Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Cincinnatus
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Francuzki team Caen dovodi Mensura.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Cincinnatus je napisao/la:Francuzki team Caen dovodi Mensura.
Eh sad, da li je ovo dobra opcija, ni sam ne znam. Ja mislim da je on ipak svojim igrama za reprezentaciju zasluzio da igra u boljem klubu i nego sto je ovaj francuski. Ostaje da se vidi...Mensur Mujdža prelazi u Caen?
Naš reprezentativac i član njemačkog Freiburga, Mensur Mujdža uskoro bi mogao promjeniti sredinu i zaigrati u francuskoj ligi, tačnije u Caenu, saznaje naš portal.
Iako je na utakmici naše reprezentacije sa Francuskom doživio tešku povredu, upravo ta utakmica mogla bi biti presudna što se tiče daljnje karijere Mensura Mujdže.
Naime, utakmicu na Stade de Franceu 11. oktobra posmatralo je mnogo francuskih stručnjaka, pa je prema našim saznanjima, čelnicima Caena za oko zapao Mensur Mujdža.
Trener ovog francuskog prvoligaša koji je 9. na tabeli, Franck Dumas dao je zeleno svijetlo za dovođenje Mujdže koji je na utakmici sa Francuskom do izlaska iz igre, bio jedan od najboljih igrača naše reprezentacije.
Francuzima je planove poremetila Mujdžina povreda. Međutim, na neki im način u prilog ide i Freiburgova pozicija na tabeli Bundeslige. Freiburg je na predposljednjem 17. mjestu.
Mujdža bi trebao biti spreman za proljeće, a ukoliko njegov tim ispadne iz lige, mogao bi bez odštete napustiti klub, što bi olakšalo posao Caenu prilikom dovođenja našeg reprezentativca.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
caen, ako nista, ne ispada u drugu ligu.
freiburgu cini mi se nema spasa.
bar je s te tacke gledista pozitivno. mada ja mislim da je on za boljeg kluba.
...
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma nije Caen jedini tim. Bice toga vise. Uglavnom, ako je Caen jedina opcija, nek ide 100%. Ovaj Freiburg vec propao.panties je napisao/la:caen, ako nista, ne ispada u drugu ligu.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
zaslužuje Mensur mnogo bolji tim od Caena, ako ima makar malo sposobnog managera prodaće se u solidan klub, jer je svojim igrama to i zaslužioCincinnatus je napisao/la:Ma nije Caen jedini tim. Bice toga vise. Uglavnom, ako je Caen jedina opcija, nek ide 100%. Ovaj Freiburg vec propao.panties je napisao/la:caen, ako nista, ne ispada u drugu ligu.

DRUG NEBI TI PUNCA
Mujdza jeste za boljeg kluba, ali ako vec ne bude imao boljih ponuda ja bi volio da predje u Caen. A cudi me ako njegov tim napusti ligu, da nema neki prvoligas iz te federalne lige da ga uzme ? Recimo HSV,Keln,Hertha ili slicni ako vec nema ko bolji jer on je kvalitetan i jeftin igrac ja mislim.
Bolji on klub zaslužuje šta će tamo. njemu nakon rehabilitacije svega ovoga treba klub, forma jača .Mislim da će bit boljih ponuda.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Zna li iko sta je s Mujdzom? Jeli poceo trenirati sa ostalim igracima ili jos uvjek gura sam? Hoce li moci igrati protiv Brazila?
Novinari repoteri su nam na terenu!!!
čekamo news. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Mujdza jos ne trenira sa ekipom, te sigurno nece nastupiti u sljedecem kolu Bundeslige.
- el-fighter
- Kontakt:
S obzirom u kakvoj je situaciji Freiburg, odlazak u francusku ligu i klub koji veoma dobro stoji bio bi sasvim opravdan i dobar potez. Mujdza je veoma dobar igrac i bila bi velika steta da tavori po drugoj ligi Njemacke. A onda kad sam vidio kako lik protiv Francuske povrijedjen vuce i bori se, suze su same krenule. Mensure zelim ti brz oporavak i da sto prije obuces nacionalni dres.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
imal ga na klupi?
- Evolution87
- Kontakt:
Pa bolje mu je igrati u prvoj francuskoj ligi, nego u cvajti (ako Freiburg ispadne)AllAbout je napisao/la:kakva francuska liga..on je za jak njemacki klub

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nije ga bilo na klupi jucer, bas sam gledalazgembo89 je napisao/la:imal ga na klupi?
...
-
- Kontakt:
ima li kakve vjesti o ovome momku
- Goalgetter
- Kontakt:
Propustice jos najmanje 2 utakmice Freiburga, pa bi onda trebao biti ponovo u sastavu, tako je on izjavio.Boskvalitet je napisao/la:ima li kakve vjesti o ovome momku

A Susic ga pozvao za Brazil. Mogao je i Bajramovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
niko se ne pita gdje ce rahimic biti 2014. kada se igra s.p., covjeku je 35 i kusur i vise nije ni u rezervi, na njega se racuna i to kao okosnicu , oprevise ocekuje........Cartman je napisao/la:A Susic ga pozvao za Brazil. Mogao je i Bajramovica.
Sent from my Commodore 64
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.