ma jesu doma pogotovo,ali mislim da to Sunsi moguNeutral je napisao/la:Naravno, ali Bucksi su ipak gadan protivnik. Još kada bi im Reed igrao. Ilyasova je ubica.

ma jesu doma pogotovo,ali mislim da to Sunsi moguNeutral je napisao/la:Naravno, ali Bucksi su ipak gadan protivnik. Još kada bi im Reed igrao. Ilyasova je ubica.
onda je nba liga pala K za usi ako je bogut jedan od najboljih centara...Neutral je napisao/la:Jedan od najboljih centara NBA lige.
15.8 poena, 10.8 skoka , te drugi bloker lige sa 2.5 po tekmi. Svakako da mu tu još poeni fale, ali čovjek je eksplodirao u ovoj sezoni, s tim da je u posljednim utakmicama pao.
Wolverine je napisao/la:kk_bosna, bogut jeste u samom vrhu sto se centara tice, momak igra odlicno.
Potpisujem majstoredema je napisao/la:ma daj sto bit fan neke ekipe ak ne vjerujes u nju a to za odbranu svako pravilo ima izuzetak znali su oni daleko ic u play offu jedino moze umor nasha stic a treba bit postebn pa rec da su trenutno u ponajboljoj formi e sad ovi sto su osigurali vec sve sigurno igraju s pola snage i cuvaju se povreda inace bice opet wild west strasno su izjednaceni svi lakersi malo iznad mislim da ce kod njih skripat na playu s fisherom ali phil ionako ne daje nikad veliki znacaj playu pa tak da to ne mora nis znacit e zaboravih tacke .....................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.