San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- katalinski
- Kontakt:
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Vecina ne voli bas Kosevo i vjerovatno bi se trebalo stosta prilagoditi za Uefu. Ipak za ovu evropsku utakmica Sarajeva , bar preko TV izgleda kao pristojan stadion ( uz sve minuse sa atletskom).
Da je A-selekcija stacionirana u Zenici u kampu i da mi i dalje forsiramo tu igru na uskom terenu sve bi to imalo smisla.
Pogotovo za ove meceve na koji ma se moze zaraditi od ulaznica, veci stadion bi imao smisla. Mozda grijesim, mozda ne postoji saradnja saveza i grada Sarajeva i da bi to kostalo jos više...
Da je A-selekcija stacionirana u Zenici u kampu i da mi i dalje forsiramo tu igru na uskom terenu sve bi to imalo smisla.
Pogotovo za ove meceve na koji ma se moze zaraditi od ulaznica, veci stadion bi imao smisla. Mozda grijesim, mozda ne postoji saradnja saveza i grada Sarajeva i da bi to kostalo jos više...
Ajvatar
Teško je uopšte napraviti neki idealan spisak jer se ne zna kako ćemo formacijski izgledati u ove dvije utakmice. 26 igrača bih ja zvao (11 u prvoj postavi, 12 na klupi i 3 na tribinama).
Toliko je ekipa tanka da sam svjestan da pola ovih igrača ne zaslužuje biti na spisku, ali bolji igrači ne postoje ili ih ne vidim. Ne bih se iznenadio nekom Pejčinoviću na spisku jer se dosta u tišini radi. Neki igrači sa spiska mogu pokriti više pozicija, tako da smo koliko-toliko fluidni za svaku taktičku opciju.Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Karić, Burnić, Dedić, Gazibegović, Malić
Muharemović, Katić, Radeljić, Barišić
Šunjić, Gigović, Tahirović, Bašić, Huseinbašić, Hajradinović
Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Omerović
Džeko, Demirović, Baždar, Tabaković
Ma mi smo fluidni samo u nasim mislima ba. Eno probao je s Arminom i Amarom na krilu, s Omerovicem na beku itd., pa vidjeli smo da to ničemu ne vodi. Uvijek je svrsishodnije svakoga igraca staviti na prirodnu poziciju, cak i pod cijenu da skuplji i proznatiji igrac sjedi na klupi jer bolji igra na njegovoj prirodnoj poziciji.CAGarfia je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:09Teško je uopšte napraviti neki idealan spisak jer se ne zna kako ćemo formacijski izgledati u ove dvije utakmice. 26 igrača bih ja zvao (11 u prvoj postavi, 12 na klupi i 3 na tribinama).
Toliko je ekipa tanka da sam svjestan da pola ovih igrača ne zaslužuje biti na spisku, ali bolji igrači ne postoje ili ih ne vidim. Ne bih se iznenadio nekom Pejčinoviću na spisku jer se dosta u tišini radi. Neki igrači sa spiska mogu pokriti više pozicija, tako da smo koliko-toliko fluidni za svaku taktičku opciju.Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Karić, Burnić, Dedić, Gazibegović, Malić
Muharemović, Katić, Radeljić, Barišić
Šunjić, Gigović, Tahirović, Bašić, Huseinbašić, Hajradinović
Alajbegović, Bajraktarević, Memić, Omerović
Džeko, Demirović, Baždar, Tabaković
Konkretno, bolje je staviti Karica na lijevog beka nego Dedica, jer onda najpotentnijeg naseg igraca gubis pa nemas ni desnog ni lijevog beka. Bolje staviti Memica nego Gigovica na krilo itd.
-
- Kontakt:
Ma razumijem da je stadion ogroman, ali karte su baš bagatela. Stvarno sam ostao iznenađen.DamirT je napisao/la: ↑13 avg 2025, 00:26Valja napuniti onoliki stadion. Sa vecim cijenama tesko da bi bilo i pola stadiona puno. Drugo je kod nas, da stave i 100 KM, nasi bi kupili karteCoolpanda24 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:20Iskoči mi vijest da su krenule u prodaju karte za utakmicu Srbija - Engleska i iz čiste radoznalosti uđem na iTicket da vidim cijenu... Kad ono karte po 500 i 1000 dinara, tj. oko 8, odnosno 16KM. Pa šta rade ovi naši u savezu, da l' su normalni s cijenama?![]()
![]()
Jos pogotovo nakon ovakvog starta i vrlo moguce 4 od 4. Garantujem da bi i sa cijenama od 100 KM bilo sve rasprodano.
Ja sam iskreno očekivao da će karte za Austriju planuti za dan (kao onomad za Portugal), međutim evo i danas imaš kupiti karte za jug. I nije da je neka ogromna zainteresovanost i hajp...
Čudi me isto da nisu planule karte (ali ako bez problema dobijemo San Marino vidjet ćeš da za 2 sata sve karte nestajuCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:40Ma razumijem da je stadion ogroman, ali karte su baš bagatela. Stvarno sam ostao iznenađen.DamirT je napisao/la: ↑13 avg 2025, 00:26Valja napuniti onoliki stadion. Sa vecim cijenama tesko da bi bilo i pola stadiona puno. Drugo je kod nas, da stave i 100 KM, nasi bi kupili karteCoolpanda24 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:20Iskoči mi vijest da su krenule u prodaju karte za utakmicu Srbija - Engleska i iz čiste radoznalosti uđem na iTicket da vidim cijenu... Kad ono karte po 500 i 1000 dinara, tj. oko 8, odnosno 16KM. Pa šta rade ovi naši u savezu, da l' su normalni s cijenama?![]()
![]()
Jos pogotovo nakon ovakvog starta i vrlo moguce 4 od 4. Garantujem da bi i sa cijenama od 100 KM bilo sve rasprodano.
Ja sam iskreno očekivao da će karte za Austriju planuti za dan (kao onomad za Portugal), međutim evo i danas imaš kupiti karte za jug. I nije da je neka ogromna zainteresovanost i hajp...

