i necu sjebat..
cuj bacacem plamena iz kog to filma zivota ti

to je uvezana kriminalna organihzacija nema njima vijeka trajanja...
jos vi pratite i njihovu najvecu zlatnu koku nosilju
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I njihove će proći, kada Džeko i Pjanić odu u penziju, jeste da ima još godina to toga, ali kada se to desi, bićemo u rangu Kosova po kvaliteti, neće biti para od UEFE i FIFE, pa će se neki drugi ljudi morati okrenuti ligi i jačanju svega vezano za nju!Sariel je napisao/la:pa ajde picak vodi ja cu za tobom ocu bogami...
i necu sjebat..
cuj bacacem plamena iz kog to filma zivota ti![]()
to je uvezana kriminalna organihzacija nema njima vijeka trajanja...
jos vi pratite i njihovu najvecu zlatnu koku nosilju
E ne znam ti to, puno me pitašMortemHz je napisao/la:To bratkoRaonffa je napisao/la:@Mortem
Rezultati šesnaestine finala Kupa BiH:
Metalleghe - Željezničar 0:1
Mladost DK - Sarajevo *0:0
Radnik Bijeljina - Široki Brijeg 0:1
Sloga Simin Han - Zrinjski 1:0
Zvijezda 09 Bijeljina - Bosna Visoko 2:0
FK Vitez - Borac Banja Luka 3:8
Slaven Živinice - Čelik Zenica 2:2*
Leotar - Kozara Gradiška 4:0
Velež Mostar - Olimpik 1:3
Ljubić Prnjavor - NK Vitez 0:6
Bratstvo Gračanica - Sutjeska Foča 6:1
Azot Vitkovići - Sloboda Tuzla 1:2
Svatovac Poljice - Slavija Istočno Sarajevo *1:1
Grude - Krupa na Vrbasu 0:4
TOŠK Tešanj - GOŠK Gabela 2:2*
Rudar Prijedor - Tekstilac Kort Derventa *1:1
* - pobjeda na penale![]()
znas li jos samo strijelca prvog kola mecu Svatovac - Slavija?
Raonffa je napisao/la:E ne znam ti to, puno me pitašMortemHz je napisao/la: To bratko![]()
OkačićMortemHz je napisao/la: To bratko![]()
Brate ja mislim da niko i ne zna nijednog igrača iz Svatovca da tipuje na njega.MortemHz je napisao/la:Dobro je, niko to nije tipovao, hvala vam
A vidi njega što je kao odahnuo, dobro je, niko to nije tipovao, kao da je Benzemawobly92 je napisao/la:Brate ja mislim da niko i ne zna nijednog igrača iz Svatovca da tipuje na njega.MortemHz je napisao/la:Dobro je, niko to nije tipovao, hvala vam
Sat i nesto mi je trebalo za ovo, suti ovo je extraVirtu4l je napisao/la:A vidi njega što je kao odahnuo, dobro je, niko to nije tipovao, kao da je Benzemawobly92 je napisao/la:Brate ja mislim da niko i ne zna nijednog igrača iz Svatovca da tipuje na njega.MortemHz je napisao/la:Dobro je, niko to nije tipovao, hvala vam
Nije profulo' nego mu Velić uhvatio loptu : )Chinaglia je napisao/la:Saric profulao penal, e cudna li cuda
Nista cudno sto se nisu penali svirali protiv Zelje ali da je situacija bila obrnuta eh to bi bilo sudjeno..Slicna situacija je bila u Doboju kod Kaknja gdje je sudija na sve moguce nacine pokusao da olakasa Sarajevu da dodje do pogotka,hvala bogu nije imao prilike da pokaze na penal a vjerujem da su samo imali priliku da padnu u sesnaest da bi penal bio sudjen. Znaci od sjeckanja igre ne svirnja faulova protiv Sarajeva pa do sjeckanja igre i za najmanji kontak sviranja faulova za Sarajevo sve je to dobro izrezirano al na svu srecu nisu uspjeli proci a nisu ni zasluzili sa onakvom igrom bez pomoci sudija ni Bracinu Vrbanjusu nebi mogli pobjedit !Memara je napisao/la:3:50 i 8:29...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.