Yebo li im Butmir majku.Zukanovic je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:00„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u TK FK Sarajevo u Butmiru odradili trening.
Gojko Cimirot je propustio trening iz preventivnih razloga, kao i Jasmin Burić koji je otišao na dijagnostičke pretrage zbog povrede mišića stražnje lože koju je zadobio sinoć na utakmici protiv Irana.
Kamp reprezentacije je napustio i mladi Ermedin Demirović koji zbog žutih kartona u kvalifikacionim utakmicama za „U-21“ reprezentaciju nema pravo nastupa.
Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kamp reprezentacije je napustio i mladi Ermedin Demirović koji zbog žutih kartona u kvalifikacionim utakmicama za „U-21“ reprezentaciju nema pravo nastupa.
Koji amaterizam. Nikad se više ne bi odazvao pozivu
Koji amaterizam. Nikad se više ne bi odazvao pozivu
S obzirom da Demirović sada mora provesti pet dana u karantinu pri povratku u Njemačku, FS BiH je izašao u susret Freiburg da Demirović bude prisutan samo na prijateljskoj utakmici protiv Irana.
Dakle, znali su da će biti tu samo za Iran i opet nisu dali momku ni minutu iako igramo 3 utakmice u par dana i još smo ganjali rezultat. Ne mogu da vjerujem.
Dakle, znali su da će biti tu samo za Iran i opet nisu dali momku ni minutu iako igramo 3 utakmice u par dana i još smo ganjali rezultat. Ne mogu da vjerujem.
Zadnja izmjena: samobih, dana/u 13 nov 2020, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hajmo Holandezi 7 komada inshallah
-
- Kontakt:
E moj Bajevicu kakva si ti nula.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Fol je što nisu znali. Neko nije uradio svoj posao na vrijeme. Dobio bi on šansu sinoć 100% da su znali da odrađuje kartone.samobih je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:11S obzirom da Demirović sada mora provesti pet dana u karantinu pri povratku u Njemačku, FS BiH je izašao u susret Freiburg da Demirović bude prisutan samo na prijateljskoj utakmici protiv Irana.
-
- Kontakt:
Kakvi amateri retardirani
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
koja komedija, koja bagra, fuj fuj..suzdrzat cu se da ne lajem.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci sljedeci scenario se desio kod Demirovica:
Neki klubovi poput Bremena u Njemackoj su zabranili sve i jednom igracu da idu u reprezentaciju jer po povratku moraju u karantin. U Freiburgu su napravili izuzetak kod Demirovica za ovu prijateljsku jer bi nakon 5 dana karantina opet bio spreman za Freiburg, tako da ga je savez pozvao za ovu utakmicu protiv Irana, strucni stab je znao da nece biti kasnije tu.
I sta je nas strucni stab uradio: Sve i jednom igracu dao priliku u napadu ukljucujuci i veliku nadu iz 2. turske lige, a Demirovicu ni minute. Momak bez odigrane minute sad ide nazad u Njemacku i mora 5 dana u karantin. Naravno razocaran. Ne znam sta je falilo dati mu priliku u ovoj tekmi, ostali bi svakako igrali jos 2 tekme.
I vi meni sad recite jesu li oni normalni savez zajedno sa strucnim stabom?
Neki klubovi poput Bremena u Njemackoj su zabranili sve i jednom igracu da idu u reprezentaciju jer po povratku moraju u karantin. U Freiburgu su napravili izuzetak kod Demirovica za ovu prijateljsku jer bi nakon 5 dana karantina opet bio spreman za Freiburg, tako da ga je savez pozvao za ovu utakmicu protiv Irana, strucni stab je znao da nece biti kasnije tu.
I sta je nas strucni stab uradio: Sve i jednom igracu dao priliku u napadu ukljucujuci i veliku nadu iz 2. turske lige, a Demirovicu ni minute. Momak bez odigrane minute sad ide nazad u Njemacku i mora 5 dana u karantin. Naravno razocaran. Ne znam sta je falilo dati mu priliku u ovoj tekmi, ostali bi svakako igrali jos 2 tekme.
sta ce bolan biti normalno...treba traziti ostavke od cistacice pa do vrha, dovoljno da samo onu kravu pecikozu gledamo sve ove godine, da ti ogadi cijelu repku.
a i nasi bivsi igraci sute ko zaliveni, ljudi nas srozali na nivo latvije i mi sutimo, daj barem reci koju privatno preko drustvenih mreza ako ti levati novinari ne daju javno.