Ostalo je jos par ulaznica samo i nema viseCAZIN je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:05Čudi me isto da nisu planule karte (ali ako bez problema dobijemo San Marino vidjet ćeš da za 2 sata sve karte nestajuCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:40Ma razumijem da je stadion ogroman, ali karte su baš bagatela. Stvarno sam ostao iznenađen.DamirT je napisao/la: ↑13 avg 2025, 00:26
Valja napuniti onoliki stadion. Sa vecim cijenama tesko da bi bilo i pola stadiona puno. Drugo je kod nas, da stave i 100 KM, nasi bi kupili karte![]()
Ja sam iskreno očekivao da će karte za Austriju planuti za dan (kao onomad za Portugal), međutim evo i danas imaš kupiti karte za jug. I nije da je neka ogromna zainteresovanost i hajp...).

Ja se zaletio jos kupio u pretprodaji mislio otici ce za dva sata.

Ma svi su očekivali da će kartu planuti pa su uzimali u pretprodaji, ali mi je čudno da nisu još rasprodane (valjda preskupo naroduSheyi je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:16Ostalo je jos par ulaznica samo i nema viseCAZIN je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:05Čudi me isto da nisu planule karte (ali ako bez problema dobijemo San Marino vidjet ćeš da za 2 sata sve karte nestajuCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:40
Ma razumijem da je stadion ogroman, ali karte su baš bagatela. Stvarno sam ostao iznenađen.
Ja sam iskreno očekivao da će karte za Austriju planuti za dan (kao onomad za Portugal), međutim evo i danas imaš kupiti karte za jug. I nije da je neka ogromna zainteresovanost i hajp...).
![]()
Ja se zaletio jos kupio u pretprodaji mislio otici ce za dva sata.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.