Nikola Katić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mogli
Kontakt:

Re: Nikola Katić

Post Postao/la Mogli » 09 feb 2025, 17:59

1921boy je napisao/la:
09 feb 2025, 17:55
Odigrao je za desetku, bacanje na glavu za svaku loptu, igrač utakmice definitivno.
Zato ga Pokeras i gotivi. Hadzikadunic je previse soft.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 09 feb 2025, 18:00

Sto se tice srcanosti na terenu, brat neodoljivo podsjeca na Spahica.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 09 feb 2025, 18:00

Hazard spasio na kraju

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 09 feb 2025, 18:02

:tokralju: :bih:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 feb 2025, 18:03

Partija bez greške, utakmica ko stvorena za njega. Milijardu dugih lopta a on gospodari u takvim situacijama. Gdje fizika dolazi do izražaja tu Nikola profitira. Svaka čast za ovo danas. :bih:
Kad je za pohvalu, zaista treba pohvaliti a ovo danas je bilo maltene savršenstvo :salut:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 feb 2025, 18:05

slika
:bih:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 09 feb 2025, 18:05

Momak je jak k'o beton :D Sve pohvale :salut:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 feb 2025, 18:07

Mi bi ko repka trebali gledati da nam je teren ovakav ko Plymouthu kad igramo protiv jakog protivnika. Lopta odskace ko luda ne mozes 3 pasa sastaviti.

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 09 feb 2025, 18:09

:bih: Ta će cvajtaši
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 feb 2025, 18:26

Doktorski se momcina posra u usta svoj malogradjanstini sa pdfa reprezentacije :salut:
naprijed rejal

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 09 feb 2025, 18:30

Čovjek igrač utakmice, Engleska/Škotska je stvorena za njega, Snaga, skok igra, postavljena odbrana.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 09 feb 2025, 18:31

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 feb 2025, 18:45

mijenja mišljenje i onima kojima ga niko ne može promijeniti. Bravo Nikola, hvala selektoru na još jednom otkriću za budućnost. Kakav fajter :tokralju:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 09 feb 2025, 18:47

kempes je napisao/la:
09 feb 2025, 17:41
NoDi80 je napisao/la:
09 feb 2025, 17:14
DeeWa je napisao/la:
09 feb 2025, 17:12

Šteta što će ovo biti jedina utakmica ove sezone sa kvalitetnim timom.
Vode 1:0 protiv Liverpoola :bow:
Mogli bi i proci dalje
Cijeli Championship je kvalitetan i bez FA Cupa ima dobrih treninga i utakmica
Inace si poznavaoc trenaznih procesa u championship, majku ti lupetasku.
posratise nodi u stau realno
menstrual

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 feb 2025, 18:48

Mogli je napisao/la:
09 feb 2025, 17:59
1921boy je napisao/la:
09 feb 2025, 17:55
Odigrao je za desetku, bacanje na glavu za svaku loptu, igrač utakmice definitivno.
Zato ga Pokeras i gotivi. Hadzikadunic je previse soft.
:thumbup:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 feb 2025, 18:49

killafrommanilla je napisao/la:
09 feb 2025, 18:45
mijenja mišljenje i onima kojima ga niko ne može promijeniti. Bravo Nikola, hvala selektoru na još jednom otkriću za budućnost. Kakav fajter :tokralju:
Postajes strasno naporan. Pohvalio sam covjeka radi vrhunske partije kao sto pohvalim i kao sto cu uvijek pohvaliti svakog drugog reprezentativca za kojeg smatram da nije neki kvalitet.
Jos uvijek stojim iza toga da je lik teski kikser i da je samo pitanje kola kad ce opet napraviti neku glupost a ovo sto sam sada napisao apsolutno ne mijenja moje misljenje o njemu.
Najlakse je glumit frajera i pisat kada je sve top, a kad nista ne valja onda cemo pobjec ko pizda.
Sam si napisao neki dan da je bare bare s Dennisom a ja sam to govorio konstantno. Da im je spojit kako vrline u jednog igraca taman bi imao klasu stopera.
Otom potom, nadam se da se neces izgubit kad ne bude sve idealno jer vidim da nisi nista pisao nakon onog kiksa protiv WBA i transfera u zadnju ekipu cvajte s 28 godina nezamjenjivog reprezentativca :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 feb 2025, 18:57

fanatik19 je napisao/la:
09 feb 2025, 18:49
Postajes strasno naporan. Pohvalio sam covjeka radi vrhunske partije kao sto pohvalim i kao sto cu uvijek pohvaliti svakog drugog reprezentativca za kojeg smatram da nije neki kvalitet.
Jos uvijek stojim iza toga da je lik teski kikser i da je samo pitanje kola kad ce opet napraviti neku glupost a ovo sto sam sada napisao apsolutno ne mijenja moje misljenje o njemu.
Najlakse je glumit frajera i pisat kada je sve top, a kad nista ne valja onda cemo pobjec ko pizda.
Sam si napisao neki dan da je bare bare s Dennisom a ja sam to govorio konstantno. Da im je spojit kako vrline u jednog igraca taman bi imao klasu stopera.
Otom potom, nadam se da se neces izgubit kad ne bude sve idealno jer vidim da nisi nista pisao nakon onog kiksa protiv WBA i transfera u zadnju ekipu cvajte s 28 godina nezamjenjivog reprezentativca :D
Nije te lik prozvao direktno :D možda indirektno :mrgreen:

