Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Dallas Mavericks
Zasluženo Mavsi uzeli tituli, a posebno mi je drago zbog Jasona Kidda koji je čekao 18. godina prsten, I naravno Nowitzki MVP:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
ma vise nego zasluzeno...
- bistrikboy
- Kontakt:
Skoro pa i ne pratim kosarku,ali ovo sam finale popratio kao nikad do sada u nadi da ce Dirk uzeti titulu i tako jednu fenomenalnu karijeru uciniti jos boljom!Svaka mu cast.Generacija prije mene se divila Jordanu a moja ce se diviti i divi se Dirku!
DIRK, DU BIST DER GRÖSSTE!
DIRK, DU BIST DER GRÖSSTE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bravo za Dalas zasluženo uzeta titula,Dirk zasluženo najkorisniji
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke Dallas Mavericks!!!
... Navijacima Dallasa na forumu!!
... Dirku, covjeku, koji je ostao uz svoju ekipu svih 13 godina koliko je u NBA, i nije otisao traziti instant slavu!
--- Cestitke Kiddu, NBA veteranu sa stazom od 17 godina, i koji kao 38godisnjak, osvaja svoju prvu NBA titulu. 3ca sreca za njega.
Prijasnja dva zijanio sa NJN.
... Navijacima Dallasa na forumu!!
... Dirku, covjeku, koji je ostao uz svoju ekipu svih 13 godina koliko je u NBA, i nije otisao traziti instant slavu!
--- Cestitke Kiddu, NBA veteranu sa stazom od 17 godina, i koji kao 38godisnjak, osvaja svoju prvu NBA titulu. 3ca sreca za njega.

Postovanje treba zaraditi.
Evil Genius II je napisao/la:

Jedan je Dirk Nowitzki!

No ring fro "King"
Čestitam svom haveru Dini koji je imao san da je ova godina prava
Svaka od reda u ekipi Mavsa je zaslužio tu titulu a kad se uzme u obzir da je onda došla bez Kerona Butlera i onog Francuza kome sam zaboravio ime,nema šta svaka čast..

Čestitam svom haveru Dini koji je imao san da je ova godina prava

Svaka od reda u ekipi Mavsa je zaslužio tu titulu a kad se uzme u obzir da je onda došla bez Kerona Butlera i onog Francuza kome sam zaboravio ime,nema šta svaka čast..

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Drago mi je zbog Kidda i Nowitzkog. Moram priznati da je ovo finale koje sam najmanje gled'o od svih prethodnih (odgled'o sam 2 meča, al' u oba je na kraju Dallas izaš'o k'o pobjednik
), al' sigurno da su momci ovo zaslužili. Koja šteta bi bila da Dirk završi karijeru bez prstena, pa čak i Mr. Tripple - double. Kao što reče @Raul, ovo je još veći podvig kada shvatimo da se do prstena došlo bez Butlera. Uostalom, ekipa koja ispraši Lakerse sigurno nije nezasluženo (ili kako neki govore tuđom voljom
) osvojila titulu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Čestitam Nowitzkom i Kiddu, jer ako je iko zaslužio to, to su njih dvojica zaslužila. Brw.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dallas je bio bolji tim i zasluzeno je slavio. Voleo sam da vidim Kralja kako uzima prsten, ali on to nije zasluzio partijama u finalu.
Dirk dokazao da je najbolji Evropljanin ikada u ovoj igri i jedna od najboljih cetvorki koje su se pojavile u 65ogodisnjoj istoriji lige.
Spoelstra se pokazao nedostojnim klupe jednog championship contendera. Publika u Miamiju - no class at all.
Cestitke @D1nu. Jedini je on ovde bio uz ovaj tim od starta.
Drago mi je za Peju, jer je zasluzio prsten i sa Kingsima 2002e, ali tada se nije moglo preko Lakersa i Bavette.
Dirk dokazao da je najbolji Evropljanin ikada u ovoj igri i jedna od najboljih cetvorki koje su se pojavile u 65ogodisnjoj istoriji lige.
Spoelstra se pokazao nedostojnim klupe jednog championship contendera. Publika u Miamiju - no class at all.
Cestitke @D1nu. Jedini je on ovde bio uz ovaj tim od starta.

Drago mi je za Peju, jer je zasluzio prsten i sa Kingsima 2002e, ali tada se nije moglo preko Lakersa i Bavette.
Cekao sam da se javis. Iskreno, da je osvojio Miami, ti bi visio ovdje zar neMaGiCa je napisao/la:Dallas je bio bolji tim i zasluzeno je slavio. Voleo sam da vidim Kralja kako uzima prsten, ali on to nije zasluzio partijama u finalu.
Cestitke @D1nu. Jedini je on ovde bio uz ovaj tim od starta.![]()

Je li i dalje mislis da je "Kraljica" najdominantniji igrac u zadnjih 4 - 5 godina.
A ovo zasluzio ili ne ti ne pije vode, tamo pise Los Angeles Lakers prvaci i kraj. Isto kao i ove godine za Mavse. Uvijek se neka teorija zavjere ganja

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Drago mi je zbog Dirka 
Cestitam

