FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevska
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevska » 23 avg 2020, 19:25

Pa realno gledajuci mi ni ne mozemo bolje dovoditi.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 23 avg 2020, 19:45

Dva djeteta Slobode u prvih XI Veleza.
tz tz tz tz tz tz

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 23 avg 2020, 19:53

Sljedeci put kad se budu pojedini ismijavali sa dovodjenjem igraca iz 1. FL neka se sjete Cosica, Serbecica, Besirevica...

Ne kazem ja da treba dovoditi odpadke ali mozemo barem pokupiti talentovanu djecu i momke za koje se vidi da znaju igrati lopte bez obzira sto igraju u Bratstvu, Radnickom i sl.

P.S. Nekakav Hasikic najbolji u Bratstvu koji je pravo dobro poceo sezonu.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 23 avg 2020, 19:57

Ma da, ali Serbecic, Besirevic i Memisevic su propusti ogromni, ali je jos posebnija prica Cosic, naš3 dijete a dobio sansu nije :/ Decko sa Slatine.
tz tz tz tz tz tz

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 avg 2020, 20:43

Ova uprava je prevara kao i prethodne. Samo toliko. Kakva stabilizacija, kakvi qurci. :salut:
Obicno kukavcije jaje koje je podmetnuto. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 23 avg 2020, 21:59

Probisvjet je napisao/la:
23 avg 2020, 20:43
Ova uprava je prevara kao i prethodne. Samo toliko. Kakva stabilizacija, kakvi qurci. :salut:
Šta drugo očekivati od partijskih drugova , stare varalice :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 24 avg 2020, 01:50

Ova ekipa moze izboriti opstanak, i to sa stilom, da ne strahujemo do zadnjeg kola.
Ali to nema ko posloziti niti nabrijati (barem kod kuce kada igraju).
Grado je problem veliki. Treba nam iskusan Vuk na klupi.
Imas ti u ekipi 3 ili 4 jako dobra igraca, uz 3 ili 4 talentovana i kvalitetna omladinca koji bi kod kuce trebali uzimati bod/ove.
Ekipa se moze rasteretiti sa nogiranjem 5 ili 6 igraca ,i dovodjenjem 2 ili 3 kvalitetna pojacanja.
Nije bitno da imas budzet 10 miliona, ako ne znas ih iskoristiti.
Nas klub mjesecno 15 ili 20 000 baca u vjetar katastrofalnim izborom igraca i trenera.
Opet ponavljam i drugi su duzni MILIONE, pa svake godine borba za evropu i trofeje. Dug je izgovor, jer nesto drugo je truhlo u Slobodi odavno.
A mi(pogotovo Tuzlaci)kojima je fol Sloboda svetinja, najveca smo kur cina od navijaca mentalitet nula.
Sve mi hocemo sve nama smeta a ne dao bog nesto uraditi, ili se organizovat, dat podrsku, napuniti stadion dat marku ne dao bog...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2020, 06:58

Dajemo brate mi koji smo navikli davati i uvijek cemo davati. Zato sto je to ljubav. A onda ti dodje dijete sa jedva 18 godina i pocne kenjati po FB ili forumima, glavu bih mu otkino odmah.

Jedva cekam samo da se vratimo na stadion, da vopi popijem sa drustvom, da kupim katru i znam da sam pomogao klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 avg 2020, 08:18

Realno mislim da je u ovom trenutku to vrh sto se moze uraditi sa ovim sredstvima. Treba biti realan. Nema love, nece niko uletit sa znacajnijim sredstvima u toj mjeri da bi promijenio sliku kluba.
I da smo mi mnogo blize scenariju Celika negoli nekom ozdravljenju. E sad ako se ide u tom pravcu da se spasi klub ok nije problem ni rezultat, mislim problem je, ali nije problem ako je u pitanju opstojnost kluba.
Nece ba niko na svoja ledja da preuzme ove dugove i jos ulaze svoja sredstva i opet da ti raja jbe od do.. Nije niko toliko lud.
Ne branim nikoga, ni na kraj pameti mi nije, a opet krenem od sebe, prvi ja ne bi uletio u ovaj haos i onda svaka daljnja kritika je bespredmetna.
Jedino sto bi voilio da su transparentni, recite momci na mjesecnom nivou, toliko nam treba toliko smo skupili i tjt...
Jebga svi znamo da situacija nije dobra, a prodato 400 clanskih. i sta hocemo? Ok ne mozes bacat sve na pleca navijaca slazem se, a opet nema ni tih velikih firmi, znaci nit pojedinci ulazu nit grupe i firme. A HOCE SE neki rezultat. Koliko para toliko muzike.
Grado, ne ide care vidis i sam, bolje se sam povuc nego ovo...Dajte Spahu bar i pustite ga nek radi sta zna do kraja sezone..

