Lonac je bolji od svih igraca koje ti prizivas. Znas da ja pilam za Tinkia. Vise mi se svidja nego Prco.bhfanatic14 je napisao/la:Sta je sa hajrom i prcicem?? Ti si blizu menadzerskog valjda Mogo bi malo propjevat?? Vrana je samo pozvan sto je narod digo Glas, nije smio da ga ne pozove nakon onakvih igara...zna prosenik da novu bruku i laz nebi mogo vise prodat, sav se jadan uvjek znoji nezna vise kud goni od lazi...interesantno je i ovo da su mu povrijedjeni krunic cimirot gojak, a na spisku igraci koji nisu igrali mjesecima lonac i elva, a nema mjesta za prcica i hajru...hmmmm veliko kockanje veliko kockanje...neka nam je sa srecom nama bosancima pravim koji volimo ovu zemlju i pratimo na svim stadionima sirom evrope ! Bit ce gusto, ako ne bude pozitivna bodovna strana nakon ove dvije utakmice, onda pocinje opasno da Klima stolica prosenika .dubrovnik je napisao/la:Dobar potez je pozivanje Kovacevica. Cini mi se da bi od njega moglo biti nesto. O Hajrovicu je vise bezpotrebno i pisati. Trebao je biti pozvan.
Vrana je unutra da se popije antiFanatic.
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Miske samo za Torino ide, skupa Finska do Boga AllahaDrFilgud je napisao/la:Gdje se uplacuju donacije za baklavu i hurmasice?JavierBosnia je napisao/la:Spisak bolji ne moze biti
Hocete moci ti i @Miske10 sami sve ponijeti u Finsku?
BHF
Pa kako ce se prebaciti te baklave u finsku?Miske01 je napisao/la:Miske samo za Torino ide, skupa Finska do Boga AllahaDrFilgud je napisao/la:Gdje se uplacuju donacije za baklavu i hurmasice?JavierBosnia je napisao/la:Spisak bolji ne moze biti
Hocete moci ti i @Miske10 sami sve ponijeti u Finsku?
Haj Italija, tamo ima slatkog. Vjrovatno je i Lulic nesto spremio.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobar spisak, nadam se u srijedu pozitivnim vijestima o Pjanicu, da ce ipak moci zaigrati protiv Talijana.
Sad je dobar zato sto ga je Prosinecki pozvao? A neki dan kad sam ga ja prizivao zajedno sa jos par akademaca je bilo, kako guram igrace ciji klub gubi od Atalante 8-0.dubrovnik je napisao/la:Dobar potez je pozivanje Kovacevica. Cini mi se da bi od njega moglo biti nesto. O Hajrovicu je vise bezpotrebno i pisati. Trebao je biti pozvan.
Eh, eh. I Mujakica je trebao pozvati, bar sto se tice Sarajeva.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma gdje da ubaci Mujakica ? 4 stopera pozvao, sta ce mu vise.
Šuti, neki po temi pišu kako je Mujakić bolji od Zukanića i Šunjićajasmin10 je napisao/la:Ma gdje da ubaci Mujakica ? 4 stopera pozvao, sta ce mu vise.

Navijam i ja za FKS, ali malo realnosti ne škodi. Ali definitvno Nihad ima potencijal i nadam se da će se razviti u pravog igrača. Do tada neka dominira u U-21

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije sad bolji, ali je bolji od obojice kad su bili njegovih godina. Zukanovic igrao u austrijskom petoligasu, poslije treceligasu u Njemackoj.Mokes je napisao/la:Šuti, neki po temi pišu kako je Mujakić bolji od Zukanića i Šunjićajasmin10 je napisao/la:Ma gdje da ubaci Mujakica ? 4 stopera pozvao, sta ce mu vise.![]()
Navijam i ja za FKS, ali malo realnosti ne škodi. Ali definitvno Nihad ima potencijal i nadam se da će se razviti u pravog igrača. Do tada neka dominira u U-21
Nikad iz Sarajeva nisam gurao igrace koji ne zavrijeđuju paznju reprezentacije, niti bi zbog Sarajeva gurao igrace da ostetim reprezentaciju. Mujakic upravo sad to zasluzuje i ne postoji bolje vrijeme od 21. godine da debituje.
Ali svakako cete ga gurati nakon par mjeseci. Jer je praksa samo kod nas da zaigra i jednu utakmicu negdje vani da se Bosnjo uvjeri da taj neki fudbaler ima kvalitet, iako mu je taj isti pred nosem.
Pozivanje Kovacevica je dobro, jer treci golman je kao "sedmi" stoper. Ako vec mora da statira na klupi, neka bude neko sa 20 godina kome to moze pomoci. Nazalost, puno boljih od njega i nemamo.
@Emir79, lijepo je da si priznao da je Zukanovic iz BHPL otisao u austrijskog "petoligasa". Jer ces vjerovatno njega sutra uzeti za primjer uspjesnog proizvoda domace lige.
