amerosm je napisao/la:Vecina je dosad opisala igru Portugala, i jedan clan foruma je rekao da Ciro treba svojim igracima treba pokazati dvije utakmice kako je ovaj sastav pobjedjen i ako je bio favorit, i to finale 2004. na EP-u gdje je "kralj Otto" igrao zatvoreno i cekao svoju priliku i docekao je. Drugi susret je bio protiv Nijemaca na EP-u 08, gdje su Nijemci pokazali zasto su Nijemci
Koljeg, je 'l to neces ime da mi spomenes?
drop je napisao/la:harishp je napisao/la:Ja sam misljenja da je cak bolje da Roxi

nastupi protiv nas.
Real ce ga ubiti u pojam zbog gubitka od 2 miliona sto ne igra-kako rekose zbog krivice selektora Portugala i cjele mu repke.Drugo hem ce biti rovit sto opet znaci zauzece mjesto mozda nekom zdravijem i spremnijem hem mu onaj vrac od nesudjene mu trjebe Paris Hilton ,,baca cini,, pa je i tu naograjisao
Portugal je jak ko zemlja i takav kakav je ma koliko mi mislili da nije.
Ciro bi trebao u Portugalu da promjeni formaciju i da proba sa dva stopera,bekovima i krilima.
Ova postava makar za prvu tekmu bi se mogla izvesti kao
------------------------------------Hasagic---------------------------------
Berberovic--------Spahic-------------Nadarevic------------Jahic
--------------Rahimic-----------Bajramovic------------------------
Ibricic(Vladavic ili Pjanic)-----Misimovic-------------Salihovic------
---------------------------------Dzeko----------------------------------------------
A u Zenici zavisno od rezultata koji se postigne u prvom mecu mozda probati mjenjati nesto ofanzivnije.
Vrlo dobro,4+

...nešto slicno sam i ja zamišljao...Jahiću prije utakmice dati sirovog mesa i da odmah u startu osakati Cristinu i Jaha je vec dao svoj doprinos...po krilima ce nas najviše napadati,to svi znamo...pa onda nam jedino preostaje da ih tucemo kako i umijemo jer ih postojecom kvalitetom i klasom necemo moci tako lako zaustaviti.
E ovo je utakmica gdje bi tatin Sin mogao napraviti nešto,imam neki predosjecaj (neka asistencija,krucijalna presjecena lopta ili cak možda i gol) pa da javno ovdje pojedem sve svoje rijeci...nece mi biti problem,samo da odemo u Afriku.
Znaci, poceli smo se svi slagati u vezi formacije. Hare, nix lose

samo gdje si stavio potencijalne zamjene, ne treba da ih bude. Ibricic ili tatin sin, kako drop kaze...mora igrati. Rasterecen zutih kartona, univerzalac, a uz to jos i po gol opasan (haa drop, 'tas ako ga zabije, vidim imas isharet

).
hahahahaha, cuj Jahicu dati sirovog mesa

, odoh pishati...odmah se vracam