Sta je cilj tvojih postova druze? Sto radis ove gluposti ?Mancinijev1babo je napisao/la:
Vratiti sve kapitene![]()
![]()
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
I ja se slazem, treba vratit demica, haso je dobar al msm da trebamo na mladje snage preci, ipak profesionalac je riki u slaganju dresova, iskustvo u mepasu je neprocjenjivo 

-
- Kontakt:
Koji pusikur*c haha.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kad će se više izabrati moderacija ovdje?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Banovati sve musine profile jer je pusten s lanca zadnjih par dana, gledaj ti sta on objavljuje kakva budaletina. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
A pun je inspiracije, samo nek ne psuje hahahahaANTIFA ! je napisao/la:Banovati sve musine profile jer je pusten s lanca zadnjih par dana, gledaj ti sta on objavljuje kakva budaletina.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
De malo da se okrenemo transferima i špekulacijama. Bila kazala šta bilo
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam, u pregovorima je sa klubom van BIH.FSB je napisao/la:Navodno Fajić ostaje.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Sad za sad ostajeManciniLevatKlasican je napisao/la:Cisto sumnjam, u pregovorima je sa klubom van BIH.FSB je napisao/la:Navodno Fajić ostaje.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Za koliko para bi Fajić ostao ? Treba čovjeku datu dobru platu i neka ostane godinu dana.
-
- Kontakt:
Covjek vec ima platu s bonusima i uspjesima kluba koju malo koji spic u PL ima. Ne sekiraj se061657451 je napisao/la:Za koliko para bi Fajić ostao ? Treba čovjeku datu dobru platu i neka ostane godinu dana.
-
- Kontakt:
Fajicu hvala sto nas je vratio u PL, ali vec ima vise nego dobru platu za nase uslove i po mom misljenju je igrac koji je tempirana bomba u ekipi. Vidjeli smo sta se desi kada ne dobije dovoljno lopti ili kada nije njegov dan... Sada je pravo vrijeme za prodaju ako mislimo da zaradimo para da bi mogli dovesti pristojnu zamjenu, a svakako nam za PL treba brzi napadac.061657451 je napisao/la:Za koliko para bi Fajić ostao ? Treba čovjeku datu dobru platu i neka ostane godinu dana.
Forzza Velez
I ja sam misljenja da bi ga trebalo prodat za adekvatnu lovu ovo ljeto i dovesti provjerenog napadača u nekim 26-29 god. koji garantuje 15-18 golova, te jos dovesti wonderkida koji bi se mogao nametnuti uz Berishu za kojeg nažalost sumnjam da može iskoristiti svoj puni potencijal.
Kako znam Fajketu ističe ugovor na ljeto 2020 i glupo bi ga bilo izgubiti bez odštete.
Kako znam Fajketu ističe ugovor na ljeto 2020 i glupo bi ga bilo izgubiti bez odštete.
gdje je zapelo zna li se hoce li dolaziti vise pojacanja?Haroni je napisao/la:I ja sam misljenja da bi ga trebalo prodat za adekvatnu lovu ovo ljeto i dovesti provjerenog napadača u nekim 26-29 god. koji garantuje 15-18 golova, te jos dovesti wonderkida koji bi se mogao nametnuti uz Berishu za kojeg nažalost sumnjam da može iskoristiti svoj puni potencijal.
-
- Kontakt:
Prvo da pozdravim sve ucesnike ovog foruma. Zanima me kakvo je stanje oko potencijalnih pojacanja i dali se mozemo nadati skorom potpisu...
-
- Kontakt:
Da se nadovezem na temu oko Souze i Zeca. Souza je mlad i veoma perspektivan igrac koji moze jos puno da napreduje i da izgradi svoju karijeru cak bolje i od Zeca. Sto se Zeca tice njegovo vrijeme ploazi, bio je odlican igrac ali sad je u silaznoj putanji sto se njega tice.
-
- Kontakt:
Sta mislite kako ce izgledati prvi 11 protiv mladosti, koliko sam upucen 4 igraca iz sadasnjeg rostera nemaju pravo nastupa u 1 kolu. A to su Bobic, Fajic, Kuduzovic i Hasanovic zbog suspenzije (3zuta ili crveni karton).
-
- Kontakt:
Valjalo bi kupiti Kolaka, raskinuo ugovor za Zrinjskim, dobar golman
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.