Stadioni u Ex-yu drzavama

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Najbolji stadioni(najljepsi) u bivsoj SFRJ

Post Postao/la Pasha » 01 avg 2009, 13:16

fk zeljeznicar je napisao/la:dobro je ba građaninu grada smoga ko je tebe šta pitao đaba ti i uške i iljo i stadion uvijek će te biti sinonim za smog
dobro i sta sad sto cemo biti sinonim za smog. to je valjda sramota :roll: :roll: :roll:
problem je izgleda, sto taj grad smoga sada samo gleda sebe i nema komunistickih direktiva, da se pare salju u BG ili SA.
atletski stadion Kamberovica polje, dvorana, rekonstrukcija BP cca 42 milona maraka. kako nas nije sramota da sve te pare potrosimo u ZENICI trebali smo para dati i za Kosevo ili Grbavicu. k'o u stara dobra vremena recimo za Zetru(skracenica za Zenica i Travnik).
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 avg 2009, 13:20

Pasha je napisao/la:
fk zeljeznicar je napisao/la:dobro je ba građaninu grada smoga ko je tebe šta pitao đaba ti i uške i iljo i stadion uvijek će te biti sinonim za smog
dobro i sta sad sto cemo biti sinonim za smog. to je valjda sramota :roll: :roll: :roll:
problem je izgleda, sto taj grad smoga sada samo gleda sebe i nema komunistickih direktiva, da se pare salju u BG ili SA.
atletski stadion Kamberovica polje, dvorana, rekonstrukcija BP cca 42 milona maraka. kako nas nije sramota da sve te pare potrosimo u ZENICI trebali smo para dati i za Kosevo ili Grbavicu. k'o u stara dobra vremena recimo za Zetru(skracenica za Zenica i Travnik).
UKRADOSTE NAM JE JEDNOM (Zetra)...AL NAS NE POKOLEBASTE xD ARENA ZENICKA !
A C A B !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 avg 2009, 13:22

MI SMO IZ ZENICE
IZ GRADA SMOGA
VOLIMO CELIKA
VOJSKA SMO VELIKA ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 13:35

pa neznam šta vam je neka ima zenica i dvoranu i stadion i sve ostalo dabogda to imali i bihać, tuzla, mostar odnosno dio mostar tj.veležovci i netreba da sarajevo uzima pare od drugih gradova i tako ih ima puno ovdje ali ne možeš doći od njih od lopova i ovako misli svaki pravi sarajlija budi siguran, ali normalno je da glavni grad ima najbolju dvoranu, stadion, bazen, kino, i sve ostalo jer tako je svugdje evo vidi u hrvatskoj sve u zagreb u srbiji sve u beograd i tako je skoro svugdje

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 01 avg 2009, 13:44

fk zeljeznicar je napisao/la:pa neznam šta vam je neka ima zenica i dvoranu i stadion i sve ostalo dabogda to imali i bihać, tuzla, mostar odnosno dio mostar tj.veležovci i netreba da sarajevo uzima pare od drugih gradova i tako ih ima puno ovdje ali ne možeš doći od njih od lopova i ovako misli svaki pravi sarajlija budi siguran, ali normalno je da glavni grad ima najbolju dvoranu, stadion, bazen, kino, i sve ostalo jer tako je svugdje evo vidi u hrvatskoj sve u zagreb u srbiji sve u beograd i tako je skoro svugdje
nije jarane...glavni grad treba imat ako glavni grad moze to sebi da napravi,a ne zato sto "to treba tako"!
pa eto u hrvatskoj zagreb nema najbolji stadion,cak je maksimir jedan od losijih(POLJUD),sto bi npr. u Njemackoj Herta imala bolji stadion kad Bayerna,kad Bayern ima vise para i bolje rezultate,pa i bolji stadion.