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 avg 2020, 11:15

Kenan Piric odlazi iz Maribora,imali nas tu kad je obestecenje u pitanju.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 24 avg 2020, 11:28

hondas je napisao/la:
24 avg 2020, 11:15
Kenan Piric odlazi iz Maribora,imali nas tu kad je obestecenje u pitanju.
da.
tz tz tz tz tz tz

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 24 avg 2020, 12:13

Sariel1987 je napisao/la:
24 avg 2020, 08:18
...
Jebga svi znamo da situacija nije dobra, a prodato 400 clanskih. i sta hocemo? Ok ne mozes bacat sve na pleca navijaca slazem se, a opet nema ni tih velikih firmi, znaci nit pojedinci ulazu nit grupe i firme. A HOCE SE neki rezultat. Koliko para toliko muzike.
Grado, ne ide care vidis i sam, bolje se sam povuc nego ovo...Dajte Spahu bar i pustite ga nek radi sta zna do kraja sezone..
:thumbup:. To je to. Moja zamjerka na račun ove uprave i svih uprava je da se onih u principu svih postavljaju kao upravitelji javnih para. Oni koji su dobili pecat. I sad se ovi trude da sa što manje potrošenih para u igrače vrate što više dugova? Klubu nedostaje masovnija podrška, navijača i sponzora. Uprava je povjerila Gradi prvi tim ok. Nije dobar smjenit će ga i ok. Ali kome je povjerila stvari oko privlačenja firmi? Nemaju para za pozajmice. još bolje. Ne mogu na taj način zavalit klub ali...Mislim da u ovom gradu ima ljudi spremnih raditi ali naravno glupo je očekivati da ti neko radi džaba. Onaj momak sa foruma radi fantastične stvari sa dizajnom. Brate dogovorite se sa momkom nađite neku sredinu. Možda ga ne možete plati ali ga možete npr pogurat na drugom mjestu il sl. I takvih svari ima milion. Neko ko će obilaziti firme, različite promotivne akcije i sl. Stvari koje će donijeti podršku i pare. Ne možeš doći na kraju i reći eto neće niko, nema podrške i onda na vijeće dajte nam još 100 k, 200, 300, ispast ćemo i sl. Priča nema podrške bez rezultata je isto bezveze. Sloboda je bitna, ne Azmir, Senad, Sica, Pink panter ili neko drugi.
Da im je lako nije. Da su tu zato što imaju nekog interesa, sumnjam prije da su tu zato što moraju ali ne znam. Ako su željni da to zbilja rade dobro, dosad se i ne vidi se baš pomaka. Osim naravno u štednji. Mogli su i oni uzeti pečat i ovjerit 10tak ugovora boljim igračima pa ko ga jbe, kad stignu tužbe u savez, reči morali smo, nije bilo dovoljno i onda opet kuknjava na vijeću, dajte para, uuuu kuku, propadosmo.
& $ ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2020, 16:04

