Ko sto kaze Cowherd:"less dating famous people,more training"BernardBarnjak je napisao/la:Sta te briga za pojedince...Brokula je napisao/la:Znam da će me pojedinci hejtat, al brate kako je Simmons loš

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ko sto kaze Cowherd:"less dating famous people,more training"BernardBarnjak je napisao/la:Sta te briga za pojedince...Brokula je napisao/la:Znam da će me pojedinci hejtat, al brate kako je Simmons loš
Ne, to se ne radi. Ajde da su navijali prije pa bi čovjek reko, al mrtva tišina i onda čuješ samo "boo" ma mršClutch je napisao/la:I trebaju zvizdatiLillard je napisao/la:svaki put kad pomislim Sixersi su mi okej, ova stoka od navijača u dvorani se ukaže
Lillard je napisao/la:Ne, to se ne radi. Ajde da su navijali prije pa bi čovjek reko, al mrtva tišina i onda čuješ samo "boo" ma mršClutch je napisao/la:I trebaju zvizdatiLillard je napisao/la:svaki put kad pomislim Sixersi su mi okej, ova stoka od navijača u dvorani se ukaže
Mozda je do feeda preko kojeg gledas, al u dvorani je ludiloThis place is insane right now. Loudest I’ve ever heard it.
Ako ja čuh lijepo ovu repoterku kaže da mu koljeno održe toplim, šta god to značilocamparinho je napisao/la:Ocigledno JoJo ne moze vise ili ode masaza(bubnuo sam ne znam sta mu pomaze u ovoj situscija) pa da opet moze igrat drugo poluvrijeme
vec ga je aktiviro, dva napada usra i dva puta ga prodjose za lagane poenePuma je napisao/la:Boban mora aktivirati playoff mode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.