Pa ovo jos gore. U onoj je bio vise krilo nego bek, a sad bi bio cisti bek i plus jedan manje centar-half da ispravlja njegove greske. I ovo nije kritika na racun Ibre, nego jednostavno to nije njegovo mjesto. Ne bi se ni Dzeko bolje snaso.PIRKE33 je napisao/la:Samo sto nije igrao u ovoj formaciji.............Cartman je napisao/la:Gdje ces Ibru na beka brate dragi. Covjek nas je kostao dva gola radi toga sto je morao igrat u odbrani (u Belgiji i Portugalu). Prebaci Jahica ljevo, a Berberovica ili Vladavica desno. Isto tako treba Zlatan Muslimovic igrat sa Dzekom u napadu. Sa ostalim se slazem.PIRKE33 je napisao/la:--------------------------Begovic-------------------
---Jahic------Nadarevic------Spahic------Ibricic--
--Pjanic-----Bajramovic----Misimovic---Salihovic--
----------Ibisevic/Medunjanin---Dzeko----------
nadam se da ce Pape napokon poceti igrati 4-4-2..........
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
samo sam u jedno uvjeren.........Ibricic ima mjesta u prvih 11....nas najzahvalniji igrac.......kralj_je_mrtav je napisao/la:Manipulator je zaboravi Sulejmana Smajica u formaciji 4-4-2 desni bek najbolji je upravo Smajic i zato se nadam da ce ga Pape zvatiCartman je napisao/la:Gdje ces Ibru na beka brate dragi. Covjek nas je kostao dva gola radi toga sto je morao igrat u odbrani (u Belgiji i Portugalu). Prebaci Jahica ljevo, a Berberovica ili Vladavica desno. Isto tako treba Zlatan Muslimovic igrat sa Dzekom u napadu. Sa ostalim se slazem.PIRKE33 je napisao/la:--------------------------Begovic-------------------
---Jahic------Nadarevic------Spahic------Ibricic--
--Pjanic-----Bajramovic----Misimovic---Salihovic--
----------Ibisevic/Medunjanin---Dzeko----------
nadam se da ce Pape napokon poceti igrati 4-4-2..........
Ibricic je krpadjija i vatrogasac poput salihovica.
Najnezahvalija mjesta dobijaju.Pokrpaj sve da bi to licilo na nesto.
I na kraju se opet nadje strucnjaka sa zamjerkama.
To bi se nazvalo u strucnom ''poluvaletnan'' igrac.
Takav nam jos moze biti Jahic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ibro je uvijek isti. Dobar igrac moze krpiti i sto je vazno u repci a i svom timu pruza dobre partije.harishp je napisao/la:Ibricic je krpadjija i vatrogasac poput salihovica.
Nije Hajduk neki tim al je Ibro dobar, i trebao bi za sad biti u prvih 11.
Sto se tice napadaca, Aganovic je sad jedan od dva u Xamax (Gavranovic otisao u Schalke onaj lik iz Nigerije u Francusku) i ako pokaze dobre partije sad, treba ga zvati i isprobati protiv SA. Isto vazi i za Mahmutovica.
OVaj je po meni sjajan igrac. Nisam ga gledo puno, ali kad sam ga god gledo, covjek dribla igrace ko Pele. Ono se rijetko vidja u modernom nogometu. Mislim da je uskoro u Njemackoj.soko je napisao/la:Ibro je uvijek isti. Dobar igrac moze krpiti i sto je vazno u repci a i svom timu pruza dobre partije.harishp je napisao/la:Ibricic je krpadjija i vatrogasac poput salihovica.
Nije Hajduk neki tim al je Ibro dobar, i trebao bi za sad biti u prvih 11.
Sto se tice napadaca, Aganovic je sad jedan od dva u Xamax (Gavranovic otisao u Schalke onaj lik iz Nigerije u Francusku) i ako pokaze dobre partije sad, treba ga zvati i isprobati protiv SA. Isto vazi i za Mahmutovica.
e tako je daj mu odredjenu poziciju da igra............u Belgiji nas najbolji igrac............toliko je napada iz odbrane prenio...............al je tamo igrao malo naprijed................on sa Salihom na istoj strani , po meni ne treba nam nista na toj strani vise...................ali u 4-4-2, a ne u 3-5-2harishp je napisao/la:Ibricic je krpadjija i vatrogasac poput salihovica.
Jel ono Aganovic bio u Partizanu i u omladinskom pogonu kapiten i bog i batina pa cak i jednom Crnogorcu koj se trenutno nalazi u Fiorentini.Pa onda otisao u Teleoptik i relativno nazadovao a ovaj glavna zvijezda u Italiji.
Ili sam ga nehotice zamijenio sa drugim nasim igracem. :roll
Ibro ako Splicani onakvi zeznuti mogu da ga prihvate kao svojeg,cijela ponosna Bosanska krajina puna njega onda makar zasluzuje ''malo mijesta pod suncem'' i u repci
Uzece ga Stoke kad mogu Begana mogu i Ibricica
Ibro ako Splicani onakvi zeznuti mogu da ga prihvate kao svojeg,cijela ponosna Bosanska krajina puna njega onda makar zasluzuje ''malo mijesta pod suncem'' i u repci

