odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
danas kupljene
@ Devil
160 km
P.S Za navijace WEST HAMA...Siletu mala,da vidimo mozel jos kome ... PRODAJE SE !!!

@ Devil
160 km
P.S Za navijace WEST HAMA...Siletu mala,da vidimo mozel jos kome ... PRODAJE SE !!!

A C A B !
Pa brate trebao si nas zvati da ti probamo naci kakve nove.
Salim se dobre su pravo,a jbt nisi valjda toliko mali da si nedavno nosio ovu majicu.
Salim se dobre su pravo,a jbt nisi valjda toliko mali da si nedavno nosio ovu majicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Visok 184 cm ,imam 75 kg..odavno ja nju prodajemDevil je napisao/la:Pa brate trebao si nas zvati da ti probamo naci kakve nove.![]()
![]()
Ti ces meni dukserice,majice i salove donjeti
A C A B !
Nego ne rece mi iz koje su radnje ti duksevi,salovi,majice,i je li ta radnja u Bg sto prodaje dukseve,salove,majice i koji su to dukseci,salovic,majice sto bih ti trebao doneti.Emir_ZENICA je napisao/la:Visok 184 cm ,imam 75 kg..odavno ja nju prodajemDevil je napisao/la:Pa brate trebao si nas zvati da ti probamo naci kakve nove.![]()
![]()
Salim se dobre su pravo,a jbt nisi valjda toliko mali da si nedavno nosio ovu majicu.![]()
Ti ces meni dukserice,majice i salove donjeti![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Butike se nalazi u ulici Cumicevo Sokace lok.18 u BeograduDevil je napisao/la:
Nego ne rece mi iz koje su radnje ti duksevi,salovi,majice,i je li ta radnja u Bg sto prodaje dukseve,salove,majice i koji su to dukseci,salovic,majice sto bih ti trebao doneti.![]()
A C A B !
- Omerbavarac
- Kontakt:
A nije bilo muskih???
Salim se, cool su. Prave momacke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E ne moze se preko noci postati fin.Emir_ZENICA je napisao/la:Butike se nalazi u ulici Cumicevo Sokace lok.18 u BeograduDevil je napisao/la:
Nego ne rece mi iz koje su radnje ti duksevi,salovi,majice,i je li ta radnja u Bg sto prodaje dukseve,salove,majice i koji su to dukseci,salovic,majice sto bih ti trebao doneti.![]()
a butik se zove BUDI FIN
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Znam ja sta valjaDevil je napisao/la:
E ne moze se preko noci postati fin.Meni ulice ama bas nista ne znace jer ja znam 10-15 ulica u Bg kako se zovu i to je to.A u tom butiku se i ja oblacim,dobili su nekakvih novih majica pre nego sto sam krenuo ovamo tako da sam poneo rodjaku nekoliko.Jeftino a elegantno.
@ Omerbavarac
100% muske
A C A B !
Jos samo da odemo prebiti rodjakovog sefa pa da mu da odmor ta bih tebi to mogao doneti.Emir_ZENICA je napisao/la:Znam ja sta valjaDevil je napisao/la:
E ne moze se preko noci postati fin.Meni ulice ama bas nista ne znace jer ja znam 10-15 ulica u Bg kako se zovu i to je to.A u tom butiku se i ja oblacim,dobili su nekakvih novih majica pre nego sto sam krenuo ovamo tako da sam poneo rodjaku nekoliko.Jeftino a elegantno.
Eto sad sve znas jos samo da se dogovorimo
@ Omerbavarac
100% muske
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ma idemo odma samo reci gdje radiDevil je napisao/la: Jos samo da odemo prebiti rodjakovog sefa pa da mu da odmor ta bih tebi to mogao doneti.
A C A B !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
E sorry sto nisam ranije odgovorio.MinistaR je napisao/la:Gdje si ih kupio? Ja tamam imam do 100 KM na raspolaganju za neke patike.bavarian_bk je napisao/la:Neki dan sam sebi uzeo patike Kappa Back Vista , 75 KM , meni su odlicne , izgled i sve
Ovake su , samo sto su moje bijele , a crno je ovo sa strane ako primjećujete
Ima kod nas trgovina PLANIKA , neznam da li ima i u drugim gradovima
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Daj ispeglaj to molim te, isto kao da ju je krava zvakala
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jarane nisam je obukao ima "godina"...a samo je 2-3 puta obukao...jbg..nije za menePirke je napisao/la:
Daj ispeglaj to molim te, isto kao da ju je krava zvakala![]()
P.S Prije slikanja je bila nosena,jbg morao sam je probati... nakon 2-3 sata je skinuta
A C A B !
@ Emir koliko si platio tene?
gdje si kupio gore kume,nema sta pravi si Casualac
gdje si kupio gore kume,nema sta pravi si Casualac
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Tene su 160 ali sam ih ja kupio za 135 km
Na Skenderiji sam uzeo...imam ja jos opreme od burrberry,henry Lloyd kacketa do FP i Lonsdale tena

Na Skenderiji sam uzeo...imam ja jos opreme od burrberry,henry Lloyd kacketa do FP i Lonsdale tena
A C A B !
Jeli u pitanju radnja sport life?Emir_ZENICA je napisao/la:Tene su 160 ali sam ih ja kupio za 135 km![]()
Na Skenderiji sam uzeo...imam ja jos opreme od burrberry,henry Lloyd kacketa do FP i Lonsdale tena![]()
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nemam pojmaHairlija je napisao/la:
Jeli u pitanju radnja sport life?
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 95 gostiju.