Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

demir44
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la demir44 » 25 avg 2010, 22:36

Pauk je napisao/la:Nema sanse da Lulic igra lijevog beka, lik je slab skroz u odbrani i evo skrivio je i penal i dobio crveni karton.

Moze samo igrati na sredini terena (lijevoj strani) kao zamjena za Salihovica.

Ali mozda za nuzdu novalija Gordan Bunoza moze igrati lijevog beka, on je ljevak i igra u odbrani.
Da ti nisi pogrijesio prilikom registraciji,kod tebe je sigurno nick trebao glasit "Pape"...
Cuj skrivio penal i dobio crveni.Pa zar to nikad niko vise u svijetu fudbala nije dobio crveni.Cak i oni najbolji :roll: :roll: :roll:
Rotor Volgograd...

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 25 avg 2010, 22:36

Inace ne ulazim u svadje al ovo stvarno moram reci ! Kako vas nije sramota pljuvati po momku nakon sto je dobio crveni karton a odigrao je sasvim korektno , bas me zanima sta je u zivotu postigao ovaj baort kako vec il majestic pa jedva docekali da ga vrjedjaju, zalosno kome je sve dopusteno komentarisanje ljudi koji su nesto uspjeli svojim trudom.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 25 avg 2010, 22:36

Po meni momak je sasvim solidan,nije odigrao loše nego jednostavno totenhem im nije dao da igraju bolje.Borbeniji je od pola igrača iz repke a brži je od sve i jednog.Mislim da u repci svakako ima mjesta.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 avg 2010, 22:36

Ma i meni malo suveli kako ce on odigrati na lijevom beku,ali haj Pape ce to ocijeniti na treningu kako on kaze ;).Opet, igrat ce i sa puno boljim igracima pa vidjet cemo aBd na sta ce to liciti.Kako god,ne mozemo ga sad pljuvati kad je prvu tekmu bio predobar u defanzivi bio
Zadnja izmjena: delija, dana/u 25 avg 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 25 avg 2010, 22:39

hajte igrajte plejke,boljeg igraca na beku nebi imali jos od musica
kurcomani jedni

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 25 avg 2010, 22:40

demir44 je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Nema sanse da Lulic igra lijevog beka, lik je slab skroz u odbrani i evo skrivio je i penal i dobio crveni karton.

Ali mozda za nuzdu novalija Gordan Bunoza moze igrati lijevog beka, on je ljevak i igra u odbrani.
Da ti nisi pogrijesio prilikom registraciji,kod tebe je sigurno nick trebao glasit "Pape"...
Cuj skrivio penal i dobio crveni.Pa zar to nikad niko vise u svijetu fudbala nije dobio crveni.Cak i oni najbolji :roll: :roll: :roll:
Bolje bi bilo da sutis, tad si puno pametniji, i ti nemas pojma sta ja mislim o Papetu niti je to relevantno, kada diskutujemo kako je Lulic igrao veceras.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 25 avg 2010, 22:40

cjela ekipa je bila slaba da je svima jasno a Lulic je bio ok dok je igro na lijevoj strani a na desnoj je bio izgubljen a i umoran na lijevoj strani trci rame uz rame sa najbrzim igracem u Engleskoj ligi Lennonom a na desnoj profura onaj Bale pokraj Lulica dobro to je bilon pred kraj utakmice mislim da ce Lulic biti najbolji lijevi bek sto smo imali u A repki posle Musica oni su izgubili utakmicu kod kuce kad nije onaj medo iskoristio dva cista zicara sto je lulic sve odradio i onom jednom dadao na penal a ovaj nije znao opucati na prazan go nego u oblake

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 avg 2010, 22:43

Ovaj Lulić je majstor, hvala bogu pa je to i Pape skontao, a Lulić će to i dokazati u reprezentaciji, a ovi što ga nazivaju kantom od igrača, će tad vjerovatno okrenuti priču kao i mnogo puta do sad.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 25 avg 2010, 22:44

Lulic zadovoljio, dobro nam dosao....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 avg 2010, 22:44

Haj da vam malo olaksam "muke". Gledate nesto, ali deo vas slabo kapira ovu igricu.

Lulic igra levo ofanzivno krilo, igrao i verovatno ce i igrati, jer mu najvise lezi. Znaci on nije levi bek!
Tacno je i to da zna lopte igrati i desnom nogom. :D

Eeeh, sada, zasto je prekomandovan na desnu stranu, iza Degena? Zato sto je Petkovic ubacio levog jako ofanzivnog igraca (Regazonija) i presao u formaciju 4-3-3. U biti Regazoni i Lulic su po vokabularu isti igraci, tako da nemogu dva ista igraca da igraju istu poziciju. Lulic je kao visak na levoj strani prebacen na desnu da im lopta brze cirkulise ka napred. Medjutim, desio se drugi zuti i kraj YB-a u LP ove godine.

