Dallas Mavericks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Colo Colo
Kontakt:

Re: Dallas Mavericks

Post Postao/la Colo Colo » 13 jun 2011, 08:50

Zasluženo Mavsi uzeli tituli, a posebno mi je drago zbog Jasona Kidda koji je čekao 18. godina prsten, I naravno Nowitzki MVP:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

novo_ime
Kontakt:

Post Postao/la novo_ime » 13 jun 2011, 09:08

ma vise nego zasluzeno...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jun 2011, 09:16

Skoro pa i ne pratim kosarku,ali ovo sam finale popratio kao nikad do sada u nadi da ce Dirk uzeti titulu i tako jednu fenomenalnu karijeru uciniti jos boljom!Svaka mu cast.Generacija prije mene se divila Jordanu a moja ce se diviti i divi se Dirku!

DIRK, DU BIST DER GRÖSSTE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 13 jun 2011, 09:36

Bravo za Dalas zasluženo uzeta titula,Dirk zasluženo najkorisniji

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jun 2011, 10:52

Cestitke Dallas Mavericks!!!

... Navijacima Dallasa na forumu!!

... Dirku, covjeku, koji je ostao uz svoju ekipu svih 13 godina koliko je u NBA, i nije otisao traziti instant slavu!

--- Cestitke Kiddu, NBA veteranu sa stazom od 17 godina, i koji kao 38godisnjak, osvaja svoju prvu NBA titulu. 3ca sreca za njega. :) Prijasnja dva zijanio sa NJN.
Postovanje treba zaraditi.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 jun 2011, 10:57

slika

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 13 jun 2011, 10:57

Evil Genius II je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jedan je Dirk Nowitzki! 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jun 2011, 11:01

No ring fro "King"

Čestitam svom haveru Dini koji je imao san da je ova godina prava :D
Svaka od reda u ekipi Mavsa je zaslužio tu titulu a kad se uzme u obzir da je onda došla bez Kerona Butlera i onog Francuza kome sam zaboravio ime,nema šta svaka čast..

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2011, 11:53

Drago mi je zbog Kidda i Nowitzkog. Moram priznati da je ovo finale koje sam najmanje gled'o od svih prethodnih (odgled'o sam 2 meča, al' u oba je na kraju Dallas izaš'o k'o pobjednik :mrgreen: ), al' sigurno da su momci ovo zaslužili. Koja šteta bi bila da Dirk završi karijeru bez prstena, pa čak i Mr. Tripple - double. Kao što reče @Raul, ovo je još veći podvig kada shvatimo da se do prstena došlo bez Butlera. Uostalom, ekipa koja ispraši Lakerse sigurno nije nezasluženo (ili kako neki govore tuđom voljom :mrgreen: ) osvojila titulu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 jun 2011, 11:59

Čestitam Nowitzkom i Kiddu, jer ako je iko zaslužio to, to su njih dvojica zaslužila. Brw.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jun 2011, 12:08

Dallas je bio bolji tim i zasluzeno je slavio. Voleo sam da vidim Kralja kako uzima prsten, ali on to nije zasluzio partijama u finalu.
Dirk dokazao da je najbolji Evropljanin ikada u ovoj igri i jedna od najboljih cetvorki koje su se pojavile u 65ogodisnjoj istoriji lige.
Spoelstra se pokazao nedostojnim klupe jednog championship contendera. Publika u Miamiju - no class at all.
Cestitke @D1nu. Jedini je on ovde bio uz ovaj tim od starta. ;)
Drago mi je za Peju, jer je zasluzio prsten i sa Kingsima 2002e, ali tada se nije moglo preko Lakersa i Bavette.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jun 2011, 12:12

MaGiCa je napisao/la:Dallas je bio bolji tim i zasluzeno je slavio. Voleo sam da vidim Kralja kako uzima prsten, ali on to nije zasluzio partijama u finalu.
Dirk dokazao da je najbolji Evropljanin ikada u ovoj igri i jedna od najboljih cetvorki koje su se pojavile u 65ogodisnjoj istoriji lige.
Spoelstra se pokazao nedostojnim klupe jednog championship contendera. Publika u Miamiju - no class at all.
Cestitke @D1nu. Jedini je on ovde bio uz ovaj tim od starta. ;)
Drago mi je za Peju, jer je zasluzio prsten i sa Kingsima 2002e, ali tada se nije moglo preko Lakersa i Bavette.
Cekao sam da se javis. Iskreno, da je osvojio Miami, ti bi visio ovdje zar ne :D :D :D . Ali eto kada se izgubi, onda se puno manje euforije ima, i puno vise bude covjek razocaran...