@Emir79, lijepo je da si priznao da je Zukanovic iz BHPL otisao u austrijskog "petoligasa". Jer ces vjerovatno njega sutra uzeti za primjer uspjesnog proizvoda domace lige.

Ja nisam nikad ni tvrdio da je svaki igrac koji je iz nase lige izasao kvalitetan. Samo tvrdim i ostajem pri tome, sve dok konekcija bolja i veca ne bude između reprezentacije i domace lige, mi nikad necemo imati niti jedno, niti drugo stabilno.DrFilgud je napisao/la:Pozivanje Kovacevica je dobro, jer treci golman je kao "sedmi" stoper. Ako vec mora da statira na klupi, neka bude neko sa 20 godina kome to moze pomoci. Nazalost, puno boljih od njega i nemamo.
Stofa u nasoj ligi ima u to budi siguran.
Hocu ti reci da je on, uz Dzeku, najuspjesniji BHPL proizvod i jedini koji je uspio da napraviti karijeru u ligama 5.emir79 je napisao/la:Ja nisam nikad ni tvrdio da je svaki igrac koji je iz nase lige izasao kvalitetan. Samo tvrdim i ostajem pri tome, sve dok konekcija bolja i veca ne bude između reprezentacije i domace lige, mi nikad necemo imati niti jedno, niti drugo stabilno.DrFilgud je napisao/la:Pozivanje Kovacevica je dobro, jer treci golman je kao "sedmi" stoper. Ako vec mora da statira na klupi, neka bude neko sa 20 godina kome to moze pomoci. Nazalost, puno boljih od njega i nemamo.
Stofa u nasoj ligi ima u to budi siguran.
Ali haj da sada ne offtopičimo.
Mujakic se mora pokazati u CL ili u EL slijedece sezone, vidjecemo dokle ce nasi timovi dogurati. Sasvim normalno, ako se pokaze protiv kvalitetni timova da je to dokaz kvaliteta.emir79 je napisao/la:Nije sad bolji, ali je bolji od obojice kad su bili njegovih godina. Zukanovic igrao u austrijskom petoligasu, poslije treceligasu u Njemackoj.Mokes je napisao/la:Šuti, neki po temi pišu kako je Mujakić bolji od Zukanića i Šunjićajasmin10 je napisao/la:Ma gdje da ubaci Mujakica ? 4 stopera pozvao, sta ce mu vise.![]()
Nikad iz Sarajeva nisam gurao igrace koji ne zavrijeđuju paznju reprezentacije, niti bi zbog Sarajeva gurao igrace da ostetim reprezentaciju. Mujakic upravo sad to zasluzuje i ne postoji bolje vrijeme od 21. godine da debituje.
Ali svakako cete ga gurati nakon par mjeseci. Jer je praksa samo kod nas da zaigra i jednu utakmicu negdje vani da se Bosnjo uvjeri da taj neki fudbaler ima kvalitet, iako mu je taj isti pred nosem.
Zukanovic, Bicakcic, Sunjic, Mimisevic i sad jos DIlaver. Dilaver je standardan u najboljem timu HNL i odlicno se pokazao u EL. Mujakic trenutno nema sta traziti u A repci. Pogotovo sad da debituje protiv Finske ili Italije..
Nema se on sta kome dokazivati, vec je. Ako kod njeg ne primjecujete kvalitet, onda stvarno nemam rjeci.soko je napisao/la:
Mujakic se mora pokazati u CL ili u EL slijedece sezone, vidjecemo dokle ce nasi timovi dogurati. Sasvim normalno, ako se pokaze protiv kvalitetni timova da je to dokaz kvaliteta.
Zukanovic, Bicakcic, Sunjic, Mimisevic i sad jos DIlaver. Dilaver je standardan u najboljem timu HNL i odlicno se pokazao u EL. Mujakic trenutno nema sta traziti u A repci. Pogotovo sad da debituje protiv Finske ili Italije..
A ako cemo postavljati takve standarede, onda od svakog traziti da se dokaze u CL i EL.
@soko, mujakic to nece igrati jer napusta sarajevo, ide u belgiju.
pustite mog jarana pashu, fino kaze da mujakic nije 'sada' bolji od pozvanih stopera ali da ima potencijal da bude. prema tome,kad bude bolji i bice u repki.
memisevic razvaljuje u holandiji pa udje na mala vrata u repku i tu je vjerovatno reda radi jer pored ove trojice nece igrati 100%.
od svih izjava u zadnje vrijeme, ova robertova o kvalitetu igraca u bhpl je jedna od rijetkih koje imaju smisla:-)
pustite mog jarana pashu, fino kaze da mujakic nije 'sada' bolji od pozvanih stopera ali da ima potencijal da bude. prema tome,kad bude bolji i bice u repki.
memisevic razvaljuje u holandiji pa udje na mala vrata u repku i tu je vjerovatno reda radi jer pored ove trojice nece igrati 100%.