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeste bio u Partizanu. U Denderu je ulazio sa klupe pri kraju, dao je oko 5 golova. U Xamaxu je dao 2 gola isto tako ulazio sa klupe e sad sr je Xamax rijesio dva napadaca i ako se pokaze dobro sto da ne zvati ga u repku. Ako ne, zna se.harishp je napisao/la:Jel ono Aganovic bio u Partizanu i u omladinskom pogonu kapiten i bog i batina pa cak i jednom Crnogorcu koj se trenutno nalazi u Fiorentini.Pa onda otisao u Teleoptik i relativno nazadovao a ovaj glavna zvijezda u Italiji.
ibro ako Splicani onakvi zeznuti mogu da ga prihvatiti kao svojeg,cijela ponosna Bosanska krajina puna njega onda makar zasluzuje ''malo mijesta pod suncem'' i u repci
joj sege... cuj bljuvotine... sinko dragi... zivot postoji kao i reprezentacija vise od dvije godine... nije se za ibricica prvi put culo kada je kod cire zaigrao... raspitaj se malo... slucajno sam pisao licno o tom slucaju dok sam radio u jednim novinama... cuj bljuvotine... smanji dozivljaj malodemir44 je napisao/la:Odakle ti ta informacija zivota ti,gdje si to procitaofelipe-s je napisao/la:Ibro je fizicki jaci od pjanica jer je covjek nasilnik... Znate li vi da je on osudjen u sanskom mostu zbog nasilnistva i premlacivanja... osudjen uslovno i morao je biti na onim turnirima da ne zaglavi iza restekaka. Pravi hajdukJohnyx95 je napisao/la:Ibro je odigrao toliko odlicnih tekmi za repku.Oni koji ga mrze to nisu htjeli vidjeti,ali to je tako.Daleko je fizicki jaci i spremniji od Pjanica,a ima i potrebnu smirenost,za razliku od Pjane koji cesto odigrava ''na prvu" ,protiv Portugala je dosta lopti izgubio na sredini i bio jedan od losijih.Ali,dobro,njemu se moze oprostiti jer je jos mlad i mora dosta uciti da bi bio pravi igrac.Sigurno je da ima sve takticko-tehnicke predispozicije da to i postane.![]()
...Ibro ne ucestvuje samo u Sanskom Mostu u humantarnim akcijama,nego gdje god stigne...I prestani vise konstantno izbacivati iz sebe bljuvotine bez ikakvog dokaza!!!
I da je osudjen kako tvrdis,to nema neke velike veze sa nogometom.
Ibro jaci od Pjanica jer je nasilnik,hah
daj odvadi malo... 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
ma to sam zeze radi napisao... crni humor i strip zajebancija... nek me isprovocira lik, cuj bljuvotine.... on jeste procesuiran i to je cinjenica... a demir se.re a da ne zna ni sta je pojeoJohnyx95 je napisao/la:I da je osudjen kako tvrdis,to nema neke velike veze sa nogometom.Ibro jaci od Pjanica jer je nasilnik,hah
daj odvadi malo...
U pravu si,proguglah malo i nadjoh.
Al,opet kazem,u vezi njegove profesionalne klupske i reprezentativne karijere potpuno irelevantna stvar. 