Ne postoji nijedan štoper koji nikada ne napravi kiks ili grešku, tako i Katić.
Sigurno da će imati određene kikseve, ali ovo zalaganje i srčanost je nešto što me podsjeća na Spahića, a to nam svakako treba u reprezentaciji. Odlično otkriće selektora i SŠ.

Što se tiče "cvajte".. Evo ne znam, Švicarska prva liga se ovdje nazivala razvojnom ligom (nekad i odronom), ne kažem da si lično ti.. ali engleski championship je jedna od najboljih ako i ne najbolja 2. liga na svijetu. Ne igra više u "odron" ligi.

Drugo, nije problem da ti kritikuješ lošu partiju ili neki kiks, ti to baš i ne radiš, nego spominješ porodična stabla selektoru i svima u SŠ. Prevara, menadžerski igrači, katastrofalni pozivi, neznalice na klupi i slično.. To nisu kritike, nego obično pljuvanje i bacanje blata.

Evo, svi smo vidjeli da on ipak ima određeni kvalitet i da treba biti na spisku. :bih:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 feb 2025, 19:01

HariTz je napisao/la:
09 feb 2025, 18:57
fanatik19 je napisao/la:
09 feb 2025, 18:49
Nije te lik prozvao direktno :D možda indirektno :mrgreen:

Ne postoji nijedan štoper koji nikada ne napravi kiks ili grešku, tako i Katić.
Sigurno da će imati određene kikseve, ali ovo zalaganje i srčanost je nešto što me podsjeća na Spahića, a to nam svakako treba u reprezentaciji. Odlično otkriće selektora i SŠ.

Što se tiče "cvajte".. Evo ne znam, Švicarska prva liga se ovdje nazivala razvojnom ligom (nekad i odronom), ne kažem da si lično ti, ali engleski championship je jedna od najboljih ako i ne najbolja 2. liga na svijetu.

Drugo, nije problem da ti kritikuješ lošu partiju ili neki kiks, ti to baš i ne radiš, nego spominješ porodična stabla selektoru i svima u SŠ. Prevara, menadžerski igrači, katastrofalni pozivi, neznalice na klupi i slično.. To nisu kritike, nego obično pljuvanje i bacanje blata.

Evo, svi smo vidjeli da on ipak ima određeni kvalitet i da treba biti na spisku. :bih:
Drug, ti nadji post gdje sam ja napisao da Katic ne treba biti na spisku radi igrackih kvaliteta i necu posta vise napisat.
Odlucili smo se za likove kojima smo druga opcija i on je sigurno igrac koji medju takvima ima mjesto u ovoj reprezentaciji a ja sam rekao samo da ga ne bi zvao radi toga jer je smece kao licnost a nista bolji nisu Burnic, Huseinbasic i Sunjic a jos uvijek smatram i smatracu da nema kvalitet i da ga se ne smije tretirati kao nezamjenjivog stopera. Dosegao je vrhunac karijere i isti je vrlo skroman. Barisic je igrac sa puno vecim dometima od njega. Katic je odlicna backup opcija, moze nekad i starter ali da nam je on 1. Opcija je za mene apsurd, ne kazem da sam u pravu ali imam pravo na misljenje.
Nigdje takodjer nisam rekao da je Svicarska jaca od cempionsipa, stavise smatram da je cempionsip mnogoo kvalitetniji al valjda nesto govori cinjenica da ga je kao najboljeg stopera Svicarske dovela zadnja ekipa lige.
Toliko :bih:

P.S- killa me prozvao indirektno ali osjecam da je direktno jer sam ja jedini rekao da mi o Katicu kao igracu niko ziv nece promijeniti misljenje. Pogresno tumaci moje postove i cesto me proziva na osnovu onoga sto mu samo odgovara a drugo uvijek zaobilazi. Nejse, trpamo temu glupostima.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 09 feb 2025, 19:13

Danas heroj sutra ustasa I menadzerska posla.
Eh bolesno citati tu temu, up and down

Pool poslao B ekipu, katicu odlicna tekma a forumase koji su ga do prije 4 Sata po******* na ejakulaciji :bow:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.