Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
U subotu će valjda startati..
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja kako vidim 80% od ovog foruma spada u tu kategoriju u zadnje vrijeme. Yebiga kakav portal takav i forum izgleda. Cast izuzecima.denimb je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:31Hahaha, navuci ces bolan opet na sebe kakvog levata, pa ces se raspravljati tri stranice dok mu ne objasnis neke stvaritutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:25Nakon ulaska Kerima primili dva gola. Ne treba ga zvat![]()
Samo da pozelim Kerimu zvu srecu u karijeri. Mali izgleda kao top talenat. Najveci od Pjanketa za nas. Sretno mali!
-
- Kontakt:
Odbrana im je katastrofa.
Skim igraju play-off za EL ili idu direktno?
Direktno.Sindikat12 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:56Odbrana im je katastrofa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Kerim mora odmah upasti kao starter protiv San Marina, tu nema dileme.
Idealna utakmica za njega.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nekad baš ne razumijem ove trenere, momak u subotu odigra maestralan meč. Postigne gol, asistira i još kreira dvije dobre šanse, spoji igrača sa loptom da samo gol postigne i bude aktivan cijeli meč. I trener umjesto da ga nagradi sljedeći meč on njega maltene kazni i da mu samo 8 min igre.
Nisam očekivao, a mogao je biti, da bude starter ali morao da uđe oko 60. minute i da bude nagrađen za igru.
Nisam očekivao, a mogao je biti, da bude starter ali morao da uđe oko 60. minute i da bude nagrađen za igru.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Mora se pametno raditi sa njim, tek 17 god, prve utakmice u seniorskom fudbalu, i ranije su veliki talenti pregorili zbog ogromnog pritiska koji se stvori, a ti igraci nisu spremni na to. Ljudi se sjecaju igraca koji usoiju, ali se brzo zaboravljaju oni koji su mnogo obecavali, ali nisu uspjeli.Unofficialpage je napisao/la: ↑13 avg 2025, 10:31Nekad baš ne razumijem ove trenere, momak u subotu odigra maestralan meč. Postigne gol, asistira i još kreira dvije dobre šanse, spoji igrača sa loptom da samo gol postigne i bude aktivan cijeli meč. I trener umjesto da ga nagradi sljedeći meč on njega maltene kazni i da mu samo 8 min igre.
Nadam se da ce ga pokeras pozvat i da se nece pravit glup…
- invincible1921
- Kontakt:
Ja vise mislim da nece zvat ni njega ni esmira, ice prica eto necemo sad mijenjat nije vrijeme, bitna utakmica bla blaGoalgetter je napisao/la: ↑13 avg 2025, 10:25Kerim mora odmah upasti kao starter protiv San Marina, tu nema dileme.
Medjutim vidjet cemo mozda nas pozitivno iznenadi selektor
=\_1921_/=
Pa kako se igralo u posljednjim utakmicama, bas sad i jeste vrijeme da se mijenja
- akisarajevo92
- Kontakt:
uvijek smo slicno razmisljaliMasqareda je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:27akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:20podsjeca na Kvaratskheliu
ali i dalje mi cudno da ga se Lever tako lako rijesio za male pare, cak ni posudba vec odmah prodaja, i to sve u trenutku kad su prodali Wirtza![]()
![]()

Don't believe the hype.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ten Haag bio u fazonu imam ja malog iz Ajaxa, beba.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:20
ali i dalje mi cudno da ga se Lever tako lako rijesio za male pare, cak ni posudba vec odmah prodaja, i to sve u trenutku kad su prodali Wirtza
- Goalgetter
- Kontakt:
Leverkusen je ugradio klauzulu da ga mogu otkupiti za neku manju sumu opet nazad, vjerovatno sljedece sezone opet ide nazad ako ovako nastavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.