Je li i dalje mislis da je "Kraljica" najdominantniji igrac u zadnjih 4 - 5 godina.
A ovo zasluzio ili ne ti ne pije vode, tamo pise Los Angeles Lakers prvaci i kraj. Isto kao i ove godine za Mavse. Uvijek se neka teorija zavjere ganja :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 jun 2011, 12:12

Drago mi je zbog Dirka :D
Cestitam :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jun 2011, 12:14

Cestitke Dini i @The Game-u koji su cini mi se jedini navijaci Dallasa ovdje...zasluzena titula 100%,nema ni sekunde sumnje u to...Drago mi je zbog Kidda koji je u ovim godinama pokazao sta znaci biti velicina..za Dirka nemam rijeci,nevjerovatno kako je dobro igrao ovaj play off,cak i za njegove standarde...za mene najbolji europski igrac svih vremena i definitivno medju 15 najboljih na svijetu.RESPEKT!!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jun 2011, 12:29

neno#4 je napisao/la: Cekao sam da se javis. Iskreno, da je osvojio Miami, ti bi visio ovdje zar ne :D :D :D . Ali eto kada se izgubi, onda se puno manje euforije ima, i puno vise bude covjek razocaran...

Je li i dalje mislis da je "Kraljica" najdominantniji igrac u zadnjih 4 - 5 godina.
A ovo zasluzio ili ne ti ne pije vode, tamo pise Los Angeles Lakers prvaci i kraj. Isto kao i ove godine za Mavse. Uvijek se neka teorija zavjere ganja :lol: :lol:
Ja nisam poput tebe, @neno#4. Ne visim ni kad Lakersi pobedjuju, a tek ne za tamo neki Miami. ;)
Samo mi je ruzno sto ljudi izigravaju slepce ovde, pa se zore 1om Jamesu, koji je cudo od kosarkasa. :roll:
Da ne uzme nikad nista, on i dalje ostaje top igrac. Kao i Alex Ovechkin u NHLu.
I da - jeste najdominantniji igrac NBA lige u poslednjih 5 sezona.
@Mandrak vam objasnio.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jun 2011, 12:33

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Cekao sam da se javis. Iskreno, da je osvojio Miami, ti bi visio ovdje zar ne :D :D :D . Ali eto kada se izgubi, onda se puno manje euforije ima, i puno vise bude covjek razocaran...

Ja nisam poput tebe, @neno#4. Ne visim ni kad Lakersi pobedjuju, a tek ne za tamo neki Miami. ;)
Samo mi je ruzno sto ljudi izigravaju slepce ovde, pa se zore 1om Jamesu, koji je cudo od kosarkasa. :roll:
Da ne uzme nikad nista, on i dalje ostaje top igrac. Kao i Alex Ovechkin u NHLu.
I da - jeste najdominantniji igrac NBA lige u poslednjih 5 sezona.
@Mandrak vam objasnio.
Ne, ne visis, ali zato imas 3000 postova za pola godina kako si na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:
To cudo od kosarkasa opet nazalost bez titule :( :( :( :(
Sta cemo sada, sta mislis. Koga mu treba dovesti da vise postane sampion.

Na cemu baziras da je najdominantniji igrac u posljednjih 5 sezona. Osim sto si subjektivan.
Ostaje top igrac ali ne moze da se poredi sa Kobe - om, a kamoli sa Jordanom.

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jun 2011, 12:47

neno#4 je napisao/la:
Ne, ne visis, ali zato imas 3000 postova za pola godina kako si na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:

Na cemu baziras da je najdominantniji igrac u posljednjih 5 sezona. Osim sto si subjektivan.
Ili si jako glup ili jako naporan covek. :?
Najvise postova ostavljam na Serie A i na fudbalu, te na kvizu znanja i ostalim temama (chat i ostale razonode).
Na NBA pdfu nisam ostavio ni 200 postova.
Uostalom, broj postova nije nikakvo merilo, vec je merilo ono sto se u njima nalazi.
Zasto bi se neko poredio sa Jordanom, da bi bio dominantan u ovom periodu :?:
Jos jedna u nizu tvojih gluposti ovde. Jordan je zavrsio karijeru pre 8 godina, tj. pre LeBronovog ulaska u ligu.
A statistike kazu ko je ko u NBA. Po tim statistikama, razlika izmedju 61-21 (#1 u ligi) i 19-63 (#29 u ligi) se zove LeBron James, a ne Kobe Bryant.
Kobe je veliki igrac, ali je inferiorniji u odnosu na LBJa. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jun 2011, 12:55

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Najvise postova ostavljam na Serie A i na fudbalu, te na kvizu znanja i ostalim temama (chat i ostale razonode).
Uostalom, broj postova nije nikakvo merilo, vec je merilo ono sto se u njima nalazi.
Jos jedna u nizu tvojih gluposti ovde. Jordan je zavrsio karijeru pre 8 godina, tj. pre LeBronovog ulaska u ligu.
A statistike kazu ko je ko u NBA. Po tim statistikama, razlika izmedju 61-21 (#1 u ligi) i 19-63 (#29 u ligi) se zove LeBron James, a ne Kobe Bryant.
Bravo majstore. To sam i ocekivao od tebe. Jesam li ja tebi igdje spomenuo da si glup ili slicno.
Nisam. Ali hvala ti u svakom slucaju.

Boldirani dio sve govori o tvom znanju. Enough said.

Ostalo je samo ime.....

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 13 jun 2011, 13:04

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Ajd sve razumijem,ali rec' ovo a biti mrtav ozbiljan..... :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 jun 2011, 13:20

MaGiCa je napisao/la: Kobe je veliki igrac, ali je inferiorniji u odnosu na LBJa. ;)

Ahahahahaha...najjaci si lik na svijetu...svaka ti cast :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.