klma1 je napisao/la:
24 avg 2020, 12:13
...
:thumbup:. To je to. Moja zamjerka na račun ove uprave i svih uprava je da se onih u principu svih postavljaju kao upravitelji javnih para. Oni koji su dobili pecat. I sad se ovi trude da sa što manje potrošenih para u igrače vrate što više dugova? Klubu nedostaje masovnija podrška, navijača i sponzora. Uprava je povjerila Gradi prvi tim ok. Nije dobar smjenit će ga i ok. Ali kome je povjerila stvari oko privlačenja firmi? Nemaju para za pozajmice. još bolje. Ne mogu na taj način zavalit klub ali...Mislim da u ovom gradu ima ljudi spremnih raditi ali naravno glupo je očekivati da ti neko radi džaba. Onaj momak sa foruma radi fantastične stvari sa dizajnom. Brate dogovorite se sa momkom nađite neku sredinu. Možda ga ne možete plati ali ga možete npr pogurat na drugom mjestu il sl. I takvih svari ima milion. Neko ko će obilaziti firme, različite promotivne akcije i sl. Stvari koje će donijeti podršku i pare. Ne možeš doći na kraju i reći eto neće niko, nema podrške i onda na vijeće dajte nam još 100 k, 200, 300, ispast ćemo i sl. Priča nema podrške bez rezultata je isto bezveze. Sloboda je bitna, ne Azmir, Senad, Sica, Pink panter ili neko drugi.
Da im je lako nije. Da su tu zato što imaju nekog interesa, sumnjam prije da su tu zato što moraju ali ne znam. Ako su željni da to zbilja rade dobro, dosad se i ne vidi se baš pomaka. Osim naravno u štednji. Mogli su i oni uzeti pečat i ovjerit 10tak ugovora boljim igračima pa ko ga jbe, kad stignu tužbe u savez, reči morali smo, nije bilo dovoljno i onda opet kuknjava na vijeću, dajte para, uuuu kuku, propadosmo.
Sve ste rekli, u biti to je to. Neki ovdje ocekuju provjerena imena nase lige, a evo hajde da se kladim sa svim negativcima ovdje na forumu da nemaju clansku. Ako imaju (ako treba i nick da im navedem) ja im platim za tu clansku sve do jednoga, a ako nemaju moraju kupiti clansku odmah?
Po onome sto su u medijima pricali do sada, njihov jedini cilj je stabilizacija i vracanje dugova, a sa cistim klubom onda sva primanja mozes preusmjeriti na tim i rezultat, bez glavobolje da ce ti iskakati neke tuzbe.
Ocekujem u narednih mjesec dana da ponovo izadju u javnost sta su uradili u proteklom periodu, jesu li vratili neki dug i sta dalje. Ali prica o Federalnoj ne dolazi u obzir, ali nikako.

I de nek mi neko rekne provjereno koliko se treba platiti za onu FB stranicu Slobode sto broji preko 50k clanova, gdje je onaj NY forumas? Ako nije puno para evo ja cu je otkupiti i halaliti klubu, ako vec niko ne bi ovdje ucestvovao, ima li neko info?

075 ❤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 24 avg 2020, 16:58

Beduin je napisao/la:
24 avg 2020, 16:04
klma1 je napisao/la:
24 avg 2020, 12:13
...
Sve ste rekli, u biti to je to. Neki ovdje ocekuju provjerena imena nase lige, a evo hajde da se kladim sa svim negativcima ovdje na forumu da nemaju clansku. Ako imaju (ako treba i nick da im navedem) ja im platim za tu clansku sve do jednoga, a ako nemaju moraju kupiti clansku odmah?
Po onome sto su u medijima pricali do sada, njihov jedini cilj je stabilizacija i vracanje dugova, a sa cistim klubom onda sva primanja mozes preusmjeriti na tim i rezultat, bez glavobolje da ce ti iskakati neke tuzbe.
Ocekujem u narednih mjesec dana da ponovo izadju u javnost sta su uradili u proteklom periodu, jesu li vratili neki dug i sta dalje. Ali prica o Federalnoj ne dolazi u obzir, ali nikako.

I de nek mi neko rekne provjereno koliko se treba platiti za onu FB stranicu Slobode sto broji preko 50k clanova, gdje je onaj NY forumas? Ako nije puno para evo ja cu je otkupiti i halaliti klubu, ako vec niko ne bi ovdje ucestvovao, ima li neko info?
Mislim da uopste nece da otkupi jer njemu svaki klik sto ce dobiti preko te stranice znači. A i moze se uplatiti reklama uplatis 200 maraka po danu 10 dana to ti ispadne 2000 maraka a viđenost moze doci cak i do 86 hiljada.. moze se sve al eto,clanske bi vise ljudi i kupilo da se to sve lijepo predstavilo,reklamiralo, al hbg ti imas stranisu od 3000 lajkova
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 24 avg 2020, 18:55

