Baraž 2026
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž 2026
Koga god dobijemo bice favorit protv nas. Ali mislim da najvece sanse imamo ako dobijemo prvo Cesku ili Slovacku.
Poslije toga ako izbjegnemo Italiju, siguran sam da bi u Danskoj i Turskoj moglo doci bas masa nasih dijsporaca ako budemo igrali u gostima, a protiv Ukrajine ako bude neutralan teren opet barem imamo priliku neku solidnu zbog navijača.
A mozda neki od tih ekipa i kiksa pa budemo igrali sa nekim iz cetvrtog sesira, nikad ne mozes znati sa sigurnošću.
Poslije toga ako izbjegnemo Italiju, siguran sam da bi u Danskoj i Turskoj moglo doci bas masa nasih dijsporaca ako budemo igrali u gostima, a protiv Ukrajine ako bude neutralan teren opet barem imamo priliku neku solidnu zbog navijača.
A mozda neki od tih ekipa i kiksa pa budemo igrali sa nekim iz cetvrtog sesira, nikad ne mozes znati sa sigurnošću.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Gdje se Moze gledati izvlačenje
Ko hoce da gleda zdrijeb nek upise na YouTube: UEFA European Qualifiers - Round 2: Pots Draw & Playoffs Draw Schedule - FIFA World Cup 2026
Ne znam za vas, ali bi vise volio da ne obezbijedimo baraz za EP putem Lige nacija, kada bude uskoro. Ovako se vec uzdaju u neki imaginarni prolaz, a znamo kako prolazimo u barazima. Bez njega bi odmah jako trebali krenuti i obezbijediti direktan plasman.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imamo neke mlitave sanse ako za finale dobijemo Ukrajinu, sve ostalo pisi propalo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jesu li nam svi kartoni izbrisani, zna li se to?
- invincible1921
- Kontakt:
Truska je jedina ekipa protiv koje nam ne dajem ama ni promil sanse...ljudi igraju atomski fudbal, puca ma sve strane, hakan, guller, yildiz...jedini razlog sto su u barazu je sto su imali Spaniju u grupiDeeWa je napisao/la: ↑20 nov 2025, 12:47Koga god dobijemo bice favorit protv nas. Ali mislim da najvece sanse imamo ako dobijemo prvo Cesku ili Slovacku.
=\_1921_/=
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ko prenosi
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Daj domaćinstvo u finalu. 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hoće li se ovo odma izvlačiti ili ide ceremonija i predstavljanje jedno 45 minuta pa tek onda izvlačenje?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Traje emisija citava 45 min. Vjerovatno par minuta uvod i odmah izvlacenje.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 13:03Hoće li se ovo odma izvlačiti ili ide ceremonija i predstavljanje jedno 45 minuta pa tek onda izvlačenje?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Muka mi od ovog Infantina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tako su portali prenijeli.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Brišu se kartoni, samo se suspenzije prenose. Suspenzije nemamo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Diadora, Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot], hansbosna, Proximic i 32 gosta.