Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
meni nedostaje onaj seo koji je onomad bejlu zavrsio ozbiljnu karijeru, ovaj novi mi je balerina u odnosu na togRaonffa je napisao/la: ↑27 sep 2022, 00:19Dobar dobar, konačno nakon Mujdže imamo beka koji je opasnost po protivnika skoro svaki put kada pređe centar, i uvijek će jedan protivnički igrač morati obratiti pažnju na njega zbog utrčavanja i centaršuteva.
Vidi se da mu defanziva nije jača strana, nigdje ga kod četvrtog gola nazad, Demirović se u tom napadu Rumuna vratio na poziciju desnog beka, Amara do njihovog gola nije uopšte bilo u kadru što znači da je ostao negdje duboko naprijed.
Ali dobro, to oko defanzivne odgovornosti dolazi sa vremenom i godinama iskustva, ne znam vala nijednog mladog dobrog ofanzivnog beka a koji je odmah u tim godinama dobar u defanzivi.
@hurem
Kolašinac nikada nije imao centaršut, mislim da Ćivić ima ubojitiji centaršut od njega![]()
Seo je onomad u prvom mandatu u Schalkeu i ponekad u Arsenalu najviše asistencija imao iz utrčavanja u prostor i centaršuteva po zemlji. Bio je jak i prilično brz za svoju konstituciju tako da ga je rijetko ko mogao fizički zaustaviti kada tako "ganja" prostor iza protivničkog beka.
Mislim i dan danas on to može raditi, samo što mi nemamo igrača (krila i neke desetke) koji će njemu tako gurnuti loptu u prostor, 4/5 takvih pokušaja završe ili u nogama protivničkog igrača ili gol autu pošto je lopta prejaka.
A Seo k'o Seo vidi se da je ofalio ofanzivno, valjda zato što prave trećeg stopera od njega unazad godinu-dvije, počeo je Arteta a evo i Tudor to primjenjuje![]()
I meni se u prvi mah ucinilo da je on, ali haman da je ipak Sucic bio u pitanju. Amar je ponovo odigrao jako dobru utakmicu. U prvom poluvremenu su skoro sve vrijeme igrali preko njegove strane.NerminFatic je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:30Ma je li ono Dedic sada promijesao cijelu odbranu Dinama i umalo ne dadose gol? Malo sam prebacivao na drugu. Inace, Amar dobar vecerass to sam vidio.
SucicNerminFatic je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:30Ma je li ono Dedic sada promijesao cijelu odbranu Dinama i umalo ne dadose gol? Malo sam prebacivao na drugu. Inace, Amar dobar vecerass to sam vidio.