Moderator/ica: rio_Ferdy88
ja nisam gledal otpočetka, došel sam na početak 2/3. kad sam videl 3:0 za bruinse bil sam zaprepaštenHare_BvB je napisao/la:Sinoćnjom pobjedom od 5-3, Boltsi su izjednačili na 2-2 u seriji protiv Bruinsa. Strašan meč i veliki preokret domaćih koji su gubili 0-3 nakon prvog perioda. Danas sam pregledao snimak isam. Jednostavno, fenomenalna serija i bilo bi pravo čudo da ne ode u 7 mečeva.
nadam se finalu sharks-boltsNBA menager je napisao/la:Nadam se da će danas San Jose pobjediti Vancouver i preokrenut seriju pošto su mi nekako drag tim go go Sharks
Najubitačniji napad lige je ponovo presudio.maminho je napisao/la:ide se u 7. utakmicu![]()
Lightning 5 : 4 Bruins![]()
a seljačine iz Bostona opet izazvale tuču poslije poraza
Izgleda da bi.Admir_Sa je napisao/la:Kako je Cikago najbolja ekipa kada je odma ispala, a u reg sezoni bili osmiSaltCityAttack je napisao/la:gotovi su i Predatorsi gube vec 3;1 od umornog Vancouvera..ja sam rekao pobjednik serije Chicago-Vancouver osvaja cup, jer to su trenutno dvije najbolje ekipeMogu ja sada reci moj Montreal bi osvojio 100% da je prosao Bostona, al to je nerealno. Ko zna sta bi bilo do kraja, ovaj hokej je najludji sport
Sličan epilog desio se u Vancovueru i 1994. godine, kada su poraženi u sedmoj utakmici finala protiv Rangersa. Očito da floskula o mirnim i hladnim Kanađanima ne vrijedi za ovaj grad.Devil je napisao/la:p.s Nakon utakmice veliki neredi u Vancouveru izazvani nezadovoljstvom navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.