pa sad.... mislim da je ibro dobar za repku... al sto se tice privatnog i profesionalnog ne bih se slozio... covjece svako drugo dijete u sarajevu govori ja sam ko dzeko ko dzeko ovo ko dzeko ono... pola te djece misli da je fino psovati kao sto je dzeko onom momku u zenici... shvatas sta hocu da kazem... mislim pogledaj engleze i citavu aferu oko terrya i oduzimanja kapitenske trake a cak i mogao biti izbacen iz repke... m,eni licno ne smeta to ibricicevo iskustvo, al ipak tona djece te momke gleda kao uzoreJohnyx95 je napisao/la:U pravu si,proguglah malo i nadjoh.Al,opet kazem,u vezi njegove profesionalne klupske i reprezentativne karijere potpuno irelevantna stvar.
Takvih stvari je u sportu,pogotovo u nogometu,jako puno.Ima i gorih od ove Ibriciceve.Jednostavno,takav je mentalitet(a i tesko se baviti sportom da ne opsujes nijednom,kad smo kod Dzekefelipe-s je napisao/la:pa sad.... mislim da je ibro dobar za repku... al sto se tice privatnog i profesionalnog ne bih se slozio... covjece svako drugo dijete u sarajevu govori ja sam ko dzeko ko dzeko ovo ko dzeko ono... pola te djece misli da je fino psovati kao sto je dzeko onom momku u zenici... shvatas sta hocu da kazem... mislim pogledaj engleze i citavu aferu oko terrya i oduzimanja kapitenske trake a cak i mogao biti izbacen iz repke... m,eni licno ne smeta to ibricicevo iskustvo, al ipak tona djece te momke gleda kao uzoreJohnyx95 je napisao/la:U pravu si,proguglah malo i nadjoh.Al,opet kazem,u vezi njegove profesionalne klupske i reprezentativne karijere potpuno irelevantna stvar.

Ibri zelim da se malo opameti,a to znaci da po hitnom postupku bjezi iz, nazalost, propalog Hajduka.
e sto posto se slazem... krajnje je vrijeme da ode pa makar i u rusiju... iduci ugovor je onaj koji treba da mu obezbijedi lagodnu zivotnu egzistenciju... hajduk je postao nivo naseg zelje i sarajeva...Johnyx95 je napisao/la:Takvih stvari je u sportu,pogotovo u nogometu,jako puno.Ima i gorih od ove Ibriciceve.Jednostavno,takav je mentalitet(a i tesko se baviti sportom da ne opsujes nijednom,kad smo kod Dzekefelipe-s je napisao/la:pa sad.... mislim da je ibro dobar za repku... al sto se tice privatnog i profesionalnog ne bih se slozio... covjece svako drugo dijete u sarajevu govori ja sam ko dzeko ko dzeko ovo ko dzeko ono... pola te djece misli da je fino psovati kao sto je dzeko onom momku u zenici... shvatas sta hocu da kazem... mislim pogledaj engleze i citavu aferu oko terrya i oduzimanja kapitenske trake a cak i mogao biti izbacen iz repke... m,eni licno ne smeta to ibricicevo iskustvo, al ipak tona djece te momke gleda kao uzoreJohnyx95 je napisao/la:U pravu si,proguglah malo i nadjoh.Al,opet kazem,u vezi njegove profesionalne klupske i reprezentativne karijere potpuno irelevantna stvar.
).I neka su uzori,pa kakvi god bili.Draze mi je vidjet dijete u dresu Dzeke,Vede,Ibre etc. nego Messia,Ronalda...
![]()
Ibri zelim da se malo opameti,a to znaci da po hitnom postupku bjezi iz, nazalost, propalog Hajduka.
-
- Kontakt:
Ma mogli ste vas dvojica fino i adres i brojeve telefona razmjeniti, pa se fino tako izsupljirajte na kafici uz jedno sarajevsko pivo 