od svih izjava u zadnje vrijeme, ova robertova o kvalitetu igraca u bhpl je jedna od rijetkih koje imaju smisla:-)
Pa kakve veze ima sto je bio bolji ako trenutno nema mjesta ? Zvati ga na naredne prijateljske, ali neces ga zvati pred odlucujuce utakmice.emir79 je napisao/la:Nije sad bolji, ali je bolji od obojice kad su bili njegovih godina. Zukanovic igrao u austrijskom petoligasu, poslije treceligasu u Njemackoj.Mokes je napisao/la:Šuti, neki po temi pišu kako je Mujakić bolji od Zukanića i Šunjićajasmin10 je napisao/la:Ma gdje da ubaci Mujakica ? 4 stopera pozvao, sta ce mu vise.![]()
Ti moj Emire ocito nista ne razumijes. Nisam ja pisao da je Vladan los vec da nikad ne bi branio da mu prethodnik nije pokazao srednji prst "vama" navijacima Sarajeva. Mali je zasluzio poziciju 3-eg golmana jer ima stofa u njemu. Usput sigurno nece braniti pa ovaj poziv samo njemu i Sarajevu moze pomoci.emir79 je napisao/la:Sad je dobar zato sto ga je Prosinecki pozvao? A neki dan kad sam ga ja prizivao zajedno sa jos par akademaca je bilo, kako guram igrace ciji klub gubi od Atalante 8-0.dubrovnik je napisao/la:Dobar potez je pozivanje Kovacevica. Cini mi se da bi od njega moglo biti nesto. O Hajrovicu je vise bezpotrebno i pisati. Trebao je biti pozvan.
Eh, eh. I Mujakica je trebao pozvati, bar sto se tice Sarajeva.
Mujakic je nedokazan stoper kao sto sam ti i napisao par dana prije. Pokusaj razumjeti da ja ne mrzim Sarajevo i da mi je drago sto ste uzeli prvenstvo. Niko sretniji od mene da svake godine proizvedete 5 reprezentativaca. To jos uvijek nije slucaj. Upravo kao sto je i Robi danas rekao.
Tesko je njemu to objasniti.DrFilgud je napisao/la:Pozivanje Kovacevica je dobro, jer treci golman je kao "sedmi" stoper. Ako vec mora da statira na klupi, neka bude neko sa 20 godina kome to moze pomoci. Nazalost, puno boljih od njega i nemamo.
Što se Pajketa tiče, njega bih više iz fudbalskih nego navijačkih razloga volio da vidim protiv Talijana. I ovako ćemo mi imati svoju šansu, ali imam osjećaj da će biti bolja tekma sa Pjanićem. A spisak je odličan. Naročito mi se sviđa ulazak Vrančića. On, Krunić i Gojko bi bili savršen vezni red ako ne bude Pajnića. Milošević može dati gol, Bajić također. Višća naš ponajbolji igrač. Tenk je često najbolji defanzivac Arsenala (mada to i nije toliko teško
). Džeko kad ima svoj dan, gotovo je. Pazi odbranu: Kolašinac - Bičakčić - Šunjić - Zuka. Ne zvuči loše.

Tvoje je misljenje da nema mjesta, nije i moje. Naravno da je mogao biti 25. igrac. Ne znam cime bi to ugrozio odlucujuce utakmice.jasmin10 je napisao/la: Pa kakve veze ima sto je bio bolji ako trenutno nema mjesta ? Zvati ga na naredne prijateljske, ali neces ga zvati pred odlucujuce utakmice.
Dobro za njeg, dobro za nas, dobro za nasu ligu. Podizemo joj rejting da imamo talenata. To se sve prati, svaki detalj se prati.
Razumijem ja vrlodobro i tvoje dvostruke arsine i tvoj odnos prema selektorima, kao i pozivima igraca. Kako si se ponasao prema Mesi, kako Susicu, a kako prema Prosineckom. Nemoj da ti vadim komentare. Promjenio si plocu prema Kovacevicu zato sto ga je pozvao Prosinecki, jer da su to uradili Mesa ili Susic ti bi ovdje bio najglasniji.dubrovnik je napisao/la: Ti moj Emire ocito nista ne razumijes. Nisam ja pisao da je Vladan los vec da nikad ne bi branio da mu prethodnik nije pokazao srednji prst "vama" navijacima Sarajeva. Mali je zasluzio poziciju 3-eg golmana jer ima stofa u njemu. Usput sigurno nece braniti pa ovaj poziv samo njemu i Sarajevu moze pomoci.
Mujakic je nedokazan stoper kao sto sam ti i napisao par dana prije. Pokusaj razumjeti da ja ne mrzim Sarajevo i da mi je drago sto ste uzeli prvenstvo. Niko sretniji od mene da svake godine proizvedete 5 reprezentativaca. To jos uvijek nije slucaj. Upravo kao sto je i Robi danas rekao.
Ne valja to paša.