Jusuf Gazibegovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Jusuf Gazibegovic
Sturm propustio prvu meč loptu. Slijedeće sedmice im treba pobjeda protiv Klagenfurta na svom terenu ili kiks Salzburga. Trebali bi to uzeti.
U svakom slučaju, mislim da Jusuf treba da ide. U CL će skoro sigurno biti kanta za napucavanje i to mu neće podići cijenu. Bolje sada otići kada su na vrhuncu.
U svakom slučaju, mislim da Jusuf treba da ide. U CL će skoro sigurno biti kanta za napucavanje i to mu neće podići cijenu. Bolje sada otići kada su na vrhuncu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
transfer i njega ceka..
Salzburg vodi 3-1 protiv Laska
Sturm Klagenfurt jos 0-0
Ako ostane ovako onda nista od titule za Jusufa
Sturm Klagenfurt jos 0-0
Ako ostane ovako onda nista od titule za Jusufa
Bog Bosna i Bošnjaci
Napokon dadose gol.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
2-0 Sturm gotovo je, cestitke Jusufu na tituli!
Salzburg Lask 7-1

Salzburg Lask 7-1

Bog Bosna i Bošnjaci
Možda i ne bi bilo loše da ostane u Sturmu. Igrati će LP, velika pozornica, uz neke dobre partije sigurno da će biti zapažen.
Međutim, ako budu kanta za nabijanje u grupnoj fazi..
Međutim, ako budu kanta za nabijanje u grupnoj fazi..

-
- Kontakt:
U timu godine.
Vrijeme je za neki iskorak, Bundesliga bi bila top.
Vrijeme je za neki iskorak, Bundesliga bi bila top.
Momak odigrao dvije pristojne utakmice. Iznenadjujuce dobro postavljanje kod nekih situacija. 

On i Gigovic jedini brzi na terenu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Besiktas zainteresovan za njega, ma bolje mu je samoubistvo izvrsit nego iz Sturma i lige prvaka otic u mrtvu Tursku ligu. Samo bundesliga ili ostanak u Sturmu sve drugo promasaj
Ako je budala, otici ce tamo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa vjerovatno je to i maksimum sto moze u ovom trenutku, samo mi jbg imamo obicaj da precjenjujemo nase igrace pa smo ga ocekivali u Aston Villi ili Leverkusenu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Maksimum je ostanak u Sturmu, a ne prelazak u tra la la ligu
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Gazibegović je izgrađen i školovan igrač, sa radnim navikama. Njemu odlazak u Bešiktaš ne bi uticao na kvalitet igre.
Ipak se ne može porediti igranje za Bešiktaš i Sturm, ma koliko turska liga bila u krizi.
Lijepo bi bilo da ode u neki tim liga 5, ali ne znam koliko je to realno. Pare u velikim turskim klubovima su daleko veće, nego u nekom slabom klubu liga 5.
Ipak se ne može porediti igranje za Bešiktaš i Sturm, ma koliko turska liga bila u krizi.
Lijepo bi bilo da ode u neki tim liga 5, ali ne znam koliko je to realno. Pare u velikim turskim klubovima su daleko veće, nego u nekom slabom klubu liga 5.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Normalno da je Besiktas jaci od Sturma. Forumasi iz nekog razloga svrsavaju na sve zapadnije od nas. Cak su pisali i da je Cvajta jaca od Turske lige.
Turska liga je odlicna za 34-godisnjake pa nagore... ili za igrace koji igraju na balkanu pa predju u tursku ligu je top... al za jednog mladog igraca sa zapada, cccc, turska je bezvezna, bolje x puta u 2.bundesligi igrat nego u prvoj turskoj
Skolovan je za Super lige, buducnost. ZA sljedecih 15 godina.
Bolje mu je da ode u Hartberg nego u **** Besiktas
Sturm je za Besiktas klub ipo
Turska liga najgora od najjacih liga
Sto manje nasih igraca tamo to bolje
Pogotovo ovih mladji od 25
Sturm igra ligu prvaka za Besiktas je pitanje hoce li igrati narednih 5 godina
Najbokje bi mu bilo da ostane u Sturmu jos godinu nego da ide u Besiktas i takve klubove
Sturm je za Besiktas klub ipo
Turska liga najgora od najjacih liga
Sto manje nasih igraca tamo to bolje
Pogotovo ovih mladji od 25
Sturm igra ligu prvaka za Besiktas je pitanje hoce li igrati narednih 5 godina
Najbokje bi mu bilo da ostane u Sturmu jos godinu nego da ide u Besiktas i takve klubove
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, hurem, sirBobbyMoore, Zglavkar i 16 gostiju.