aut-liniju.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.