hehehe e da mi je jedno sarajevsko...sahbaz2509 je napisao/la:Ma mogli ste vas dvojica fino i adres i brojeve telefona razmjeniti, pa se fino tako izsupljirajte na kafici uz jedno sarajevsko pivo
Ibri zelim da se malo opameti,a to znaci da po hitnom postupku bjezi iz, nazalost, propalog Hajduka.[/quote]
e sto posto se slazem... krajnje je vrijeme da ode pa makar i u rusiju... iduci ugovor je onaj koji treba da mu obezbijedi lagodnu zivotnu egzistenciju... hajduk je postao nivo naseg zelje i sarajeva...[/quote]
Ja nit sam kad rekao da Ibro to nije uradio,nit cu reci(mislim na tu tucu)...Ne bavimo se mi svi novinarstvom kao ti,vidis da pola raje nije imalo pojma o tome,a red je ako iznosis neku tako golemu cinjenicu da je potkrijepis dokazima!!!A sto se tice tog propalog Hajduka koji je u rangu sa Zeljom i Sarajevom,ne prosipaj se,molim te
OK,slazem se da su u krizi,al samo rezultatskoj,za razliku od nasih klubova koji grcaju u dugovima i u kojima svaki mjesec strepis hoces li dobiti platu...Za razliku od Hajduka,u kojem se ugovori dosezu i do pola miliona godisnje,koji su nedavno prodali Kalinica za 7-8 miliona u Blackburn...Dok kod nas Dalibor Pandza ode u Lokomotivu za pisljivih 300-tinjak hiljada i to je jedan od najvecih transfera u povijesti BH-nogometa.Uporedjivati takve klubove je apsurd svih apsurda..............

e sto posto se slazem... krajnje je vrijeme da ode pa makar i u rusiju... iduci ugovor je onaj koji treba da mu obezbijedi lagodnu zivotnu egzistenciju... hajduk je postao nivo naseg zelje i sarajeva...[/quote]
Ja nit sam kad rekao da Ibro to nije uradio,nit cu reci(mislim na tu tucu)...Ne bavimo se mi svi novinarstvom kao ti,vidis da pola raje nije imalo pojma o tome,a red je ako iznosis neku tako golemu cinjenicu da je potkrijepis dokazima!!!A sto se tice tog propalog Hajduka koji je u rangu sa Zeljom i Sarajevom,ne prosipaj se,molim te

OK,slazem se da su u krizi,al samo rezultatskoj,za razliku od nasih klubova koji grcaju u dugovima i u kojima svaki mjesec strepis hoces li dobiti platu...Za razliku od Hajduka,u kojem se ugovori dosezu i do pola miliona godisnje,koji su nedavno prodali Kalinica za 7-8 miliona u Blackburn...Dok kod nas Dalibor Pandza ode u Lokomotivu za pisljivih 300-tinjak hiljada i to je jedan od najvecih transfera u povijesti BH-nogometa.Uporedjivati takve klubove je apsurd svih apsurda..............

Rotor Volgograd...
Jest mocan ovaj Hajduk, pa uspjeli su protiv Zelje izborit 0:0. Mislim da bi trebali vratit i Mirsada Besliju ako vec imamo dva igraca iz ovog jadnog Hajduka.
Ljudi nas ismijavaju kada vide u kojim klubovima nam igraju igraci iz prvih 11 odnosno glavni igraci u reprezentaciji. Ovo je ziva istina! Ako je Ibricicu zaista stalo do reprezentacije, onda on mora pod hitno promjeniti sredinu dok mu se jos pruza prilika da to uradi. Defintivno zasluzuje da igra u mnogo boljem klubu od Hajduka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.