Beduin je uvijek lupao glupe postove a u međuvremenu je postao i naivan. Čuj vraćaju dugove 😂 od čega ba vraćaju dugove? Kojih para? Neka prvo isplate (do)sadašnje igrače.
I da nemam clansku, nemam sve dok je glavni cilj borba za 10 mjesto. Recimo Borac ima milionske dugove također, ljudi uzmu titulu ispadnu iz lige, vrate se izbore evropu(novac) pa ih izbace iz lige zbog dugova pa se opet vrate izbore Evropu(novac) i sada dobro stoje iako sa dugovima. Samo mi 100 godina vraćamo dugove koje smo ostvarili osvajajući jedno veliko NIŠTA.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2020, 19:03

HElo je zato nas intelektualac, blago kuci koju zaobidje. 😂
Tutkume, de citaj sta neko pise prije nego ispadnes to sto jesi. Ja sam rekao "po onome sto su pricali u medijima i objavljivali nekakve izvjestaje poslovanja", koliko je to istinito vidjet cemo kasnije, ne znamo ni ti ni ja.
Ja kupujem clansku iz ljubavi prema klubu, ti iz svojih razloga ne kupujes, ulozi svoje pare i budi glavni baja, al jok nema besplatno.
Pa mene bi bilo stid ne kupiti clansku, nakon svih ovih godina imas tu mogucnost bolan, historijski za nas. 😂😂

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2020, 19:16

Jedan Suljo (a imas dosta takvih na Tusnju) koji je dao sebe Slobodi, i dan-danas ne propusta utakmicu, a nista ne trazi zauzvrat, uvijek je tu za klub i daje podrsku i Upravama i gleda da animira i ohrabri ostale za dobrobit kluba, a ova djeca udario im forum i Fb u glavu pa samo nesto kenjkaju. 🔴⚫

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 avg 2020, 20:07

Al se vas dvojica castite :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 avg 2020, 08:14

HElo je napisao/la:
24 avg 2020, 18:55
Beduin je uvijek lupao glupe postove a u međuvremenu je postao i naivan. Čuj vraćaju dugove 😂 od čega ba vraćaju dugove? Kojih para? Neka prvo isplate (do)sadašnje igrače.
I da nemam clansku, nemam sve dok je glavni cilj borba za 10 mjesto. Recimo Borac ima milionske dugove također, ljudi uzmu titulu ispadnu iz lige, vrate se izbore evropu(novac) pa ih izbace iz lige zbog dugova pa se opet vrate izbore Evropu(novac) i sada dobro stoje iako sa dugovima. Samo mi 100 godina vraćamo dugove koje smo ostvarili osvajajući jedno veliko NIŠTA.
tacno je to borimo se ni za sta...
ali kad pogledas recimo istorijat bh kOkuruz lige, taj isti borac je uvijek imao vjetar u ledja.
pogledaj izvrsni odbor saveza, i clanove, ti nemas lika iz tuzle. imas samo jednog sa kantona i njeg libo i za slobodom i za tuzlom on je tu samo podizac ruke kako drugi kazu, pogledaj liste a b sudija, imas samo jednog lika sa kantona a on je haman pa navijac zelje. pogledaj liste delegata i kontrolora ja mislim da imas tu po jednog lika iz tuzle i tjt sto se tice saveza kao krovne institucije.
kad vec pricamo o nekim korjenitim promjenama, prvo na sto su se trebali okrenut je kantonalni savez jer odatle se ide dalje za ove funkcije a koje su vrlo bitne za svu ostalu pricu.
kad pogledas sarajevo, zrisnjki, borac, zelju... u odnosu na njih ti nemas ni jednog lika kod nas da se bori za te funkcije, mislim da nikom i ne pada na pamet toliko daleko gledat, osim mozda sad azmiru.
mozda se sta u medjuvremenu promijenilo ali cisto sumnjam.i tu se vracas na neke rezultate, tu ovisimo o samim sebi jer nekog investitora i nemas. hocu reci morao bi doobar inat biti pa kompenzirat sve te nedostatke sredstvima clanova. a da i kad upumpas ta sredstva onaj koji s njima upravlja da bude fer i transparentan. znaci zakazali na svim poljima a kao hocemo nesto. realno nerealno.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 avg 2020, 12:39

Probisvjet je napisao/la:
23 avg 2020, 20:43
Al zato je bilo vrijeme blagostanja kada si ti bio u Skupstini gdje je tokom tog vremena nastao najveci dug koji i dan danas otplacuju gradjani ovog grada. Kenjas po forumu vec godinama
samo Sloboda

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.