ko onog nalica dovede da sere ko foka, lik ne zna sta prica.
taj drugi levat izadje i kaze iran igrao u najjacem sastavu, pa yebo hitlerovu propagandu, onan drugi levat dan ranije kaze idemo na pobjedu sa najboljim sastavom u tom trenutku hahaha
ode kaze raja, pa gdje nece ici iz ove vukojebine, yebo africka plemena za nas...i onda dodju sarajlijice i brane sve sto ima veze sa njima i njihovim gigantima od klubova:-)
a i nasi bivsi igraci sute ko zaliveni, ljudi nas srozali na nivo latvije i mi sutimo, daj barem reci koju privatno preko drustvenih mreza ako ti levati novinari ne daju javno.
ko onog nalica dovede da sere ko foka, lik ne zna sta prica.
taj drugi levat izadje i kaze iran igrao u najjacem sastavu, pa yebo hitlerovu propagandu, onan drugi levat dan ranije kaze idemo na pobjedu sa najboljim sastavom u tom trenutku hahaha
ode kaze raja, pa gdje nece ici iz ove vukojebine, yebo africka plemena za nas...i onda dodju sarajlijice i brane sve sto ima veze sa njima i njihovim gigantima od klubova:-)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:18Znaci sljedeci scenario se desio kod Demirovica:
Evo vam priče.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Znači momak kao nagradu što se pojavio i što žrtvuje da bude 5 dana u karantenu je dobio sliku sa Pjanićem na treningu 

Zadnja izmjena: MrPink, dana/u 13 nov 2020, 13:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne moze covjek vjerovat et.Goalgetter je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:18Znaci sljedeci scenario se desio kod Demirovica:
Ubjedjen sam da oni pojma nisu imali nista. Oni su njega vjerovatno htjeli staviti protiv Hol ili Ita jer pojma nemaju.
Ili je bit momku ogadit repku da bi igrao neki njihov smrad.
BašČelik!
Ili bolje reci decko ima karijeru i nije htio platiti za nastup. Mejta na klupi nemoj optuzivati jer je on mejt, cviko i kompanija sa nogometnim savezom su prava adresa.Goalgetter je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:18Znaci sljedeci scenario se desio kod Demirovica:
Pa to su ljudi koji su napustili stadion u Zenici zato sto im se nije skandiralo afirmativno nakon ISPADANJA IZ BARAZA i sto su navijaci bili nezadovoljni.
Ako im iko ikada dozvoli da se vrate u Zenicu ja cu se javno odreci i Zenice i Bilinog Polja.
A ovo sto su uradili Demirovicu je cak gore i od toga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šehić
Dennis Kovačević Saničanin
Todorović Pjanić Krunić Kolašinac
Gojak
Višća Hodžić
Dennis Kovačević Saničanin
Todorović Pjanić Krunić Kolašinac
Gojak
Višća Hodžić
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Rahmana umjesto Gojaka, vidi se d as ne igra
Taj (ne)optimizam temeljin na Frank de Boerovom neznanju za kojeg smatram da je los trener skoro kao i nasa klapa na klupi posljednjih godina...plus motivacija nasih igraca na velikoj sceni.
U vezi s Demirovicem - citao sam za zuti ali sam zaboravio za to i očekivao sam ga protiv Nizozemske...
Nevidjeni amaterizam nasih "selektora" vrijedan micanja s klupe iste sekunde.
Uvijek sam pazio sta cu reci, napisati...ali sada ne: (edit) dabogda im se sav amaterizam i ucinjena nepravda vratili u životu .
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 13 nov 2020, 16:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Kakav amaterski potez sa Demirovićem, a najtužnije je što ja uopšte nisam iznenađen jer sam valjda naviknut na to kolika smo **** u tom segmentu. Ovo da se desilo u bilo kojoj drugoj reprezentaciji mislim da bi javnost otjerala kompletan stručni štab.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako ne znas sta je falilo, pa nije donio poklone od tetke iz Njemacke. Ako razumijes sta hocu reci.Goalgetter je napisao/la: ↑13 nov 2020, 13:18Znaci sljedeci scenario se desio kod Demirovica:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ipak je moralo da se vidi šta mogu pružiti Hadžić i Hodžić. Šta će Demirović, tek do Freiburga dogurao, da je neđe u Turskoj pa i nekako.
**** uhljebljena nesposobna. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.