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 14:13

ne mora biti najbolji stadion ali red bi bio da se igra u sarajevu a još je koševo najbolji stadion u BiH, nemoj sad reći bolja atmosfera pa normalno da je bolja kad su tribine bliže, eno kad je BiH igrala protiv španije igralo se u mursiji jer kažu bolja je atmosfera ali ipak španija 90% utakmica igra na santiago bernabeu jer je madrid glavni grad, jer je tako skoro svugdje pa eto i u hrvatskoj maksimir je lošiji ali ipak se igra u zagrebu, ja bi najviše volio da napravimo u sarajevu jer je to glavni,najveći grad u BiH, najviše stanovništva neki stadion na kojem će igrati samo repka tipa wembley u londonu, hampden park u glasgowu, luzhniki u moskvi

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 avg 2009, 14:15

To Sarajevo ima bolju dvoranu od Zenice
A C A B !

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 14:23

ma boli me briga imali trebalo bi da ima i ima,svaka čast za arenu ali sarajevo ima zetru 12.000, skenderiju 7000, dvoranu na mojmilu 2000, i još se prave dvije dvorane po 3000 jedna na grbavici jedna u buća potoku

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 14:31

evo umjesto ove dvije dvorane koje se prave po 3000 koje su po modernosti i kvaliteti iste ko vaša arena možemo napraviti isti tu vašu arenu odmah sad ali nama ne trebaju velike dvorane jer imamo zetru, skenderiju i još što će se akb napraviti arena kao u zagrebu i beogradu jer za 5-6.g bosna dobija neko prvenstvo u rukometu ili košarci 100%, i objasni mi molim te kako smo to uzeli vama zetru

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 01 avg 2009, 16:01

kosevo nije najbolji stadion u BiH u ovom trenutku.Jeste najveci al sve ostalo mu ne ide u prilog,od sjedista,nije natkriven,semafor mu je dno dna,znam kad su se igraci sarajva zalili da ih moze u svakom trenutku struja udarit u svlacionicam jer to nesto nije uradjeno kako treba.....da se ulozi par stotina hiljada mogo bi bit al za sad nije..............a hrvatska ne igra na poljudu jer im je nesretan!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 16:06

deni_m1312 je napisao/la:kosevo nije najbolji stadion u BiH u ovom trenutku.Jeste najveci al sve ostalo mu ne ide u prilog,od sjedista,nije natkriven,semafor mu je dno dna,znam kad su se igraci sarajva zalili da ih moze u svakom trenutku struja udarit u svlacionicam jer to nesto nije uradjeno kako treba.....da se ulozi par stotina hiljada mogo bi bit al za sad nije..............a hrvatska ne igra na poljudu jer im je nesretan!

nemoj meni ba gluposti prosipati hiljadu puta sam igro na koševu i nikad nisam imao problema ni oko čega pa ni oko strujnog udara, a što se tiče sjedišta, stolice ko stolice sve su iste ebo ga ti :o

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 avg 2009, 16:17

kosevo je nula i zato se ne raspravljajte bezze

SMRT FASIZMU!!!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 01 avg 2009, 16:20

rob do bagro je napisao/la:kosevo je nula i zato se ne raspravljajte bezze
fakat si ljakse po ko zna koji put ko te ba šta pita, haj molim te idi na tekmu gledaj velikog ŽELJU i ne seri

P.S komentari su ti :o :o

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 avg 2009, 16:25

fk zeljeznicar je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:kosevo je nula i zato se ne raspravljajte bezze
fakat si ljakse po ko zna koji put ko te ba šta pita, haj molim te idi na tekmu gledaj velikog ŽELJU i ne seri

P.S komentari su ti :o :o
idem bolan gledat svog Celika kako dere selju i jos nesto Grbavica je rupa od stadiona :D

SMRT FASIZMU!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 avg 2009, 15:14

Neznam ja ko koga dere :lol: :lol:
A sto se tice Grbavice kani se nje pogledaj prvo svojje pa onda nesto reci :!: :!:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 avg 2009, 15:22

nime_tm87 je napisao/la:Neznam ja ko koga dere :lol: :lol:
A sto se tice Grbavice kani se nje pogledaj prvo svojje pa onda nesto reci :!: :!:
nemoj sad reci da je grbavica bolja od Bilinog nemoj mollim te :D

SMRT FASIZMU!!!

