Forum
Re: Forum - pristup mobitelom
ja sam vise mobitelom nego racunarom
evo i sad sam npr:) postovi su prilagodjeni, ali mi se cini da bi se izgled stranice za mobitel mogao jos prilagoditi, jer tekstualne stranice jos imaju povelik kapacitet pa sporije dolaze nego npr gmail na telefonu
ja također, često ulazim preko mobitela.
malo jeste sporo, ali nema veze. samo još kad bi mogla uvijek da se ostvari i konekcija na net. u Ze noću je to živi SF, al' to nije do Vas!
malo jeste sporo, ali nema veze. samo još kad bi mogla uvijek da se ostvari i konekcija na net. u Ze noću je to živi SF, al' to nije do Vas!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- TheManiacs
- Kontakt:
Kad nisam kući a na mobitelu imam kredita često sam na stranici tj. forumu
pa nije problem,ništa komplikovano .
pozz
pa nije problem,ništa komplikovano .
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
jeste li pregledali mogućnosti postavki: http://m.sportsport.ba/postavke
tu se može dosta ubrzati/pojeftiniti učitavanje stranice, smanjenjem broja vijesti po stranici, uklanjanjem slike, prikazom jednostavne tabele, isl.
tu se može dosta ubrzati/pojeftiniti učitavanje stranice, smanjenjem broja vijesti po stranici, uklanjanjem slike, prikazom jednostavne tabele, isl.
To bi vi da se pofalite da imate dobar mobitel hehehahaha 
Evo i ja cu :d dobar je i jednostavan i brz pristup posebno preko wap i rss...ne uzima puno krede
Evo i ja cu :d dobar je i jednostavan i brz pristup posebno preko wap i rss...ne uzima puno krede
- Stone Island
- Kontakt:
Ne da mi se peglati s mobitelom.Digne mi tlak,najradije bi ga razbio.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 19 dec 2009, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
" % & & ?.. $ & " своје ", $ ' " ? $ $ $ & нпр " " " на ? " " ?...
"" ПУТ ""
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Odavno preko telefona glededam vijesti sa sportsport.ba jedino nisam nikad ulazio na forum preko telefona
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ja sam cesto ulazio preko mobitela i nisam primjetio nista lose.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ulazim ja preko mobitela ,kad sam u skoli ,duze ucitava al jbg ,nemoze odmah . Po meni je OK
meni je ovo odlicno doslo,jer nisam u zadnej vrijeme u mogucnosti da visim za racunarom ,sada cu malo vise biti na forumu jer fakat sam izbivao dugo sa foruma.Pohvale 
AMAR OSIM!!!
- reds_forever
- Kontakt:
ja takodje ulazim na forum preko mobitela ali ne koristim opciju prikaza za mobitel nego udjem onako " normalno" s tim da se mogu prijaviti i napisati post tek kada na mobitelu odaberem opciju za izravni prikaz stranice...a to uzima puno kreditaadmin je napisao/la:Da li neko pristupa našem forumu putem mobitela?
u našoj novoj usluzi m.SportSport.ba, kroz interface prilagođen za surfanje mobitelom uz vijesti, fotogalerije, video linkove na golove, aktuelne tabele i rezultate sada nudimo i lakši ulaz, čitanje i ostavljanje poruka na forumu... sve to bez korištenja računara, samo kroz mobitel (Npr. sad se možete javiti i sa utakmice, pa čak i postaviti neku sliku atmosfere dok utakmica još traje.).
Prikaz je potpuno pojednostavljen i oslobođen bespotrebnih džidža da bi i sam pristup bio što brži i jeftinijii.
Interesuje me da li su neki forumaši već počeli to da ulaze na forum preko mobitela i kakva su iskustva.
Tema je postavljena ovdje kako bi je vidio što veći broj forumaša koji su potencijalni korisnici nove usluge. Svaki odgovor pomoći će nam da usavršimo uslugu i poboljšamo sve eventualne nedostatke.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
za one koji ne kontaju, "šta pristup mobitelom?", evo i najavnog TV spota:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja sam i prije pristupao sa mobom i sve je normalno radilo samo sto mi se malo duze download hosting ,ali je i skinulo kredita

Mislim da ce rijetko ko gledati slike ili klipove jer skida puno kredita.admin je napisao/la:za one koji ne kontaju, "šta pristup mobitelom?", evo i najavnog TV spota:
[youtube][/youtube]
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
nije za ove što se kače plačajući, ali može ko koristi wi-fi koji je sve prisutniji u mnogim kafićima i javnim mjestima.
dobro funkcionise, nema sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobra je reklama, nema sta, samo ja ne znam svoj password 
Support Velez, It's logical! ★
za sve one koji ipak više vole našu staru wap stranicu (brže/jeftinije) i ona je dostupna.
u postavkama samo je potrebno odabrati verziju stranice "basic" i snimiti postavke i ponovo imate sve ono staro (nema foruma, slika, tabela, videa...).
u postavkama samo je potrebno odabrati verziju stranice "basic" i snimiti postavke i ponovo imate sve ono staro (nema foruma, slika, tabela, videa...).
ево & ' " ја
& је &
$ % се не ' ? на ' јер " је " на ?, ? ' везе $ ? $ " $ & ? 
& је &
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.