Cestitam

Cestitke Dini i @The Game-u koji su cini mi se jedini navijaci Dallasa ovdje...zasluzena titula 100%,nema ni sekunde sumnje u to...Drago mi je zbog Kidda koji je u ovim godinama pokazao sta znaci biti velicina..za Dirka nemam rijeci,nevjerovatno kako je dobro igrao ovaj play off,cak i za njegove standarde...za mene najbolji europski igrac svih vremena i definitivno medju 15 najboljih na svijetu.RESPEKT!!!
Ja nisam poput tebe, @neno#4. Ne visim ni kad Lakersi pobedjuju, a tek ne za tamo neki Miami.neno#4 je napisao/la: Cekao sam da se javis. Iskreno, da je osvojio Miami, ti bi visio ovdje zar ne![]()
![]()
. Ali eto kada se izgubi, onda se puno manje euforije ima, i puno vise bude covjek razocaran...
Je li i dalje mislis da je "Kraljica" najdominantniji igrac u zadnjih 4 - 5 godina.
A ovo zasluzio ili ne ti ne pije vode, tamo pise Los Angeles Lakers prvaci i kraj. Isto kao i ove godine za Mavse. Uvijek se neka teorija zavjere ganja![]()

Samo mi je ruzno sto ljudi izigravaju slepce ovde, pa se zore 1om Jamesu, koji je cudo od kosarkasa.

Da ne uzme nikad nista, on i dalje ostaje top igrac. Kao i Alex Ovechkin u NHLu.
I da - jeste najdominantniji igrac NBA lige u poslednjih 5 sezona.
@Mandrak vam objasnio.
Ne, ne visis, ali zato imas 3000 postova za pola godina kako si na forumuMaGiCa je napisao/la:Ja nisam poput tebe, @neno#4. Ne visim ni kad Lakersi pobedjuju, a tek ne za tamo neki Miami.neno#4 je napisao/la: Cekao sam da se javis. Iskreno, da je osvojio Miami, ti bi visio ovdje zar ne![]()
![]()
. Ali eto kada se izgubi, onda se puno manje euforije ima, i puno vise bude covjek razocaran...
A ovo zasluzio ili ne ti ne pije vode, tamo pise Los Angeles Lakers prvaci i kraj. Isto kao i ove godine za Mavse. Uvijek se neka teorija zavjere ganja![]()
![]()
Samo mi je ruzno sto ljudi izigravaju slepce ovde, pa se zore 1om Jamesu, koji je cudo od kosarkasa.![]()
Da ne uzme nikad nista, on i dalje ostaje top igrac. Kao i Alex Ovechkin u NHLu.
I da - jeste najdominantniji igrac NBA lige u poslednjih 5 sezona.
@Mandrak vam objasnio.

To cudo od kosarkasa opet nazalost bez titule

Sta cemo sada, sta mislis. Koga mu treba dovesti da vise postane sampion.
Na cemu baziras da je najdominantniji igrac u posljednjih 5 sezona. Osim sto si subjektivan.
Ostaje top igrac ali ne moze da se poredi sa Kobe - om, a kamoli sa Jordanom.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ili si jako glup ili jako naporan covek.neno#4 je napisao/la:
Ne, ne visis, ali zato imas 3000 postova za pola godina kako si na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
To cudo od kosarkasa opet nazalost bez titule![]()
![]()
![]()
![]()
Na cemu baziras da je najdominantniji igrac u posljednjih 5 sezona. Osim sto si subjektivan.
Ostaje top igrac ali ne moze da se poredi sa Kobe - om, a kamoli sa Jordanom.

Najvise postova ostavljam na Serie A i na fudbalu, te na kvizu znanja i ostalim temama (chat i ostale razonode).
Na NBA pdfu nisam ostavio ni 200 postova.
Uostalom, broj postova nije nikakvo merilo, vec je merilo ono sto se u njima nalazi.
Zasto bi se neko poredio sa Jordanom, da bi bio dominantan u ovom periodu

Jos jedna u nizu tvojih gluposti ovde. Jordan je zavrsio karijeru pre 8 godina, tj. pre LeBronovog ulaska u ligu.
A statistike kazu ko je ko u NBA. Po tim statistikama, razlika izmedju 61-21 (#1 u ligi) i 19-63 (#29 u ligi) se zove LeBron James, a ne Kobe Bryant.
Kobe je veliki igrac, ali je inferiorniji u odnosu na LBJa.

Bravo majstore. To sam i ocekivao od tebe. Jesam li ja tebi igdje spomenuo da si glup ili slicno.MaGiCa je napisao/la:Ili si jako glup ili jako naporan covek.neno#4 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostaje top igrac ali ne moze da se poredi sa Kobe - om, a kamoli sa Jordanom.![]()
Najvise postova ostavljam na Serie A i na fudbalu, te na kvizu znanja i ostalim temama (chat i ostale razonode).
Uostalom, broj postova nije nikakvo merilo, vec je merilo ono sto se u njima nalazi.
Zasto bi se neko poredio sa Jordanom, da bi bio dominantan u ovom periodu![]()
Jos jedna u nizu tvojih gluposti ovde. Jordan je zavrsio karijeru pre 8 godina, tj. pre LeBronovog ulaska u ligu.
A statistike kazu ko je ko u NBA. Po tim statistikama, razlika izmedju 61-21 (#1 u ligi) i 19-63 (#29 u ligi) se zove LeBron James, a ne Kobe Bryant.
Nisam. Ali hvala ti u svakom slucaju.
Boldirani dio sve govori o tvom znanju. Enough said.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ajd sve razumijem,ali rec' ovo a biti mrtav ozbiljan.....MaGiCa je napisao/la:Ili si jako glup ili jako naporan covek.neno#4 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostaje top igrac ali ne moze da se poredi sa Kobe - om, a kamoli sa Jordanom.![]()
Zasto bi se neko poredio sa Jordanom, da bi bio dominantan u ovom periodu![]()

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
MaGiCa je napisao/la: Kobe je veliki igrac, ali je inferiorniji u odnosu na LBJa.
Ahahahahaha...najjaci si lik na svijetu...svaka ti cast

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.