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 03 avg 2009, 20:30

rob do bagro je napisao/la:
nemoj sad reci da je grbavica bolja od Bilinog nemoj mollim te :D
nece on reci, erci cu ti ja, Biljino polje je rupčina najveca na ovom svjetu, a Grbavica je stadion koji se može ponositi, ja koliko znam da čelik nema nekoh značajnih rezultata sa BP, hahahahha, stadion vam je pravo jako loš... hahahhahaha

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 03 avg 2009, 20:39

a ko koga dere haj reci siroj narodnoj masi???? :o :o :o
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 avg 2009, 20:50

Nerim je napisao/la: nece on reci, erci cu ti ja, Biljino polje je rupčina najveca na ovom svjetu, a Grbavica je stadion kojim se može ponositi, , stadion vam je pravo jako loš... hahahhahaha
jbt. koliko ima bolesnika ovdje, bez sekunde realnosti! reci da je BP "rupcina najveca na ovom Svijetu", a da je "Grbavica je stadion kojim se može ponositi" stvarno ne prizemlje nego podrum.
nije ni BP sad nesto specijalno, ali ovo izjaviti....
evo reci da ovo sto sam napisao o Grbavici na temi "gdje da igra repka", nije istina!
Pasha je napisao/la:logicno je da i ti, a i bilo koji navijac Zelje volite Grbavicu kakva je da je. isto tako cinjenica je da je tu bilo ratno podrucje.
ipak to nema nikakve veze sa onim sto ja pisem o blesavom izgledu tribina. tu mislim naravno sa arhitektoske strane. da obrazlozim iako je to manje-vise poznato i napisano bar hiljadu puta.
Sjeverna tribina. kad bi mi neko vezao oci i doveo pred ulaz sjeverne tribine, pomislio bih wow ovo bi mogao biti neki extra stadion. a onda kad se udje slijedi razocarenje. ne znam da igdje u svijetu sjeverna tribina bude glavna. znaci natkrivena i jedina sa stolicama za obicne gledaoce. bit ce odlicna pocetna baza kako da stadion izgleda u svom konacnom izgledu, ali ovako samo izgleda kao strano tijelo.
Istocna tribina. stajanje sa 4-5 redova. tu stvarno nema sta dodati.
Juzna tribina. iako su Manijaci najemotivnije vezani za tu tribinu i ona odudara od klasicnih standarda, samim tim sto je ukopana u brdo. to bi kad se bude radio stadion normalnijeg izgleda moglo prestavljati ozbiljan problem.
Zapadna tribina. jos poznata i kao drvena tribina koja je izgorila na pocetku rata, opet potpuno se razlikuje od sve tri tribine.
Grbavica bi kad bi se napravio taj stadion u kome bi se sve cetri tribine izjednacile, mogla biti idealno rijesenje za utakmice repke. stadion bi primao oko 25000 gledalaca(sasvim dovoljno za nase uslove) imao bi odlicnu akustiku, a tribine bi bile uz sami teren kao i u Zenici.
sad je problem jos novac za tu izgradnju. Zenica je u zadnje 3 godine dala oko 42 miliona maraka, za atletski stadion Kamberovica polje, Arenu i sada za popravke na Bilinom polju. onda nemogu shvatiti da Grad/Kanton Sarajevo nije u stanju da izdvoji 50-60 milona, kad se zna da je budzet puno veci nego i u opcini Zenica i u ZDK.
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 03 avg 2009, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 avg 2009, 21:15

pa vi se manijaci mozete ugledat na Bilino mi barem nesto radimo na stadionu a sta vi nista...imate stadion sa 4 razlicite tribine mislim stvarno necu se vise raspravljat ciji je ljepsi,zna se Bilino POlje

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.