Generalno Senad nije odigrao lose, cak i ako je dobio dva zuta i skrivio penal moze dobiti prolaznu ocenu.
I ne zaboravite da je ovako visokoj pobedi kumovao sudija kod drugog gola i lose odradjena ofsajd zamka odbrane kod 1:0. Po meni, YB je u dvomecu vise zasluzio grupnu fazu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2010, 22:46

Ma ovo je odlicno veceras sto se desilo.
Vise opreznosti i pozornosti ce biti.Koga staviti na tu lijevu poziciju.
Ovako bi u slaboj igri sto se repke tice bio ''ziv zakopan''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 25 avg 2010, 22:48

cole-ch je napisao/la:Haj da vam malo olaksam "muke". Gledate nesto, ali deo vas slabo kapira ovu igricu.

Lulic igra levo ofanzivno krilo, igrao i verovatno ce i igrati, jer mu najvise lezi. Znaci on nije levi bek!
Tacno je i to da zna lopte igrati i desnom nogom. :D

Eeeh, sada, zasto je prekomandovan na desnu stranu, iza Degena? Zato sto je Petkovic ubacio levog jako ofanzivnog igraca (Regazonija) i presao u formaciju 4-3-3. U biti Regazoni i Lulic su po vokabularu isti igraci, tako da nemogu dva ista igraca da igraju istu poziciju. Lulic je kao visak na levoj strani prebacen na desnu da im lopta brze cirkulise ka napred. Medjutim, desio se drugi zuti i kraj YB-a u LP ove godine.

Generalno Senad nije odigrao lose, cak i ako je dobio dva zuta i skrivio penal moze dobiti prolaznu ocenu.
I ne zaboravite da je ovako visokoj pobedi kumovao sudija kod drugog gola i lose odradjena ofsajd zamka odbrane kod 1:0. Po meni, YB je u dvomecu vise zasluzio grupnu fazu.

Jarane,od 180 minuta koliko su igrali,YB je jedino prvih 30 minuta odigrao dobru igru koja bi ga dovela u LP. Sve ostalo je na strani engleza. Pa oni veceras su igrali na 50% i zabili im 4 gola. Treba li jos sta reci
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 25 avg 2010, 22:49

Zadovoljan sam Lulicem. Malo slabije izdanje u ovoj utakmici, ali sve u svemu odlican igrac.
I nikako ne razumijem zasto neki pljuju po njemu. Zasto niste pljuvali po njemu poslije Fenerbahcea ili poslije 1. Utakmice protiv Tottenhema ?

Dobro nam dosao Senade.
NE DAJ SE BOSNO !!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 avg 2010, 22:49

Pauk je napisao/la:
demir44 je napisao/la:

Bolje bi bilo da sutis, tad si puno pametniji, i ti nemas pojma sta ja mislim o Papetu niti je to relevantno, kada diskutujemo kako je Lulic igrao veceras.
Opet ti je mozak zatajio...Ja tebi odgovaram na to,sto si rekao da je skroz slab u odbrani,i da ne moze igrati.Pa pobogu brate,ne odredjuje se nakon jednog crvenog i skrivljenog penala ko je kakav igrac :roll:
Rotor Volgograd...

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 25 avg 2010, 22:51

Momak izgubio koncentraciju i volju nakon treceg gola a i umor ga stigla potpuno ga razumijem nije bila njegova pozicija nije se pripremio za tu poziciju a i ekipa njegova je bila danas **** posebno golman i odbrana cijela
On ce biti zivotina u A repki zapamtite ima brzinu i jak je i stabilan dobar pregled ima vidicete svi ce te se iznenaditi kad bude razvaljivo kao lijevi bek

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2010, 22:51

Znaci bot je izgleda ipak bio u pravu. Lulic krampa. :D

Zezam se, treba ga isprobat protiv Luksemburga i vidit je li spreman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2010, 22:53

Il je lopatar il nije njegova noć, vidjet cemo protiv Luksemburga
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 25 avg 2010, 22:53

demir44 je napisao/la:
Pauk je napisao/la:
demir44 je napisao/la: Da ti nisi pogrijesio prilikom registraciji,kod tebe je sigurno nick trebao glasit "Pape"...
Opet ti je mozak zatajio...Ja tebi odgovaram na to,sto si rekao da je skroz slab u odbrani,i da ne moze igrati.Pa pobogu brate,ne odredjuje se nakon jednog crvenog i skrivljenog penala ko je kakav igrac :roll:
Ma ''demire'' ti si pogrijesio sa svojim nickom, trebao si napisati debil44
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 avg 2010, 22:55

majestic24 je napisao/la:
Jarane,od 180 minuta koliko su igrali,YB je jedino prvih 30 minuta odigrao dobru igru koja bi ga dovela u LP. Sve ostalo je na strani engleza. Pa oni veceras su igrali na 50% i zabili im 4 gola. Treba li jos sta reci
Ti ili imas problema sa vidom /realnoscu/ ili nisi gledao prvi mec! U prvom mecu pri rezultatu 3:0 za YB, isti je tim promasio dve 100% sanse. U drugom mecu je Totenhem kao i sve velike ekipe od prakticno tri sansi dao tri gola i cetvrti im je poklonjen. Po meni, generalno YB je vise zasluzio prolaz.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2010, 22:56

Znaci ode Lula u trnokope veceras.
Bit ce bolje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, jasmin10, kaskada1922 i 34 gosta.